Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach OTS

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że grafiki są ściągane parę grafik ma może swoich. Ale Szczerze mówiąc żadna konkurencja dla WoBa.  Także powodzenia.

Opublikowano

Oczywiście że grafiki są ściągane parę grafik ma może swoich. Ale Szczerze mówiąc żadna konkurencja dla WoBa. Także powodzenia.

Potwierdzam słowa kolegi, bardzo dobry ots. Jak ktoś chce zagrać na bleachu to tylko tam.
Opublikowano

Oczywiście że grafiki są ściągane parę grafik ma może swoich. Ale Szczerze mówiąc żadna konkurencja dla WoBa. Także powodzenia.

Potwierdzam słowa kolegi, bardzo dobry ots. Jak ktoś chce zagrać na bleachu to tylko tam.

załóżcie sobie osobny temat o tym otsie i tam o nim piszcie

de1ca85de94adfd41c2ecdf17c996c65.jpeg

Opublikowano

Prawda boli prawda? Nie muszę zakładać własnego tematu. Ale Jeśli jesteś taki kozak to czemu kradniesz im grafiki i inne rzeczy?

Opublikowano

robisz taką gówno burzę...

skoro nawet nie mam podjazdu do tego otsa to czemu się tak spinasz jak byś się bał, że mój ots będzie lepszy.

Ja mojego otsa robię dla zabawy i nie mam tyle osób, pieniędzy żeby wydać na grafiki więc używam gotowych. Jak im się nie podoba niech pomyślą nad zabezpieczeniem tego.

Po drugie mój ots jest nastawiony na pvp a mniej na dokładne odwzorowanie dokładne z mangą czy anime. Chodzi o dobrą zabawę.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngrafaeru na jaką popularność byś liczył?

Swego czasu na byond(taki silnik do prostych gier) była gra bazowana na bleach. Kręciliśmy koło 200 graczy codziennie.

Teraz chujnia, bo właściciel dał dupy. Sam bym zagrał, jeśli byłoby ciekawie zrobione. Najlepiej PvE. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngrafaeru na jaką popularność byś liczył?

Swego czasu na byond(taki silnik do prostych gier) była gra bazowana na bleach. Kręciliśmy koło 200 graczy codziennie.

Teraz chujnia, bo właściciel dał dupy. Sam bym zagrał, jeśli byłoby ciekawie zrobione. Najlepiej PvE. 

ja to pisze od 1 postu, że robię to dla przyjemności nawet jak by miały grać 2 osoby.

Co prawda ponad 50 jest na fanpage wiec może z polowa czyli 25 stałych osób może by została.

Wzoruje się na wielu grach mmo więc myślę, że pvp i pve będą ciekawe.

Opublikowano

Śmiesza mnie gracze tego woba po prostu.

Chyba powinieneś założyć osobny temat w tej sprawie, bo ten akurat jest o czym innym.
Opublikowano

Śmiesza mnie gracze tego woba po prostu.

Chyba powinieneś założyć osobny temat w tej sprawie, bo ten akurat jest o czym innym.

to mój temat wiec mogę pisać co chce

Opublikowano

Jako że ty możesz się wypowiadać na temat pewnego OTS, to inni też mogą. A jeżeli robisz to dla zajawy to nie powinno ci to przeszkadzać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczaki :x Dopiero zauważyłem ten temat, przez co nie mogłem zagrać na becie.

Napisałby ktoś, kto brał udział w beta testach, jak na tym OTSie wygląda stosunek obrażeń spelli do expienia i PK/pvp?

Opublikowano

Kurczaki :x Dopiero zauważyłem ten temat, przez co nie mogłem zagrać na becie.

Napisałby ktoś, kto brał udział w beta testach, jak na tym OTSie wygląda stosunek obrażeń spelli do expienia i PK/pvp?

Pvp było bardzo przyjemne, były ograniczenia lvlowe w pvp bodajże 50-300 i 300+.

Odnośnie expienia to było głównie lurowanie 2-5 mobów i zabijanie ich, wygląd spelli oraz ich animacje były całkiem przyjemne, transy również były w porządku aczkolwiek niektóre postacie wypadały słabo np. nel.

8LTfBGw.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...