Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach OTS

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Budowniczy
Opublikowano

kiedy planujecie bete zrobic ?

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że grafiki wzięte z Woba Zapraszam na jedyny w swoim rodzaju Bleach OTS World of Bleach który w  co najmniej 80% odzwierciedla mange oraz Anime. Serwer cały czas się rozwija Codziennie robione są jakiej poprawki, dodawane jakieś nowości aktualnie jest 12 class i z tego co wiem już pracują nad 13. Serdecznie polecam.
zxc!!! Musicie tam być.

Opublikowano

Widzę że grafiki wzięte z zxc. Zapraszam na jedyny w swoim rodzaju Bleach OTS World of Bleach który w  co najmniej 80% odzwierciedla mange oraz Anime. Serwer cały czas się rozwija Codziennie robione są jakiej poprawki, dodawane jakieś nowości aktualnie jest 12 class i z tego co wiem już pracują nad 13. Serdecznie polecam.

zxc!!! Musicie tam być.

Dodatkowo polecam zobaczyć całe anime/mange bo jak ruszy mój otsik żeby mniej więcej ogarnąć o co chodzi.

Opublikowano

Życzę twórcom projektu żeby wygryzli "Crasha" i wszyscy gracze przeszli na nowe uniwersum.

@topic

Projekt ciekawy, na pewno ciekawszy niż to anime, ogólnie  Naruto, Bleach, Fairy Taill i inna tego typu chujowizna która kopiuje wszystko od "Akiry Toriyamy" to gówno, aczkolwiek server bleach'a wykonany poprawnie na pewno niejednego zaciekawi, gl boys.

@TheRyuuzaki

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,, i inne tego typu chujowizna która kopiuje wszystko od "Akiry Toriyamy" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

padłem na twarz i nie wstaje XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,projekt ciekawszy niż to anime'' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Dakos

Czyli mówisz mi, że np.  dragon ball powinien być zrobiony na podstawie własnego wymysłu i namek powinien wyglądać jak goku ? 

Jak projekt może być ciekawszy od anime? Jakim prawem?  Gdyby Bleach to była tak jak ty to uważasz ,,chujowizna'' , nie powstałyby z tego servery. Gdyby np. Bleach nie zaciekawił osób które obejrzały te anime, to nikt nie próbowałby odtworzyć anime w grze, i nikt nie grałby na takim serverze .

@1373230489-U611928.pngrafaeru

sam robiłeś te grafiki? Czy standardowo ? xD

Nie rozumiem twojego rozumowania, ale nie o tym, jest coś co mnie zaintrygowało w twojej wypowiedzi

Czyli mówisz mi, że np.  dragon ball powinien być zrobiony na podstawie własnego wymysłu i namek powinien wyglądać jak goku ?
o co chodziło? xD
Opublikowano

Życzę twórcom projektu żeby wygryzli "Crasha" i wszyscy gracze przeszli na nowe uniwersum.

@topic

Projekt ciekawy, na pewno ciekawszy niż to anime, ogólnie  Naruto, Bleach, Fairy Taill i inna tego typu chujowizna która kopiuje wszystko od "Akiry Toriyamy" to gówno, aczkolwiek server bleach'a wykonany poprawnie na pewno niejednego zaciekawi, gl boys.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,, i inne tego typu chujowizna która kopiuje wszystko od "Akiry Toriyamy" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

padłem na twarz i nie wstaje XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,projekt ciekawszy niż to anime'' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Dakos

Jak projekt może być ciekawszy od anime? Jakim prawem?  Gdyby Bleach to była tak jak ty to uważasz ,,chujowizna'' , nie powstałyby z tego servery. Gdyby np. Bleach nie zaciekawił osób które obejrzały te anime, to nikt nie próbowałby odtworzyć anime w grze, i nikt nie grałby na takim serverze .

@1373230489-U611928.pngrafaeru

sam robiłeś te grafiki? Czy standardowo ? xD

.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...