Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl ban na IP

krzusieq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem jakieś pół roku temu na Tortudze bana na IP za używanie botów. Ktoś się orientuje czy taki ban idzie zdjąć? Posiadam stałe IP w  ORANGE, dzwoniłem do nich w tej sprawie aby mi IP zmienili ale wiecie jak to jest na infoliniach, zbywają przez 10 min a później sam nie wiesz o co dzwoniłeś. Używałem już hotspotów ale lagi były straszne.

Opublikowano

Nie ma banów na IP, więc jak to możliwe? :) Jak już dostałeś na email + powiązane konta. Zrób nowe konto najlepiej na nowym emailu i nie widzę powodów by miało nie działać.

Opublikowano

No to ktoś mi wyjaśni co właściwie stało się z moim połączeniem z Tortugą? :D Na moim IP nie wejdzie, hotspotem wejdzie a na inne serwery mogę się zalogować. Zawieszenie połączenia nastąpiło w czasie grania na bocie po dostaniu sporej ilości banów.

Opublikowano

Bany na IP istnieją i taki właśnie miałem. Zadzwoniłem jeszcze raz do dostawcy, był w miarę ogarnięty facet i bez problemowo IP zostało zmienione i mogę znów zalogować się na serwer.

Opublikowano

Potwierdzam ban na ip istnieje.

Mamy prosty sposób na ominięcie tego, wystarczy ściągnąć jakiś darmowy programy do zmiany ip typu CyberGhost, wybrać w miare sensowny serwer i to wszystko ...

Opublikowano

Masz z orange tak? no to musisz mieć zmienne ip dlatego że ja rok temu grałem na serwerach CS 1.6 też bany leciały to restartowałem modem i miałem inne ip i normalnie wchodziłem aw metinie to nie wiem fakt dostałem bana ale mogę logować sie dalej na serwer ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Potwierdzam ban na ip istnieje.

Mamy prosty sposób na ominięcie tego, wystarczy ściągnąć jakiś darmowy programy do zmiany ip typu CyberGhost, wybrać w miare sensowny serwer i to wszystko ...

bardzo ładnie to opisujesz.Tylko nie dodałes ,ze uzywajac tego bd wywalalo cie z serwa zbyt duzy ping za tym idzie

Jak ktos mi zdejmie bany z kont jest tam chyba 50 kont zbanowanych na emailu.Dostanie nagrodę ^^

/niereg. sygna

Opublikowano

Ban na IP nie instnieje. Najwidoczniej masz ban na email+login i hasło do konta. Zrób nowe konto i będzie dzialać wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...