Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o kupowaniu golda na PL?

Pinkie Pie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilku moich znajomych robiło tak, że odbierali ten gold innymi, nowymi postaciami, a dopiero później przenosili na swoje główne i bana nigdy nie złapali.

Nie wiem jak teraz, ale nie słyszałam żeby ktoś ostatnio wyłapał bana za to. Co do kupowania po 1kkk, to wiadomo że może być to mniejsze ryzyko w przypadku wykrycia. :P

Opublikowano

Kupowałem chyba dwa razy, około 4b zapewne. Robiliśmy tak, że wystawiałem sklepik, a w nim jakiś śmieć np. za 4b - koleś podchodził albo swoim botem, albo szelmą na niewidce i kupował. :) Bana do tej pory nie ma, a kupowane było ponad rok temu.

graphic.png

Opublikowano

Ja kupywałem kilkukrotnie po 60kkk odbierałem główna postacią Żadnego bana nie wyrwałem dopóki ktoś nie wbił na moje konto zajebał alll i usunął postać Według mnie jak masz cheć zainwestować i myślisz nad cashem a goldem Doradziłbym golda 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...