Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer WoM czy SG?

konrad20018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

World of Metin czy Singapure ? ;] Juz strace kolejne miesiące/lata życia na tą gre ale przynajmniej chce na czymś porządnym zagrać ;]

(Tym razem bez czitów ^^ Obiecuje).

Opublikowano

A jest tak cięzko jak na plu bez zadnych dodatków ? :P I czy są jakies nowości i dodatki tak jak na sg dla 1 lvl ? typu exp,drop powiększony i zbroja 40 defa na początek ?

Opublikowano

A jest tak cięzko jak na plu bez zadnych dodatków ? :P I czy są jakies nowości i dodatki tak jak na sg dla 1 lvl ? typu exp,drop powiększony i zbroja 40 defa na początek ?

Hmm z nowości wiem tylko tyle, że dostaje się chyba peta na 40 poziomie.

Opublikowano

Na YouTube jest ziomek z Polski, Youtuber który wbił 90 lvl w +/- miesiąc. Ogólnie jeżeli postawisz na expa, ale bez zarobku to wbijesz ten 75-90 przy odrobinie wysiłku w miesiąc / dwa. Jednak WOM to jeden z tych serwerów, gdzie trzeba przystopować żeby zarobić.

Ja na PL od 0 wbiłem 73 w 3 tygodnie (bez  Yang z Allegro, jedynie od 66lvl PD na 3dni z IS) i wcale nie siedziałem na grze po 15 godzin dziennie, więc na PL też się da wbić 75-90 w miesiąc/dwa. :P

Odpowiadając na pytanie autora, z wyboru między WoM2, a SG to raczej WoM2.

Opublikowano

Wom - wiecej graczy, łatwiejsza gra, więcej polaków oczywiście. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...