Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawiona binka od Terenzo (SLN)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zatem tak na wstępie, zauważyłem że użytkownik Lajk™ udostępnił binkę od Terenzo nie uwzględniając tego, że może natrafić na kogoś, kto udostępni oryginalną binkę bez żadnej jakiejkolwiek edycji co wiąże się z tym, że klient będzie odpowiednio działać tak jak powinien, a Lajk nie zgarnie darmowych lajków ;)

Zatem krótko na temat binki, co wyróżnia ją, że jest bardzo atrakcyjna ! :D

Opis co zostało dodane:

DirectX 8 -> 9

Python 2.2.15 -> 2.7.6

Granny 2.4.0.30 -> 2.9.12.0

Boost 1.43.0 -> 1.55.0

DevIL 1.6.1 -> 1.7.8

Crypto++ 5.6.1 -> 5.6.2

LZO 2.03 -> 2.06

JPEG Lib 6b -> 9a

Binka testowana była osobiście przeze mnie na kliencie Lajk™

http://www.mpcforum.pl/topic/1431335-nowu-czysty-klient-40k-v/

oraz na kliencie by Ytek.

Download binki:

Kliknij tutaj by pobrać.

Skan:

Kliknij tutaj by wyświetlić skan.

Download oraz skan robiony dawno temu nie przeze mnie, każdy może nawet samodzielnie sprawdzić jak ktoś nie ufa bądź jakiś inny mod, który się przyczepi, piszę to z góry by nie mieć żadnych problemów itd.

Hasło do rozpakowania binki:

metin2dev

Oczywiście to nie koniec..

Poniżej w spoilerze znajduje się mini-tut co, gdzie i jak zrobić by odpowiednio się skompilowała owa binka.

Spoiler

Jeśli to czytasz to pewnie nie potrafisz samodzielnie skompilować bądź dodać odpowiednio liby do CWebBroswer przez co natrafisz na błędne kompilowanie binki.

Aktualnie korzystam z Microsoft Visual Studio Professional 2013.

Microsoft Visual Studio 2013 jest wymagany, ponieważ 2008 to lipa.

Wymagany również dodatek SP1 (u mnie wymagany)

Kliknij tutaj aby przejść do strony pobierania pliku SP1 - aktualnie brak linku, można pominąć.

Jeśli nie posiadasz Microsoft Visual Studio Professional 2013 to spokojnie mogę Ci polecić takiego, którego ja posiadam.

Tylko musisz mieć BitTorrenta bądź jakiś inny program do otwierania torrentów, przez którego pobierzesz wymagane pliki bo najlepiej pobierać z torrentów.

Kliknij tutaj, by pobrać Microsoft Visual Studio Pro 2013

Zatem jak już masz Visual Studio Pro 2013 możemy przejść do kompilacji.

PS. Nie zapomnij aktywować Visuala kluczem, który jest dołączony z Visualem.

Jeśli chcesz spolszczenie to znajdziesz tutaj:

Spolszczenie dla Microsoft Visual Studio Pro 2013 - widnieje na stronie microsofta więć google nie gryzie.

P.S. Aktualnie screeny nie działają.

1. Wchodzimy do folderu src, w którym znajduje się source binki i otwieramy(wiadome w jakim programie) plik Metin2Client.sln

Screen

2. Kiedy się już otworzy, czekamy aż wyskoczy napis "Ready" po lewej stronie na dole

Screen

3. Naciskamy PPM(prawy przycisk myszki) na CWebBrowser i klikamy Properties.

Screen

4. Później mamy po lewej stronie VC++ Directories a obok tego Include Directories i dajemy tam edit coś podobnego do tego jak na tym: screenie i klikamy później na kółko czerwone pokazane na screenie a później w kwadracik także pokazany na screenie poniżej:

Screen

I dajemy zazwyczaj 2 razy wstecz by przejść do folderu extern by wskazać folder include:

Screen

Tak samo robimy z Library Directories tylko z folderu extern wybieramy folder lib.

Po wybraniu naciskamy OK.

5. Teraz naciskamy lewe klawisze ctrl+shift+b i zacznie się proces kompilacji.

Oczywiście klawisz b nie jest lewy xD

6. Nasza binka domyślnie skompilowała się w trybie Debug bo nie zmienialiśmy trybu.

Oczywiście ten tryb binki też zalecam bo więcej errorów podczas uruchamiania klienta wyskakują.

Lecz jeśli chcesz by waga binki była mniejsza oraz uruchamiała się bez czarnego okienka w trybie normalnym, na górze prawie na środku jest napis Debug, tam wybieramy Distribute:

Screen, który pokazuje zmianę z Debug na Distribute

Po zmianie czekamy aż znowu wyskoczy nam napis Ready na dole po lewej a później:

ctrl+shift+b

Oczywiście podczas kompilowania będą errory i inne duperelki za przeproszeniem lecz jak na razie nie martwcie się o to, dam następny poradnik za kilka dni i dodatkowe liby z usunięciem totalnie takich błędów.

No i jeśli nie wiemy gdzie znajduje się nasza binka, to po zakończeniu kompilacji jest napisana ścieżka pliku, u mnie jest to tak jak pokazałem na screenie.

A jeśli nie, to binkę znajdziemy w folderze bin, który znajduje się w tej samej lokalizacji co plik Metin2Client.sln

Ten mini temacik jest naprawdę tak napisany, że praktycznie żadna osoba nawet nie kumata zrobi poprawną kompilacje binki.

Testowane przeze mnie i wszystko działa jak należy.

Oczywiście w folderze metin2dev znajdują się 2 foldery, jeden bin a drugi src.

Z folderu bin, kopiujemy pliki:

--> granny2.dll

--> python27.dll

--> folder lib

Podmieniamy je i w pełni zadziała klient tak jak należy.

Jeśli macie jakieś pytania bądź jakieś problemy w co wątpię to piszcie pod temacikiem.

Binka raczej działa na każdej karcie graficznej.

Tylko nie hejtować i nie obrażać mnie tutaj że udostępniłem.

Temat Lajka jest nieaktualny, wiadome z jakich powodów.

Za kilka dni napiszę tutaj albo w nowym temacie i tutaj dam linka do usunięcia wszystkich errorów podczas kompilacji związane z tą binką.

Ogólnie owa binka nie jest moja,  ja tylko udostępniam ale mini-tut w spoilerze jest w pełni mój.

Autorem binki i wszelkich modyfikacji, które są w downloadzie należą do Terenzo.

Źródło: metin2dev

====> EDIT <====

Zatem tak, oryginalnie oczywiście nie ma poprawionej minimapy na bince od Terenzo.

Zatem tak, jeśli ktoś coś grzmerał w plikach, które znajdują się w paczce, to proszę się ze mną skontaktować to dodam te dodatki przez TV czy coś..

Mam zamiar napisać TuT'ek jak samemu dodać tą modyfikację z objaśnieniami, zatem od razu tu piszę, by nie było żadnych niejasności z tym.. a dodam TuT'ka żeby było więcej hejterów.

W paczce również "usunięte" błędy warningowe, podczas kompilowania binki są takie warningi, które oczywiście nie są aż takie groźne..

Dla tych obeznanych, dodałem pragmy.

No nic download:

Kliknij tutaj, by pobrać

Kliknij tutaj, by wyświetlić skan

Paczkę wypakowujemy do source binki, są tam foldery zatem nie będzie problemu ze znalezieniem oraz co oczywiste, podmieniamy pliki, później w Visual'u kombinacja klawiszy:

ctrl+shift+b

bądź jak kto woli, rebuild całego projektu i to tyle.

Tak wiem, skan nie potrzebny ale dałem, nie zaszkodzi :D

Lecz jak poniektórzy wiedzą, ja nie mam AMD'ka i testowane było przez TheBumek za co jestem mu bardzo wdzięczny i dziękuje za wyczerpujące godziny :)

Edit:

Dodałem inny link do downloadu z powodu wygasłego org. linka.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Ale co ja oprócz levela obok nazwy moba zrobiłem ? :D

Dzięki, przyda się XDDDD

Opublikowano

Witajcie.

Zatem tak na wstępie, zauważyłem że użytkownik Lajk™ udostępnił binkę od Terenzo nie uwzględniając tego, że może natrafić na kogoś, kto udostępni oryginalną binkę bez żadnej jakiejkolwiek edycji co wiąże się z tym, że klient będzie odpowiednio działać tak jak powinien, a Lajk nie zgarnie darmowych lajków ;)

Nie, żeby jedyna edycja jaka tam była to dodanie widoczności poziomu przy nazwie moba, a to nie ingeruje w nic, co mogło by uniemożliwić działanie Clienta na bince wrzuconej przez Lajka, także albo nie wiesz co piszesz, albo po prostu pierdolisz 3 po 3 byle by samemu te lajki zalapać.. 

Wszystko tam będzie działać bez żadnego problemu i jakby nie patrzeć temat bez sensu skoro sposób rozwiązania błędu z minimapą został przedstawiony w oryginalnym temacie zainicjowanym przez autora ( Terenzo ).

Moim skrom zdaniem jakiekolwiek lajki/podziękowania etc.. mogą się tutaj należeć wyłącznie Terenzo za odwalaniem całej roboty przy bince oraz użytkownikom MartPwns oraz Ocelot2606  z forum metin2dev, którzy przedstawili rozwiązanie problemu. Tyle z mojej strony.

Edit zęby nie dodawać zbędnej odpowiedzi pod kolejnym postem autora ;D

#Cwaniak, #Kozak, #Hejter pozdrawiam @kamil2321 ;d

Opublikowano

Nie, żeby jedyna edycja jaka tam była to dodanie widoczności poziomu przy nazwie moba, a to nie ingeruje w nic, co mogło by uniemożliwić działanie Clienta na bince wrzuconej przez Lajka, także albo nie wiesz co piszesz, albo po prostu pierdolisz 3 po 3 byle by samemu te lajki zalapać.. 

Wszystko tam będzie działać bez żadnego problemu i jakby nie patrzeć temat bez sensu skoro sposób rozwiązania błędu z minimapą został przedstawiony w oryginalnym temacie zainicjowanym przez autora ( Terenzo ).

Moim skrom zdaniem jakiekolwiek lajki/podziękowania etc.. mogą się tutaj należeć wyłącznie Terenzo za odwalaniem całej roboty przy bince oraz użytkownikom MartPwns oraz Ocelot2606  z forum metin2dev, którzy przedstawili rozwiązanie problemu. Tyle z mojej strony.

A wiesz co z mojej strony?

Ty wgl patrzyłeś co tam Lajk napisał?

Wyglądało na to że to on edytował binkę i dodał wszelkie nowości z kimś od deva a to kłamstwo.

No mógł udostępnić oryginał i później mógł dać update w innym downloadzie z tym lvlem i byłoby okej.

Jeśli ktoś coś tu pierd**li 3 po 3 to właśnie Ty.

Tak podziękowania wyłącznie dla Terenzo, owszem, ale czy ja napisałem gdzieś w temacie że chcę Lajki za to? nie ! więc weź odpocznij od PCka bo widzę że źle funkcjonuje.

Co do tamtych użytkowników z deva co mi tu napisałeś to powiem Ci tak że pomógł Evor cwaniaku ;)

Więc nie wiem po co Lajk napisał tam w temacie tak, jakby to on zrobił te dodatki, każdy Ci to cwaniaku powie.

A to że dodał lvl dla zwierzątek to wielka mi to edycja ohohoh..

Każdy woli też org, zaczynając od podstaw. A nie że ktoś da z miniedycją i tyle.

Nie pobierałem tamtej binki Lajka, lecz jeśli będzie możliwość to sprawdzę i zobaczę czy chociaż poradził samodzielnie usuwanie errorów podczas kompilowania binki ;)

Pewnie nie, taki pro technik.

A jeśli chcesz podam Ci org. źródło z deva jeśli nie wiesz, widać że następny kozak z puli gg Lajka ;)

Zatem jeśli cokolwiek napotkam jakieś tuty od Terenzo i ktoś je przywłaszczy, to w mig znajdą się w koszu a ja wtedy udostępnię oryginał.

Nie potrzebuje jak mówiłem lajków, ja zarabiam lajki wtedy, kiedy na nie zarobię i jak jakiś pseudo technik się odezwie to nie będę w pustce bo w sumie lajki też czasami za siebie mówią.

Pozdrawiam hejterze :3

Opublikowano

A wiesz co z mojej strony?

Ty wgl patrzyłeś co tam Lajk napisał?

Wyglądało na to że to on edytował binkę i dodał wszelkie nowości z kimś od deva a to kłamstwo.

No mógł udostępnić oryginał i później mógł dać update w innym downloadzie z tym lvlem i byłoby okej.

Jeśli ktoś coś tu pierd**li 3 po 3 to właśnie Ty.

Tak podziękowania wyłącznie dla Terenzo, owszem, ale czy ja napisałem gdzieś w temacie że chcę Lajki za to? nie ! więc weź odpocznij od PCka bo widzę że źle funkcjonuje.

Co do tamtych użytkowników z deva co mi tu napisałeś to powiem Ci tak że pomógł Evor cwaniaku ;)

Więc nie wiem po co Lajk napisał tam w temacie tak, jakby to on zrobił te dodatki, każdy Ci to cwaniaku powie.

A to że dodał lvl dla zwierzątek to wielka mi to edycja ohohoh..

Każdy woli też org, zaczynając od podstaw. A nie że ktoś da z miniedycją i tyle.

Nie pobierałem tamtej binki Lajka, lecz jeśli będzie możliwość to sprawdzę i zobaczę czy chociaż poradził samodzielnie usuwanie errorów podczas kompilowania binki ;)

Pewnie nie, taki pro technik.

A jeśli chcesz podam Ci org. źródło z deva jeśli nie wiesz, widać że następny kozak z puli gg Lajka ;)

Zatem jeśli cokolwiek napotkam jakieś tuty od Terenzo i ktoś je przywłaszczy, to w mig znajdą się w koszu a ja wtedy udostępnię oryginał.

Nie potrzebuje jak mówiłem lajków, ja zarabiam lajki wtedy, kiedy na nie zarobię i jak jakiś pseudo technik się odezwie to nie będę w pustce bo w sumie lajki też czasami za siebie mówią.

Pozdrawiam hejterze :3

Ale po co ci potrzebne czy on jest z listy moich znajomych ? Wgl po co ten dylemat ? (Pewnie mi tu zaraz książkę napiszesz ale ok.)

Napisz co ja takiego zrobiłem że binka po mojej edycji źle działała? Takie małe btw. ja dopiero zaczynam zabawe z c++ developerze.

Pro technik ? Nie zasługuje na owe miano.. :D zrobiłem binke po to żeby liznąć trochę języka a nie żeby pokazać jakim pro elo elo nie jestem.

Lajki ? Nikogo nie zmuszam żeby mi je dawano.

Także nie wiem jaki ty masz do mnie problem.

Opublikowano

Ale po co ci potrzebne czy on jest z listy moich znajomych ? Wgl po co ten dylemat ? (Pewnie mi tu zaraz książkę napiszesz ale ok.)

Napisz co ja takiego zrobiłem że binka po mojej edycji źle działała? Takie małe btw. ja dopiero zaczynam zabawe z c++ developerze.

Pro technik ? Nie zasługuje na owe miano.. :D zrobiłem binke po to żeby liznąć trochę języka a nie żeby pokazać jakim pro elo elo nie jestem.

Lajki ? Nikogo nie zmuszam żeby mi je dawano.

Także nie wiem jaki ty masz do mnie problem.

Co do tej binki, którą udostępniłeś, nie była Twoja a sobie ją przywłaszczyłeś jakbyś to Ty zrobił wszelkie modyfikacje ;)

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Nie zrobiłeś binki, lecz ją udostępniłeś, jedynie to edytowałeś żeby piesek miał lv, ale nie pomyślałeś o tym że inni nie będą tego chcieli? pomyśl 2 razy zanim napiszesz.

Mam do Cb taki problem, że udostępniłeś coś co nie jest Twoje i nie podałeś oficjalnego źródła tylko wychodziło na to że Ty binkę zrobiłeś.

A to nie Ty, nawet w szczegółach można sprawdzić autorstwo tej owej binki ;)

Zatem cokolwiek napiszesz, wpierw upewnij się czy jest dobrze.

A teraz jeśli któryś ma sprawę dotyczącą tego tematu a nie problemów, zapraszam na PW.

Temat nie jest założony dla hejterów i tych cierpiących, tylko dla tych którzy będą mieli problemik bądź źle skompiluje binkę w co wątpię.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Qc52O2q.png

o.O

Naprawiłem minimapke w tej bince i dodałem Lvl bo chciałem zobaczyć jak to wygląda.. a że mi się nie chciało tego usuwać to zostawiłem owy dodatek.

Jakie można mieć problemy z kompilacją tej binki ?

Opublikowano

#Popcorn

Panie twórca tematu aka ch*j wie kim Ty jesteś. Rozumiem że odbieranie Lajkowi lajków poprzez udostępnianie udostępnionej binki jest w pana ocenie ratowaniem innych użytkowników od popełnienia błędu który spowoduje że na naszym serwerze będą widoczne poziomy przy nazwach potworów, więc panie tu wstaw autor tematu jeśli już zacząłeś t temat otrzymywania lajków za pracę to wypowiadanie się na ten temat w sposób (ja nigdzie nie proszę) przy takiej sygnaturze jest hipokryzją. Wrzucając otóż ten wielce ratujący wszystkich użytkowników temat liczyłeś że im pomożesz tu przeczytaj swoją sygnaturę.

A teraz proszę administrację tego forum która cudownie rozdaje warny za wstawienie głupiego ip teamspeak3 bądź linku do fp na pewnym portalu społecznościowym żeby usunęła coś co już jest udostępnione. #Pozdrawiam #Hejty #Czekam

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Qc52O2q.png

o.O

Naprawiłem minimapke w tej bince i dodałem Lvl bo chciałem zobaczyć jak to wygląda.. a że mi się nie chciało tego usuwać to zostawiłem owy dodatek.

Jakie można mieć problemy z kompilacją tej binki ?

Że jaka minimapka?

Dziwne że u mnie jakoś minimapka działa idealnie ;)

Ta Twoja "czysta binka" która jest w Twoim kliencie jest fakt zrąbana, nie widać eq ubranego.. a miałeś ją z metin2dev.. pewnie do tej pory nie wiesz dlaczego nie było widac eq.. a potwierdziłem to poprzez ssa ^^

Tutaj minimapka: http://screenshot.sh/mMhiYvGFptih8

Więc dalej będziesz wmawiać że poprawiałeś? stary Ty chyba już nie wiesz co robisz xD

Pobierz sobie swojego klienta, włóż oryginalną binkę od Terenzo i sprawdź a potem pisz głupoty..

Więc nie poprawiłeś..

Poza tym mnie od nie pamiętnych lat, pamiętam że minimapki itd naprawia się po stronie klienta a nie po stronie binki ale okej xD

#Popcorn

Panie twórca tematu aka ch*j wie kim Ty jesteś. Rozumiem że odbieranie Lajkowi lajków poprzez udostępnianie udostępnionej binki jest w pana ocenie ratowaniem innych użytkowników od popełnienia błędu który spowoduje że na naszym serwerze będą widoczne poziomy przy nazwach potworów, więc panie tu wstaw autor tematu jeśli już zacząłeś t temat otrzymywania lajków za pracę to wypowiadanie się na ten temat w sposób (ja nigdzie nie proszę) przy takiej sygnaturze jest hipokryzją. Wrzucając otóż ten wielce ratujący wszystkich użytkowników temat liczyłeś że im pomożesz tu przeczytaj swoją sygnaturę.

A teraz proszę administrację tego forum która cudownie rozdaje warny za wstawienie głupiego ip teamspeak3 bądź linku do fp na pewnym portalu społecznościowym żeby usunęła coś co już jest udostępnione. #Pozdrawiam #Hejty #Czekam

Yy jestem Kamil, Tfój pogromca.

Svope ale Ty dla mnie jesteś wielkim dnem, który nic nie potrafi sam ogarnąć i hm, który nie zna się na błędach serwerowych i który wielce dawniej pisał wszędzie jak mu padł serw haha :D beka z Cb stary.

Mówiłem czytanie ze zrozumieniem.. jeśli by dopisał że udostępnił a nie że sobie ją przywłaszczył to by nie było tego tematu proste?

Mówię Ci stary, idź przeczytaj sobie Lajkowy temat ze zrozumieniem.. jak mówiłem, mógł dać oryginał a później jakieś dodatki i edycje.. i napisać że głównie binka pochodzi o Terenzo, nie napisał więc ma pecha.

Co do mojej sygny, ponad 2 lata temu ją zmieniłem i nie zamierzam jej zmieniać, jeśli bym napisał w temacie że chcę lajki to wtedy się czepiaj ok?

Co do tej Twojej prośby do Administracji to ja Cb nie czaję wiesz xD

Ten temat wrzuciłem po to, by Lajk nie zbierał sobie fanóf i żeby nie czerpał reputacji że cokolwiek potrafi, bo nic nie potrafi na razie, a ja wiem a skąd? wiem więcej niż Ty.

Opublikowano

Że jaka minimapka?

Ta Twoja "czysta binka" która jest w Twoim kliencie jest fakt zrąbana, nie widać eq ubranego.. a miałeś ją z metin2dev.. pewnie do tej pory nie wiesz dlaczego nie było widac eq.. a potwierdziłem to poprzez ssa ^^

Więc dalej będziesz wmawiać że poprawiałeś? stary Ty chyba już nie wiesz co robisz xD

Pobierz sobie swojego klienta, włóż oryginalną binkę od Terenzo i sprawdź a potem pisz głupoty..

Więc nie poprawiłeś..

Poza tym mnie od nie pamiętnych lat, pamiętam że minimapki itd naprawia się po stronie klienta a nie po stronie binki ale okej xD

Svope ale Ty dla mnie jesteś wielkim dnem, który nic nie potrafi sam ogarnąć i hm, który nie zna się na błędach serwerowych i który wielce dawniej pisał wszędzie jak mu padł serw haha :D beka z Cb stary.

Mówiłem czytanie ze zrozumieniem.. jeśli by dopisał że udostępnił a nie że sobie ją przywłaszczył to by nie było tego tematu proste?

Mówię Ci stary, idź przeczytaj sobie Lajkowy temat ze zrozumieniem.. jak mówiłem, mógł dać oryginał a później jakieś dodatki i edycje.. i napisać że głównie binka pochodzi o Terenzo, nie napisał więc ma pecha.

Co do mojej sygny, ponad 2 lata temu ją zmieniłem i nie zamierzam jej zmieniać, jeśli bym napisał w temacie że chcę lajki to wtedy się czepiaj ok?

Ten temat wrzuciłem po to, by Lajk nie zbierał sobie fanóf i żeby nie czerpał reputacji że cokolwiek potrafi, bo nic nie potrafi na razie, a ja wiem a skąd? wiem więcej niż Ty.

Ta binka która jest w moim cliencie nie jest binką którą udostepnilem nie dawno. Binka ta była wyciągnięta z plików maxmiego v3.6 (jak chcesz dam ci link do paczki.)

Hmm.. a jeśli na innej bince minimapa działała a na terenzo nie ? Ja wiem co i po co robię także nie pierdol mi tu głupot.

Fanów nie szukam bo nie jest mi to potrzebne, a pomagam bo lubię.

Opublikowano

Ta binka która jest w moim cliencie nie jest binką którą udostepnilem nie dawno. Binka ta była wyciągnięta z plików maxmiego v3.6 (jak chcesz dam ci link do paczki.)

Hmm.. a jeśli na innej bince minimapa działała a na terenzo nie ? Ja wiem co i po co robię także nie pierdol mi tu głupot.

Fanów nie szukam bo nie jest mi to potrzebne, a pomagam bo lubię.

Aha haha ? no więc maxmi czy jakoś tak się zwie, udostępnił złą binkę xD

Hm ale Ci kurde pokazałem teraz SSa gdzie minimapa działa na tej bince od Terenzo ? skumaj wreszcie lol..

Minimapy się naprawia w kliencie w plikach innych niż .exe :D nie wiem jak to przetłumaczyć po Twojemu..

Nic nie wiesz i nie walę głupot ;) sprawdź a się przekonasz lol?

Jak masz pomagaj, to pomagaj z głową i z efektami ;p

Pozdrawiam.

Opublikowano

Aha haha ? no więc maxmi czy jakoś tak się zwie, udostępnił złą binkę xD

Hm ale Ci kurde pokazałem teraz SSa gdzie minimapa działa na tej bince od Terenzo ? skumaj wreszcie lol..

Minimapy się naprawia w kliencie w plikach innych niż .exe :D nie wiem jak to przetłumaczyć po Twojemu..

Nic nie wiesz i nie walę głupot ;) sprawdź a się przekonasz lol?

Jak masz pomagaj, to pomagaj z głową i z efektami ;p

Pozdrawiam.

Jednak nie myliłem się i pierdolisz 3 po 3 i to dosłownie.

Błąd z mini-mapą był spowodowany binką, w przypadku osób posiadających karty graficzne z rodziny AMD, a czy wszystkie AMD'ki mialy z tym problem pewności nie mam.

Sam sprawdziłem różnice przy grafice AMD brak wyświetlania, przy uruchomieniu binki na zintegrowanej grafice w procesorze Intela minimapa dzialała(cały czas mowa tu o wersji bez poprawki, bo pewnie na to bys nie wpadl).

Pozniejszy FIX zamieszczony w kodzie skutkuje wyeliminowaniem problemu, z jej poprawnym wyświetlaniem gronu osób z kartami AMD, na których występował.

Dlatego też skończ filozofować w momencie gdy nawet nie zapoznałeś się z problemem i szczekasz jak byle kundel myśląc ze pozjadałeś wszystkie rozumy.

#Cwaniak, #Kozak, #Hejter  Jeszcze jakieś ciekawe epitety na mój temat? Mniejsza idź się synek przewietrz bo Ci natłok informacji robi kipisz w mózgu :)

Opublikowano

Że jaka minimapka?

Więc nie poprawiłeś..

Typie to czemu z jego usług korzysta wielu userów mpc skoro jest zerem? A może dlatego że jest jednym z lepszych techników na tym forum?

@topic: Binka dobra ale po co to komu skoro jest source ;]

Opublikowano

Że jaka minimapka?

Więc nie poprawiłeś..

Coraz więcej cwaniaczków na tym forum... W internecie panują takie same zasady kultury, obycia się, jak w normalnym świecie. 

Wielki znawco i wszechwiedzący techniku, skoro jesteś taki z*******y to czemu korzystasz z czyjegoś klienta? Czemu używasz pracy kogoś, kogo nieudolnie próbujesz poniżać?

Staram się być spokojny i przymykać oko na takie rzeczy, ale jak człowieku ciśniesz po kimś, od kogo mógłbyś się uczyć to mi się chce śmiać. Nie będę Cię obrażał, nie mam po co. To co tutaj piszesz jest wystarczającym upokorzeniem.

Pozdrawiam serdecznie. 

Opublikowano

Joooo cie ! Skompilowało :D

http://zapodaj.net/d7592d611b887.png.html

Takie cus jak otwieram clienta ;c

Da jakis spec gg? Chce pomocy ^.^

Ja wiem, też miałem takie problemy..

zmień wczytywanie pliku locale na localeinfo.

Njet

w localeinfo nie masz pewnie atrybutu "IsCanada" dlatego wykurwia błąd bo python nie wie o co chodzi :P

Weź sobie clienta:

http://www.mpcforum.pl/topic/1431335-nowu-czysty-klient-40k-v/

Ahahahhha taki technik kuźwa się odezwał że z dupy trąba.

Powiem tak pseudo technicy, JEDNYM SŁOWEM sami się upokorzyliście a jak ma ktoś błąd to próbujecie oczywiście pomóc bez żadnej jakiejkolwiek wiedzy na temat błędów.

Błąd powstał z tego powodu że UŻYWA INNEGO PACKERA KTÓRY ROBI WPISY.

Taram, zaraz jakiś hejter napisze "co Ty człowieku na łeb upadłeś?" czy coś podobnego.

@TheKamilPolska rozpakuj na nowo klienta najlepiej z winrara albo locale nie edytowane włóż i użyj tego packera: http://www.mpcforum.pl/topic/1121292-epack32-metin2-archiver/ i rozpakuj również nim itd.

Jeśli nie będziesz znał się na tym jak to się obsługuje, chętnie pomogę, tylko napisz nwm na gg bądź tu.

Pozdrawiam każdego cwaniaczka powyżej, którzy mądrują więcej niż pomagają.

See you.

Opublikowano

Njet

Powiem tak pseudo technicy, JEDNYM SŁOWEM sami się upokorzyliście a jak ma ktoś błąd to próbujecie oczywiście pomóc bez żadnej jakiejkolwiek wiedzy na temat błędów.

Taram, zaraz jakiś hejter napisze "co Ty człowieku na łeb upadłeś?" czy coś podobnego.

@TheKamilPolska rozpakuj na nowo klienta najlepiej z winrara albo locale nie edytowane włóż i użyj tego packera: http://www.mpcforum.pl/topic/1121292-epack32-metin2-archiver/ i rozpakuj również nim itd.

Jeśli nie będziesz znał się na tym jak to się obsługuje, chętnie pomogę, tylko napisz nwm na gg bądź tu.

See you.

sciaglem tego clienta i jest wszystko ok ;)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Njet

See you.

Hahahahahahah xDDDDD

Przykładowo jeśli plik dupa.py ma atrybut IsCanada a w pliku locale/localeinfo (sory za pomyłke z loginninfo xD) go nie ma to client za c**j się nie uruchomi, przykład masz tutaj panie "wiem wszystko"

http://www.mpcforum.pl/topic/1038647-okno-bonus-by-sanki/
­
Opublikowano

Hahahahahahah xDDDDD

Przykładowo jeśli plik dupa.py ma atrybut IsCanada a w pliku logininfo go nie ma to client za c**j się nie uruchomi, przykład masz tutaj panie "wiem wszystko"

http://www.mpcforum.pl/topic/1038647-okno-bonus-by-sanki/

­

E tam oczywiście, wszystko wiesz Panie wszechwiedzący..

Dodałem aktualizację:

>> działająca minimapka na AMD'ku <<

>> "Usunięcie" warningów podczas kompilowania. <<

Pozdrawiam.

Opublikowano

kim jest w ogóle ten cały kamil2321 i dlaczego pozuje na super technika, 2k15 a oni dalej wariują i popisują się na forum

Opublikowano

kim jest w ogóle ten cały kamil2321 i dlaczego pozuje na super technika, 2k15 a oni dalej wariują i popisują się na forum

Jak ja Cię chłopie dawno widziałem - pw xD

topic: przydatny poradnik, binka.. :) 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...