Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z EterNexus

pawelxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem związany z EterNexusem a dokładnie jest taki że miałem na początku problem z plikiem MSVCR100.dll i pisało że brak tego pliku ale znalazłem na forum ten pliczek wrzuciłem do Windows/System32 i nic sie nie stało nadal był ten błąd i wrzuciłem ten plik do folderu z unpackerem i sie odpalił eternexus i wrzuciłem tam czyste rooty od Terenzo i chciałem to wypakować ale nic sie nie pokazało że rozpakowało ani nic jest cały czas taki jak by ktoś go dopiero włączał. Proszę o pomoc, za naprawe dam limit +

Opublikowano

Może zamiast eternexusa rozpakujesz m2tools cz jakoś tak od terenza ? Shaggy jak nic nie wnosisz do tematu to sie nie wypowiadaj. Co do unpackera to jest coś z c++ jakiś błąd sam tak miałem na pc :)

Opublikowano

Teraz pobrałem rozpakowane rooty od Terenzo i zobaczyłem czy spakuje i spakowało mi root ale rozpakować nie chce. 

Edit.

Rozpakować nie chce i wyskakuje taki błąd 

http://scr.hu/32nu/tjpzo

Syser

SYSERR: Jul 13 12:31:34 :: src\io.cpp: Impossible to open 'C:\Users\Pawe?\Desktop\Nowy folder\root.eix' (mode 'rb')!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...