Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosting CS:GO by PS

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne wygrane z kolejnego boostingu. 

Naprawdę zapraszam! 

Płatność skinami dostępna - DOPŁACASZ JEDYNE 0,50 CENTÓW

3665614464013181243787.jpeg

3397914464013181243787.jpeg

­

Opublikowano

Naprawdę z czystego serca, nie polecam osoba niegodna zaufania, ukradła mi konto. :)

­

Nie wiem kim jesteś, nie kojarzę Cię z żadnych rozmów. 

Nie wiem czemu puszczasz takie oszczerstwa w moim kierunku ;)

Opublikowano

chcesz kase za boostowanie do kalacha ? tam sie gra z wylaczanym monitorem i bez dzwieku... juz pomijajac to ze juz kazdy boostuje w tych gownianych rangach za free 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

chcesz kase za boostowanie do kalacha ? tam sie gra z wylaczanym monitorem i bez dzwieku... juz pomijajac to ze juz kazdy boostuje w tych gownianych rangach za free 

Boosting to boosting. Nie będę robił za darmo. 

Trafiają się smurfy, cheaterzy więc łatwo nie jest w niektórych meczach :)

­

Opublikowano

­

Nie wiem kim jesteś, nie kojarzę Cię z żadnych rozmów. 

Nie wiem czemu puszczasz takie oszczerstwa w moim kierunku ;)

Rzeczywiście nie wiesz, jak napisałem do ciebie na pw to ją bezczelnie wykasowałeś, jesteś podłym kłamcą... jestem osobą z którą rozmawiałeś na serwerze teamspeak i u której byłeś administratorem, nie wierzycie mi? zobaczcie w moje posty gdzie szukałem administracji na serwer ts3 :)

Opublikowano

^

Nie wiem po co próbujesz mnie w coś wrobić? Nigdy nie pisałem do Ciebie, nie znam IP Twojego serwera, nie byłem administratorem u Ciebie, nigdy z Toba nie rozmawiałem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja pier... ale po co komu kogoś boostować, skoro i tak właściciel konta i tak czy siak spadnie...

Rozumiem, ktoś chcę się pochwalić kolegom że *hihihi mam orua jezdem lebży od cb* ale tak czy siak wiemy, że kłamstwo ma krótkie nogi i kolega tak czy siak kiedyś właścicielowi zaproponuje 1vs1 i po fejmie.

Opublikowano

Ja pier... ale po co komu kogoś boostować, skoro i tak właściciel konta i tak czy siak spadnie...

Rozumiem, ktoś chcę się pochwalić kolegom że *hihihi mam orua jezdem lebży od cb* ale tak czy siak wiemy, że kłamstwo ma krótkie nogi i kolega tak czy siak kiedyś właścicielowi zaproponuje 1vs1 i po fejmie.

Odpowiem Ci tak. 

Wiele jest w goldach nieogarów i ruskich przez co klient możliwe, że nie może wejść wyżej bo ciągle jakieś nooby w teamie itp. 

Boosting ma mu pomóc wejść wyżej, aby nie musiał się męczyć z słabszymi graczami. 

­

Opublikowano

Przyznajesz sie do tworzenia cheatów i oferujesz boosting kont? pojebalo? XDDDDDD

Na boostowanych kontach nikt nie dostał żadnego bana. 

A "pojebać" to może Ciebie. Nie podoba się to się nie wypowiadaj ;)

Tworzenie cheatów, a boosting to dwie różne sprawy. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...