Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreskowki waszego zycia :D

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

digimony były najlepsze xD. oglądałem też krowa i kurczak, jam łasica (dalej leci) jescze

ed edd i eddy lubie no i dextera, też pokemony oglądałem, Power Rangers Mighty Morpin zresztą nadal to oglądam no i galactic football. Stare bajki były najlepsze, a nie takie gówna jak teraz typu chowder czy bobo - bobobo czy huj wie jak się to zwie :D

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

Sry że w tym temacie ale nie chciałem robić nowego tematu ma ktoś może odcinki z digimonów od pierwszego ? Chętnie bym jeszcze raz oglądnał to była najlepsza bajka jaka oglądałem codziennie :D

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Kroliczek Bux , Kojot i Struś , Kaczor Donald - Pluto - Myszka Miki i inne ^^ (moje pierwsze bajki ;P;P wtedy nie bylo cartoon network -bylo ale po angielsku;p - czy co tam jest ^^)

ale oczywiscie nie zapominajac o anime moje pierwsze ulubione

- Dragonball (oczywiscie japonskie orginalne bez cenzur kiedy reka odlatuje albo cialo na pol leci i pelno krwi a nie gowno z rtl7 czy tam tvn7 ;P)

- Naruto (japonskie oczywiscie bez cenzur tez gdzie jest pelno krwi i przemocy a nie to gowno pocenzurowane na jetixie ^^ Naruto raczej czesciej powtarzal cholera niz "kumalski" xdd)

- Hellsing (oczywiscie japan orginal ;] )

- Hentai (a prowadzilem kiedys stronki ^^ w hentai nie patrzy sie tylko na jedno a na cala akcje wydarzen ;P;P)

- ShinChan (zajebiste ^^)

i inne inne inne...

2006-2010

Opublikowano

O nie... naruto ogladalem do 54 odcinka shippudena (i cale tamto stare naruto)i takie nudy jak flaki z olejem zero walki tylko laza i gadaja xD teraz ogladam bleacha zajeb***te jest, no i jeszcze wszystkie DB sa fajne :)

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

panowie z tego co wiem to naruto jest nowa bajka dosyc na polskiej telewizji ;) a temat jest o bajkach z dziecinstwa lub dawne ogolnie bajki (te z przed kilku/kilkunastu lat)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Te 4.

KOCHAŁEM!!!!! Czasami jak nie zdąrzyłem, płakałem :D (serio ale baardzo rzadko xdd).

Dragon Ball

Dragon Ball Z

Dragon Ball GT

Dragon Ball 2H Movie.

Ja to po prostu kochałem, nie po to oglądałem wszystkie odc po 3 razy w necie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Uczeń
Opublikowano

jak dla mnie do dragon ball i tez rycere zodiaku teraz lubie sobie poogladac czasmi naruto xD

Opublikowano

POKEMON - Musimy uratowac swiat przed zespolem R!!! AAAAAAAAAA!!!!!!!!! Git bajeczka pamietam ze nie przepuszczalem zadnego odcinka xD

The Smurfs - Gargamel fajny xD lubie tez kotka Klakera

Ja nie uwazam ze bajki sa tylko dla dzieci, kreskowki sa wporzo

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No jak to jakie xD Jasne ze muminki :D:D:D Mamuska mi mowi ze zawsze balem sie buki czy jakos tak :D

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Naruto i kiedyś beyblade

<a href='index.php?showtopic=11552'>Programowanie CHEATÓW !</a>

<a href='index.php?showtopic=15360'>Crosshair!</a>

<a href='index.php?showtopic=12973'>Przydatne tematy </a>

PRZYDATNE LINKI

<a href="http://www.warrock.it/index.php?pid=12" target="_blank">http://www.warrock.it/index.php?pid=12</a> >>>>>>MAP WR<<<<<<

<a href="http://www.warrock.it/index.php?pid=15" target="_blank">http://www.warrock.it/index.php?pid=15</a> >>>>>>SAMOCHODY WR<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...