Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreskowki waszego zycia :D

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wdzialem rozne tematy ale chyba takiego jeszcze nie bylo albo jestem slepy O_O... No wiec jakie bajki ogladaliscie jak byliscie mlodzi :D

Moje to:

Dragon ball - fajoska bajka :D chcialbym aby znow byla w TV bo sciagac z moim netem nei mam co a to przez ta NANIE zniesli -_-

Rycerze zodiaku - czy jakos tak :D fajna bajka ziomki mieli fajne zbroje np. Pegaza, feniksa itp a zlote meili od zodiaku np. baran, panna itd. :D

Zaginone zlote miasto - stara bajka jak nie wiem co :D ziomki poszukiwali zlote miasto w jakims ptako-samolocie :P niestety potem miasto zostalo zniszczone :P (ogladalem to jak mialem ok. 5 lat) :D

wszystkie bajki sa na www.kreskowka.pl :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja tam ogladam Bleach xD xD

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

W dziedziństwie...hmm

Tom i Jerry,Kaczor Donald,myszka miki,Krecik i Dragon Ball.

Wiadomo troche tego było bo oglądałem wszystko co leciało na TVP 1,TVN i Cartoon Network od 8 rano xD Atomówki,Laboratorium Dextera...a nie,ja to nadal oglądam. ;)

Stare czasy :)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Dobrze to teraz ja napisze ja ogladalem dragon ball atomowki, pokemony, i dihimony ( nie pamietam jak sie pisze cos jak pokemon tylko lepsze)

A ogolem teraz to ogladam exterem sports albo siedze na gg lub necie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Śmieszna ironia losu... ;p Praktycznie większość oglądała pokemony.. a teraz się wysmiewają z innych..dziwne.. ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Ja dokładnie te same co mike..;d xD Szkoda, że już nie leci.. ma ktoś może całe DB ? Jestem gotowy odkupić..;D

Ja mam cały DB, Z, GT + kinówki na płytach : D Ściągnąłem all =) Ale nie chcę mi się bawić w przegrywanie, sprzedawanie :P Polecam ci ściągnąć jak masz net 1 mb to oglądasz 1 odc, a 2 ci się ściągnie ;p

Ja oglądałem anime na RTL/TVN7, swego czasu puszczali. Z tytułów tylko DB, ale było coś o takich 3 babkach i o gościu, któremu trzeba było uciąć głowę żeby umarł i super świnka czy jakoś tak ;d I o takim małym ninja ;)

Opublikowano

u mnie to krolowaly przede wszytkim DRAGON BALL bardzo to lubilem ale takze POKEMONY i POWER RANGERS. xD;)

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

Dragon Ball , Pokemony (nawet spoko anime ale dla młodszych) , Himen , Looney Toons (najbardziej pamiętam królika baksa i strusia pendziwiatra i takiego czarnego kotka z żółtym małym ptaszkiem) było jeszcze tego wiele ale sam nie pamiętam

Opublikowano

Ja dużo trochę oglądałem tego : Naruto (wciąż oglądam), Soul Eater (to co wcześniej), Death Note, Cartoon Network, Fox Kids itd. :P

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
i takiego czarnego kotka z żółtym małym ptaszkiem) było jeszcze tego wiele ale sam nie pamiętam

kot to sylwester a ptaszek to twity (czyt. tłiti)

mogli by na Jetix (dawny Fox Kids) pusic DB ale jak to oni ujeli "za stara bajka" -_- bo pisalem kiedys na forum fox kids jak kiedys bylo :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Scooby Doo, bajki Hannah Barbera (best bajki 4ever, nawet teraz zdarza mi sie jakas obejrzec ;D), Pokemony, troche DB (ale pamietam, ze dosyc rzadko ogladałem, nie była to dla mnie jakas furora ;]), bajki Looney Toons, Power Rangers (taaa, pamietam jak sie w sobote i niedziele o 7 rano specjalnie wstawało ;D)

Teraz to tylko anime: Bleach, GTO, czasem Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, kiedys Naruto.

Opublikowano

Dragon Ball, Pokemon[bylem maly i glupi :D] i oczywiscie dobranocki, a teraz hmm.. raczej nic juz bardziej filmy ogladam [=

@edit

no wlasnie Scooby Doo [jakos tak] Myszka miki no i Tom i Jerry xD

Opublikowano

DB od a do z xD calutkie wsio jak leci a bajki inne to nie wiem roznena cartoon network

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

DragonBall

DragonBall Z

DragonBall GT

xD nom szkoda ze juz nie leci :) az milo sie robi jak sie jakiegos klipa obejzy z DB z podkladem LP :))

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

Ja tak jak założyciel tematu oglądałem (namiętnie) DB i rycerze zodiaku na RTL 7 czy cóś :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Power Rangers: Mighty Morphin czy jakoś tak, Pokemony [;d], Dragon Ball Z i GT nie pamiętam dokładnie..

Ale baja współczesna która podbiła moje serce do Great Teacher Onizuka :DxD

A i jeszcze w bardzo młodym wieku muminki o.O a pamiętam bardzo bałem się takiego gluta (?) purpurowego to chyba był duch chuj wi xD

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Scooby Doo ^^

Dragon Ball wszystkie części ale najlepsza Dragon Ball Z ;)

Smerfy xDD

Gumisie ;PP

P.S. To były bajki z dzieciństwa ;)

A teraz ciągle Dragon Ball xD

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

ja oglądałem digimony xD DBZ DragonBall i GT}teraz to wszystko wydaje mi sie głupie ale może za 5 lat będę uważał ze naruto i bleach tez

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Widać, że wielu do dziś ogląda bajki ^^ sam się przyznam, że czasem lubię obejrzeć jakąś bajkę [np świat wg ludwiczka xD] ale najbardziej lubiem GTO <3

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
ja oglądałem digimony

o gidigomny zapomnialem :D

Agumon , patamon i inne :P dawniej to uwielbialem bo bylo lepsze niz pokemony ^^ bo przynajmniej stwory mowily normalnie a nie od swojej nazwy -_-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...