Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLBuilder.net - buildy pod każdą postać, na każdej mapie

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań.

1. Program update'owany przez Ciebie?

2. Jak to wygląda w grze? W sensie... Jest to podobna nakładka (jak np. w Docie 2), czy to coś w stylu "niestandardowych buildów"?

3. Działa na aktualnym patchu?

4. Co dokładnie patche zmieniają? Jeżeli lolbuilder jest na 5.14 a ja go wgram na 5.15 to rozsypie się? Będą buildy czy nie? 

5. O co chodzi z np. 1%, 3%, 100%, itd.? 

Opublikowano

Kilka pytań.

1. Program update'owany przez Ciebie?

2. Jak to wygląda w grze? W sensie... Jest to podobna nakładka (jak np. w Docie 2), czy to coś w stylu "niestandardowych buildów"?

3. Działa na aktualnym patchu?

4. Co dokładnie patche zmieniają? Jeżeli lolbuilder jest na 5.14 a ja go wgram na 5.15 to rozsypie się? Będą buildy czy nie? 

5. O co chodzi z np. 1%, 3%, 100%, itd.? 

1. Jest to baza buildów stworzona przez crawlera LoLBuilder.net, ja tylko wrzucam aktualizację.

5. Winratio z użyciem tego buildu :)

Opublikowano

5. Winratio z użyciem tego buildu :)

@Marcoly Imo nie warto się sugerować. Oczywiście przeważnie w tych buildach podawane są bardziej sensowne itemy niż te proponowane przez riot, ale buildami, przy których masz napisane 100 % a prawie zawsze taki właśnie wyszukuje ta apka (między innymi) prawdopodobnie rozegrano po prostu mało meczy. Ponieważ utrzymanie takiego win ratio przez dłuższy czas podczas gry jednym championem nie jest możliwe.

Btw. był jakiś update pod 5.15 ?

giphy.gif

Opublikowano

@Marcoly Jak to wygląda w grze? Gdzie trzeba wejść czy coś zrobić żeby widzieć te buildy?

To normalne, niestandardowe buildy, które możesz zrobić w lolu

Opublikowano

@Marcoly Jak to wygląda w grze? Gdzie trzeba wejść czy coś zrobić żeby widzieć te buildy?

W sklepie będziesz miał dodatkowe zakładki z przedmiotami oprócz własnych (o ile takie posiadasz) i oprócz tych proponowanych przez riot.

Wystarczy postąpić zgodnie z instrukcją zawartą w 1-wszym poście i powinieneś widzieć nowe buildy od razu po otwarciu sklepu.

giphy.gif

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sposób ten wykorzystałem już wcześniej pobierając program z lolbuilder i oczywiście jest to bardzo fajny sposób na szybkie ogarnięcie champa. Buildy zamieszczone są na każdą postać i są one bardzo trafne. Kolejność rozdawania skilli również pomaga.

limbo-spider-800x100.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podałem już dwa maile i nic...

Nie ważne, poszukałem i znalazłem na innym forum update z 25 września.

Faktycznie, mail wgl nie przychodzi. Podrzuciłbyś na pw? 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...