Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z TEditem

Asienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest następujący. Za każdym razem kiedy instaluję jakąkolwiek modyfikację do Terrarii (steam) pojawia się komunikat który informuje o przestarzałej karcie graficznej / sterownikach. Tyle, że kiedy zainstalowałam gameiki moda ten problem pojawił się po jakimś czasie, tj. zdążyłam trochę pograć i się wyłączyło. Później terraria, jak i żadna inna gra nie chciała się włączyć do póki nie pobrałam plików Terrarii od nowa. Z Teditem jest o tyle gorzej, że nie działa poprawnie + psuje Terrarię xD. Nie było w ogóle w plikach tego świata, który chciałam edytować, więc wybrałam jakiś inny. Po wybraniu program podświetlił się na biało no i brak odpowiedzi. Pobrałam od nowa pliki terrarii, na szczęście żaden świat się nie zepsuł. Ale Tedit wciąż nie działa. Wiecie o co chodzi? 

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera, zainstowalnego Frameworka i XNA w jakiej masz wersji?

TEdit na wersję 1.3.0.4 już jest i działa (wersja developerska, autor nie odpowiada za szkody, może być niestabilna).

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Framework 4.5.1
Karta graficzna GeForce 710M
Procesor Intel Core i5-3230M 2.60GHz

4GB RAM

DirectX11

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera, zainstowalnego Frameworka i XNA w jakiej masz wersji?

TEdit na wersję 1.3.0.4 już jest i działa (wersja developerska, autor nie odpowiada za szkody, może być niestabilna).

Możesz podać linka do TEdita ?

Opublikowano

Po trzech próbach udało mi się "naprawić" program. Ale dalej nie ma tam mojego świata... Sa wszystkie poza tym, który chciałam edytować. Ktoś wie czy da się go tam jakoś dodać? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...