Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i7 vs. i5

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli jak teraz bym chciał kupic nr 1 to wbijam dodaje do koszyka daje opcje złożenia i kupuje ta? tzn czy sie płaci przez neta czy mozna przy odbiorze u kuriera?

Opublikowano

Nie wiem jak jest z większymi kwotami ale ja normalnie za monitor wart 500zł płaciłem przy odbiorze.

Opublikowano

Powiem tak zalezy do czego chcesz i5 jest pod gaming rózne typu gierki a i7 do nagrywanie , renderingu, streamowania .

Opublikowano

no ale przecież i 7 też uciągnie gry typu gta V, cs go a wgl i 7 radzi sobie lepiej niz i 5 w wieśku więc już sam nie wiem. ale c**j biorę tego piątaka podkręcę sobie go i zaczne grać

Opublikowano

Hp nie jest chyba wykorzystywany od kilku lat, więc raczej nie zanosi się, żeby miało się to zmienić

Niech ktoś mnie poprawi, jeśli się mylę

O ku*wa, przeczytałem cały temat xD

Ten twój "potwór" za 3400 na pewno nie poradzi sobie z 144hz, a poza tym, to koszt gówno144hzTNmonitora jest większy niż koszt taniego ips, a wciskanie najlepszej i7 do gtx 960 to imo czysta głupota xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...