Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - IslemasMt2

IslemasMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IslemasMt2 - całą zapowiedź w trakcie tworzenia, w skrócie o serwerze :

- Przeniesienie w czasy 2007-2009r. Czerwona kulka, biała aura raty przybliżone do PL, ku oczywiscie dropi z metkow, brak groty, za to jest powiekszony las, jedziemy dalej i sa inne nowe moby ktorych nie ma na innych priwach, ale to tylko to. Nie ma lv przy nicku, 55 ku do P czytanie ku co 3h mozna uzyc przedmiotu "Umiejetnosci" ale zmniejszy to czas do 1h 30' na start : full eq na 1lv +0 1,000 yang. Nie jest tutaj wszystko opisane, po skrocie i to bardzo duzym, jest pare ulepszen, dosyc wygodnych.

tester : " od 1lv do 20 - 11k yang  "

tester : " od 1 lv do 20 - 1h "

tak po skrocie wszystko opisane, oczywiscie jest pare nowosci, petow itd. nie ma, epickiego eq rowniez, hwang maja tylko gm, w handlarzach jest bodzio ale drop yang jest tak ustawiony ze kupno tego bodzia bedzie nieoplacalne, dodatkowo bodzie dropia z metinow 65-90 takze nie trzeba kupywac u npc. i mozna wydropione sprzedac. moze wyglada to na hard i to nudny ale ja jestem glupiem ktory nie potrafi opisywac :) po za tym musze spadac pisac questy, co do misji to nie ma takich jak na pl ale ich ilość jest podobna. koń - > medale, co 18h.

Opublikowano

Przeniesienie w czasy 2007-2009? A gdzie Ty w tamtych czasach miałeś pety? W tamtych czasach gracze nawet nie myśleli, że taki szajs kiedyś będzie w Metinie...

Po tym jak to opisałeś bardziej mnie zniechęciłeś, niż zachęciłeś do czekania na serwer.

P.S od zapowiedzi jest specjalny dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...