Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Lenovo Y50-70 konfiguracja

dzimi36

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem lenovo y50-70 no i mam problem z konfiguracją, ponieważ ma czytnik płyt optyczny (nie normalny) niewiem co zrobić, aby wczytało płytę z win8. Wyskakuje podanie daty>godziny>C:\> i to wszystko.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie czytniki sa nienormalne ? 

Ustaw datę i godzinę w biosie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

ustawiłem i jest napis C:\> i byle co napisze to sam wyskakuje. bo płyty napęd optyczny nie chcę wczytać nwm czy to ma być blisko czy daleko przystawione czy jak.

Opublikowano

To zainstaluj susyem bo masz tylko DOS . 

Wystarczy zmienić napęd botujący przy starcie albo w biosie , instrukcję obsługi to najpierw sobie przeczytaj dla laptopa 

Opublikowano

No własnie instrukcja jest niedokładna nic o systemie i instalacji. A ten laptop nie ma wejścia na cd muszę se kupić nośnik na cd podłączany przez usb.

Opublikowano

Jezeli pisze ze mam podać godzinę datę i C:\> To jezeli bd miał napęd zewnętrzny cd podłączane przez usb i wsadzę do niego oryginalna płytę dołączoną do tego laptopa z win8 wszystko będzie dzialalo ?

Lub czy z innego komputera bym mógł z oryginalnej płyty zgrać na pendrive zawartość płyty i czy by wszystko dzialalo ?

Opublikowano

Byłem w komputrnoniku i powiedzieli ze musze kupic cale oprogramowanie bo on jest goły. Ale mam sterowniki do win8.1 na płycie (plyt tylko do tego laptopa) ale nie mam napędu cd w tym laptopie

Opublikowano

To kup sobie tak samo gołego pena jak laptop i nagraj na niego system który kupisz, na google masz tutoriale jak nagrać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...