Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Lenovo Y50-70 konfiguracja

dzimi36

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem lenovo y50-70 no i mam problem z konfiguracją, ponieważ ma czytnik płyt optyczny (nie normalny) niewiem co zrobić, aby wczytało płytę z win8. Wyskakuje podanie daty>godziny>C:\> i to wszystko.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie instrukcja jest niedokładna nic o systemie i instalacji. A ten laptop nie ma wejścia na cd muszę se kupić nośnik na cd podłączany przez usb.

Opublikowano

To zainstaluj susyem bo masz tylko DOS . 

Wystarczy zmienić napęd botujący przy starcie albo w biosie , instrukcję obsługi to najpierw sobie przeczytaj dla laptopa 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jezeli pisze ze mam podać godzinę datę i C:\> To jezeli bd miał napęd zewnętrzny cd podłączane przez usb i wsadzę do niego oryginalna płytę dołączoną do tego laptopa z win8 wszystko będzie dzialalo ?

Lub czy z innego komputera bym mógł z oryginalnej płyty zgrać na pendrive zawartość płyty i czy by wszystko dzialalo ?

Opublikowano

A jakie czytniki sa nienormalne ? 

Ustaw datę i godzinę w biosie 

Opublikowano

To kup sobie tak samo gołego pena jak laptop i nagraj na niego system który kupisz, na google masz tutoriale jak nagrać 

Opublikowano

ustawiłem i jest napis C:\> i byle co napisze to sam wyskakuje. bo płyty napęd optyczny nie chcę wczytać nwm czy to ma być blisko czy daleko przystawione czy jak.

Opublikowano

Byłem w komputrnoniku i powiedzieli ze musze kupic cale oprogramowanie bo on jest goły. Ale mam sterowniki do win8.1 na płycie (plyt tylko do tego laptopa) ale nie mam napędu cd w tym laptopie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...