Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się dalej grać w metina?

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto w to w ogóle zagrac?

Czy da się na tym jakoś zarobić?

Jaki serwer polecacie dla początkującego gracza?

Jakieś porady?

Opublikowano

Warto w to w ogóle zagrac? Dla mnie nie, lecz jak kto woli.

Czy da się na tym jakoś zarobić? Na yangach zawsze cos tam idzie

Jaki serwer polecacie dla początkującego gracza? Tortuga, diumar

Jakieś porady? Dzialaj nie czekaj.

Opublikowano

Na PL'u nie jest warto zaczynać bo bez ostrego jechania na IS nic nie jesteś w stanie osiągnąć. Dużo lepiej (z globalnych serwerów) jest zagrać na WOM2 albo Metin2.sg. I tak najlepszym wyborem jest obecnie dowolny serwer prywatny który obecnie dominuje na scenie.

Opublikowano

Wiecie czemu jest tak mało osób na PL'u? Bo każdemu odradzacie tam grać z powodu małej ilości graczy xD

Opublikowano

Na PL'u nie jest warto zaczynać bo bez ostrego jechania na IS nic nie jesteś w stanie osiągnąć. Dużo lepiej (z globalnych serwerów) jest zagrać na WOM2 albo Metin2.sg. I tak najlepszym wyborem jest obecnie dowolny serwer prywatny który obecnie dominuje na scenie.

Nie rozśmieszaj mnie, jak ktoś potrafi grać to bez IS osiągnie wszystko. ;)

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie, jak ktoś potrafi grać to bez IS osiągnie wszystko. ;)

Na serwerach prywatnych potrafię osiągnąć dużo grając bez IS, ale na PL'u jest to zwyczajnie niemożliwe. 

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie musze sciagnac launcher z strony metina czy wystarczy ze sciagne launcher servera

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie musze sciagnac launcher z strony metina czy wystarczy ze sciagne launcher servera

Najlepiej jak bys pobral clienta z oficjalnej strony

Opublikowano

Czy zaczynać, myślę, że warto, sam mam zamiar zacząć za jakiś tydzień, dwa.

Czy idzie zarobić, oczywiście, że tak zarobisz na yangach, oczywiste jest to, że nie jakieś duże sumki.

Opublikowano

Na serwerach prywatnych potrafię osiągnąć dużo grając bez IS, ale na PL'u jest to zwyczajnie niemożliwe. 

Jest takie coś jak yangi, oraz kupony SM, więc nie spinaj dupy że trzeba wydawać kase w IS.

graphic.png

Opublikowano

Nie grałem na PL od 3 lat, ale z tego co pamiętam to bez IS naprawdę było trudno dużo osiągnąć. Były dwa wyjścia, maniaczyć lub czasami załadować w IS po jakiś PD, rękawiczkę. Teraz są kupony, także wystarczy zarobić trochę yang na kupon i można nie wydawać kasy. Jeszcze są te nowe systemy run, petów, szarf, więc jest o wiele łatwiej niż dawniej.

Opublikowano

Zaczynac warto zawsze mozna sie troche pobawic, lecz trzeba znac umiar.

Czy mozna zarobic ? tyle co na doladowanie do telefonu nic wiecej.

Pl jest w 99% pod Is'a tak wiec tam nie warto grac. Lepiej zaczac na jakims prywatnym serverze lecz i te pod Isa typowo sa robione. Ale nie wszystkie tak wiec jezeli znajdziesz godny uwagi prywatny server warto zagrac ;)

k6bk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...