Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devourer i Rengar?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Katatuki plz powiedz mu cos xD ty i tak sie lepiej znasz na rengarze odemnie .... a mi sie nie chce tlumaczyc dlaczego ten itemek nie zadziala , chyba ze chcesz isc nie pod burst tylko pod AS :D co nie ma sensu :)

Topic : Zrob jak chcesz przetestuj ale nie polecam

Zamiana jednego itemka i to jeszcze o tak małym znaczeniu nie sprawi, że nie będziemy burstować squishy targetów...

Opublikowano

Przed chwilą spróbowałem, niezły ale inny build niż zawsze musisz robić, jest viable imo więcej czempów ktore sa lepsze z tym itemkiem

teraz potestuje siona i popke 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Zamiana jednego itemka i to jeszcze o tak małym znaczeniu nie sprawi, że nie będziemy burstować squishy targetów...

Tutaj ziomek ma racje, nie zmieni to potencjalu do oneshotowania a duele na tanki bedą imo lepsze.

///

Co nie zmienia faktu, ze nie da to nic do burstowania. Wiec obaj macie w swoich kwestiach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czyli pozostaje mi stary dobry build :) dobra można zamknąć nie wiem róbcie co chcecie

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...