Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devourer i Rengar?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ten item bedzie dobry z rengarem ? ( czy bedzie lepiej oneshotował )

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie bedzie lepiej oneshotowal gdyz na skoku wchodzi tylko jeden AA. Imo zaraz go bede probowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie bedzie lepiej oneshotowal gdyz na skoku wchodzi tylko jeden AA. Imo zaraz go bede probowac.

To jak skonczysz to mi powiesz :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

G*wno prawda... jest bardzo w porządku na rengarze... jak nie wiecie jak go "używać", to już wasz problem...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

@UP, to napisz jak...

Imo Bezsensowny item na rengarze, ponieważ on nie ma jakichś one-hitow OP itd... i nie opiera się na AS, bardziej na AD i one-shotowaniu ADC.

Lepiej takim rengarem wywierać presje, niż afk farmić do 18-20 minuty, żeby ten item jakoś działał.

Opublikowano

Po co go budować pod to skoro pod penetracje i hydrę oneshotuje? To bardziej działa pod offtanków no i są wyjątki typu Master Yi. Ale najlepiej śmiga na Shyvanie, Nocturnie, WW czy Udyrze. A oni są budowani wtedy jedynie pod ten devourer+botrk i dalej tanka lecieć a dpsy i tak mocne mają.

Opublikowano

Po co go budować pod to skoro pod penetracje i hydrę oneshotuje? To bardziej działa pod offtanków no i są wyjątki typu Master Yi. Ale najlepiej śmiga na Shyvanie, Nocturnie, WW czy Udyrze. A oni są budowani wtedy jedynie pod ten devourer+botrk i dalej tanka lecieć a dpsy i tak mocne mają.

Na ww, to już nie tak działa jak stary dev'ek...

leesinacolythe.png

Opublikowano

Na ww działa całkiem spoko, ale on wolno czyści jungle więc się długo stackuje, jego ult z tym itemem wali tj. 7razy. Tak samo ult Fiory.

Jestem ciekawy jak działą fiora, dev+hydra+full ad/pen. Jej ult musi być zabójczy.

Opublikowano

Na ww działa całkiem spoko, ale on wolno czyści jungle więc się długo stackuje, jego ult z tym itemem wali tj. 7razy. Tak samo ult Fiory.

Jestem ciekawy jak działą fiora, dev+hydra+full ad/pen. Jej ult musi być zabójczy.

Nie wygaduj głupot... widzę, że ktoś tutaj nie umie czytać+nie umie w minimum (podstawie) angielskiego..ten item działa, tylko na aa oraz skille bufujące aa...,nie działa to ani na ult fiory, ani ult ww..,więc nie wygaduj głupot...,gdyby tak było.. taki ww byłby silniejszy niż ten sprzed nerfa dev'ka... i zabijałby nawet tank'a na ulti...

leesinacolythe.png

Opublikowano

Witam

Czy ten item bedzie dobry z rengarem ? ( czy bedzie lepiej oneshotował )

Oneshot - po samej nazwie można stwierdzić, że AS jest zbędny, liczy się burst.

Standardowo ten item pod AD i CDR.

Nie działa, i działać nie będzie z as (nie będzie lepiej oneshotował).

Sam przetestuj..

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Nie wygaduj głupot... widzę, że ktoś tutaj nie umie czytać+nie umie w minimum (podstawie) angielskiego..ten item działa, tylko na aa oraz skille bufujące aa...,nie działa to ani na ult fiory, ani ult ww..,więc nie wygaduj głupot...,gdyby tak było.. taki ww byłby silniejszy niż ten sprzed nerfa dev'ka... i zabijałby nawet tank'a na ulti...

zaskocze cię - ww nakłada 5 razy efekty onhit przy ulcie :)

*czyt z devourerem - 7

graphic.png

Opublikowano

Tak samo jakbyś powiedział, że sheen nie działa na Q eza bo to nie autoatak xD

Proszę cię, działa na ulti ww....

Opublikowano

zaskocze cię - ww nakłada 5 razy efekty onhit przy ulcie :)

*czyt z devourerem - 7

Nic nowego... , to normalne na ww...+zanim to napisałem jeszcze żeby być pewnym na 10000% przetestowałem...iiii... muszę cię zaskoczyć sated nie stackuje passywnego efektu na ulti ww :) ,czyt z dev'kiem 5(nie liczymy tutaj efektów hydry itd..., bo to co innego oczywiście) + polecam naukę angielskiego w minimum... naprawdę chłopaki to nie boli xD "trigger",chłopaki szkoda gadać o dupie marynie c'nie ?ważne iż daje power spike'a jak talala ;D

@xTreeemeR "Tak samo jakbyś powiedział, że sheen nie działa na Q eza bo to nie autoatak xD

Proszę cię, działa na ulti ww...." - Muszę ci powiedzieć nie zabłysnąłeś..., bo q ez'a nakłada efekty "on-hit", a sated nakłada efekty "on-hit" na basic'ach xD "Every second basic attack will trigger on-hit effects twice." na polski w skrócie - Każdy drugi podstawowy atak spowoduje/wywoła "on-hit" efekty podwójnie.

Angielski nie jest taki trudny naprawdę.. + przetestowanie również chłopaki... testowałem sated'a dobry tydzień temu na wszystkich postaciach z "potencjałem", więc nie próbujcie mnie jak i innych wprowadzać w błąd xD.Nie pozdrawiam

leesinacolythe.png

Opublikowano

Zależało mi na tym by wiedzieć czy to działa na Q ze walne 2 razy z Q ale po waszych wypowiedziach stwierdzam ze nie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nic nowego... , to normalne na ww...+zanim to napisałem jeszcze żeby być pewnym na 10000% przetestowałem...iiii... muszę cię zaskoczyć sated nie stackuje passywnego efektu na ulti ww :) ,czyt z dev'kiem 5(nie liczymy tutaj efektów hydry itd..., bo to co innego oczywiście) + polecam naukę angielskiego w minimum... naprawdę chłopaki to nie boli xD "trigger",chłopaki szkoda gadać o dupie marynie c'nie ?ważne iż daje power spike'a jak talala ;D

@xTreeemeR "Tak samo jakbyś powiedział, że sheen nie działa na Q eza bo to nie autoatak xD

Proszę cię, działa na ulti ww...." - Muszę ci powiedzieć nie zabłysnąłeś..., bo q ez'a nakłada efekty "on-hit", a sated nakłada efekty "on-hit" na basic'ach xD "Every second basic attack will trigger on-hit effects twice." na polski w skrócie - Każdy drugi podstawowy atak spowoduje/wywoła "on-hit" efekty podwójnie.

Angielski nie jest taki trudny naprawdę.. + przetestowanie również chłopaki... testowałem sated'a dobry tydzień temu na wszystkich postaciach z "potencjałem", więc nie próbujcie mnie jak i innych wprowadzać w błąd xD.Nie pozdrawiam

Zluzuj trochę człowieku, pewnie skończyłeś podstawówkę i już jesteś królem języków? Szkoda, że po polsku nie umiesz pisać, a wstawianie spacji po znaku interpunkcyjnym to dla ciebie pewnie taka sama informacja jak to, że Ziemia jest okrągła.

Znam angielski, także nie spinaj dupy... Koniec tematu.

Tak swoją drogą to fajnie, że sprawdziłeś tego ulta - czyli WW nie wróci :(

Opublikowano

Zluzuj trochę człowieku, pewnie skończyłeś podstawówkę i już jesteś królem języków? Szkoda, że po polsku nie umiesz pisać, a wstawianie spacji po znaku interpunkcyjnym to dla ciebie pewnie taka sama informacja jak to, że Ziemia jest okrągła.

Znam angielski, także nie spinaj dupy... Koniec tematu.

Tak swoją drogą to fajnie, że sprawdziłeś tego ulta - czyli WW nie wróci :(

Nie wiem jak masz na imię, więc będę mówił do ciebie "tremek", może być? słuchaj tremek troszkę dystansu... trzeba mieć.. ja zachowałem w minimum..., ale to naprawdę boli..., kiedy wprowadzacie w błąd... grałeś na tym chociaż?+P.S wiem, że nikogo to nie interesuję, ale na końcie mam technikum-informatyk więc...+ sam wiesz jakby taki ww, czy chociażby fiora wyglądała na ulti... teraz sobie wyobraż trinity po buffie "spellblade" na 1.5 sek = 2 passywne 250% dmg z trinity na ulcie ww xD no stary śmiech na sali xD, nawet tank by nie był w stanie przeżyć ;o, ale wiesz co mnie dziwi? iż np taki jax nie nakłada efektu passywnego z ulti o.O(tak było chociażby jak testowałem go tydzień temu, ale jeśli w ww się to nie zmieniło, to w nim również...) wyczuwam nerf na ten przedmiot np na 3 aa albo dmg..., bo musisz przyznać że broken to jest xD

leesinacolythe.png

Opublikowano

@topic

Nie nie zadziała na rengarze w ogóle ..

Rengar nie potrzebuje attackspeeda ponieważ jego moc ma się skupiać tylko i wyłącznie na attack damage oraz armor penetration 

Czyli jak masz combo Q > ( E/W w powietrzu ) Q to nie wiem jakim cudem AS się tutaj sprzyda jak już koleś będzie leżał ...

Więc dla mnie temat jest do zamknięcia 

Opublikowano

@topic

Nie nie zadziała na rengarze w ogóle ..

Rengar nie potrzebuje attackspeeda ponieważ jego moc ma się skupiać tylko i wyłącznie na attack damage oraz armor penetration 

Czyli jak masz combo Q > ( E/W w powietrzu ) Q to nie wiem jakim cudem AS się tutaj sprzyda jak już koleś będzie leżał ...

Więc dla mnie temat jest do zamknięcia 

Mi nie zalezy na pasywce tylko zeby Q podwoiło bo jak np grasz xinem z tym itemkiem to zeby Q udezyło 3 razy to trzeba udezyc tylko 2 razy myslalem ze jak dasz Auto atak i potem Q to jak bys normalnie jebnał 300 to bys uderzył 600

Dobra temat zamknąc chyba ze ci wyzej chcą prowadzić dyskusję kappa ;c

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

No tak bo kapsko się robi.

Ten item podwaja onehit efekty co drugi atak.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Tak nada się. 

(Rengarem wbiłem d1 w s3 i 4, więc można mnie uznać jako takowy autorytet)

To nie wnosi nic do tematu Rengar  nie potrzebuje tego itemku do szybkiego Q poniewaz kombo : Q (W/E w powietrzu) i masz reset Q odrazu wiec ten itemek jest zbedny ....

Nie polecam .

Opublikowano

To nie wnosi nic do tematu Rengar  nie potrzebuje tego itemku do szybkiego Q poniewaz kombo : Q (W/E w powietrzu) i masz reset Q odrazu wiec ten itemek jest zbedny ....

Nie polecam .

Znam się i wybranie tego itemku zamiast tego pod ad naprawdę wiele nie zmieni.

Opublikowano

@Katatuki plz powiedz mu cos xD ty i tak sie lepiej znasz na rengarze odemnie .... a mi sie nie chce tlumaczyc dlaczego ten itemek nie zadziala , chyba ze chcesz isc nie pod burst tylko pod AS :D co nie ma sensu :)

Topic : Zrob jak chcesz przetestuj ale nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...