Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak 'afkować', by nie dostać bana?

Wildhero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wildhero, jak tak patrze na te twoje komentarze to śmiało mogę stwierdzić, że Ty w tą grę nie potrafisz grać i nie masz za grosz wiedzy o niej. Jak można być takim dzieciakiem i pójść afk wtedy, kiedy jedna akcja się nie uda i przegrać cały mecz? Nie wiem jak Ty wbiłeś ten diament, ale wyczuwam boost ewentualnie konto z ebay. 
Teraz już wiadomo na kogo warto zwracać uwagę podczas grania, jeżeli jakimś cudem trafię na Ciebie w przeciwnej drużynie to cały focus poleci właśnie na twoją postać byś się popłakał i poszedł afczyć jak typowy gimb z brązu. 
Jedynie czego współczuję to twoim znajomym, którzy muszą z Tobą grać - katorga.
Wyczuwam %, ale wydaje mi się, że na takiego osobnika to i bana mógłbym dostać.

p70n4vsmc5w1.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Jesteś żałosny. Nie graj w ta grę bo psujesz rozgrywkę innym. Osobiście wysyłam do supporta list z prośba o blokadę konta dla cb

Opublikowano

To jest SOLOq, nie rozgrywki drużynowe. Ja na innych graczy nie zwracam uwagi.

I nie wiem jaki jest sens grania gry, której i tak się nie wygra.

Ja wygrałem grę 22:67 więc - da się? da się, wystarczy chcieć. Co do tematu pobierz se GoS'a i odpal antyafk.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ja nie wiem. Ja nie wiem, co wy chcecie osiągnąć. Wyzywacie go i obrażacie, próbujecie mu wmówić jakim to jest słabym, wykierowanym i boostowanym brązem.

Ale co to zmieni? Wy na prawdę myślicie, że uda wam się go nawrócić na tą ''dobrą'' stronę community? Proszę was.. jesteście żałośni..

Może sobie trollować, robić 0/20. Jak chcę, to będzie kierować i zrobi 20/0. To jest jego decyzja, a to co wy byście zrobili, nikogo nie obchodzi.

Założę się, że Wildhero siedzi i się jeszcze z was śmieję  :rolleyes: 

Nie bójcie się, że go spotkacie. On jest przecież w diamencie. Czyli daleko, daleko od was.

Dobra, Wild, teraz do Ciebie.

Nie wiem co osiągasz przez to trollowanie i co jest w nim fajnego, że lubisz to robić.

Nie będę Ci udowadniał, jakim jesteś słabym graczem, bo ja siedzę w silverze. A to, że nie trolluję i feeduję nie czyni mnie lepszym graczem od Ciebie.

Nie osądzaj gry po pierwszych 10 minutach. To, że ktoś zrobił 0/2, a przeciwna drużyna wzięła smoka nie oznacza, że ten mecz jest z góry przegrany.

Po prostu stwierdzasz, że już nie ma sensu grać i tylko czekasz na surrender. 

Poza twoim trollowaniem jesteś dobrym graczem i widzę, że często grasz na jungli. No to weź ich kieruj.

Postaw jakiegoś warda, zgankuj czy coś. I tyle

Opublikowano

Ja nie wiem. Ja nie wiem, co wy chcecie osiągnąć. Wyzywacie go i obrażacie, próbujecie mu wmówić jakim to jest słabym, wykierowanym i boostowanym brązem.

Ale co to zmieni? Wy na prawdę myślicie, że uda wam się go nawrócić na tą ''dobrą'' stronę community? Proszę was.. jesteście żałośni..

Może sobie trollować, robić 0/20. Jak chcę, to będzie kierować i zrobi 20/0. To jest jego decyzja, a to co wy byście zrobili, nikogo nie obchodzi.

Założę się, że Wildhero siedzi i się jeszcze z was śmieję  :rolleyes:

Nie bójcie się, że go spotkacie. On jest przecież w diamencie. Czyli daleko, daleko od was.

Nie wiem co osiągasz przez to trollowanie i co jest w nim fajnego, że lubisz to robić.

Nie będę Ci udowadniał, jakim jesteś słabym graczem, bo ja siedzę w silverze. A to, że nie trolluję i feeduję nie czyni mnie lepszym graczem od Ciebie.

Nie osądzaj gry po pierwszych 10 minutach. To, że ktoś zrobił 0/2, a przeciwna drużyna wzięła smoka nie oznacza, że ten mecz jest z góry przegrany.

Poza twoim trollowaniem jesteś dobrym graczem i widzę, że często grasz na jungli. No to weź ich kieruj.

Pudło. Gram topa. Jungle bardzo, bardzo rzadko.

http://eune.op.gg/summoner/matches/userName=W%C3%AEldheroDla porównania sprawdźcie teraz moje match history - akurat mam ochotę na tryhardowanie do mastera, może nie stracę tych chęci przed końcem(bo ostatnio wytrwałem do d2) i wbiję go spokojnie.

Opublikowano

Założę się, że Wildhero siedzi i się jeszcze z was śmieję :rolleyes:

Co do twojej extra orto to "chcę" jest odnośnie Ciebie samego, "chce" odnośnie drugiej. Ty chyba nie rozumiesz. On siedzi w zasranym diamencie gdzie mu się nie podoba i trolluje. Ja żebym był w diamencie, nie szedł bym w afka czy trolla choćby nie wiem co. On jest taką dziwną osobą która klikać umie ale za to nie ma mózu. Albo go ma ale nie używa. Btw nie chcemy zrobić z niego przykładu dobrego community bo to tak jak z gnoja zrobić księdza. Niemożliwe. Po prost mnie jak i wiele innych osób drażni takie siano jakie ten typ robi. Nawet nie masz pojęcia ile osób marzy o diamencie ale nie ma takich umiejętności? On to ma ale tego nie docenia. Gra po to aby psuć innym gry. tak, że zanim zaczniesz nas wyzywać od żałosnych, pomyśl ;]
Opublikowano

Co do twojej extra orto to "chcę" jest odnośnie Ciebie samego, "chce" odnośnie drugiej. Ty chyba nie rozumiesz. On siedzi w zasranym diamencie gdzie mu się nie podoba i trolluje. Ja żebym był w diamencie, nie szedł bym w afka czy trolla choćby nie wiem co. On jest taką dziwną osobą która klikać umie ale za to nie ma mózu. Albo go ma ale nie używa. Btw nie chcemy zrobić z niego przykładu dobrego community bo to tak jak z gnoja zrobić księdza. Niemożliwe. Po prost mnie jak i wiele innych osób drażni takie siano jakie ten typ robi. Nawet nie masz pojęcia ile osób marzy o diamencie ale nie ma takich umiejętności? On to ma ale tego nie docenia. Gra po to aby psuć innym gry. tak, że zanim zaczniesz nas wyzywać od żałosnych, pomyśl ;]

No i co z tego? To on jest w tym diamencie, nie ty, ani cała reszta marzycieli. Ale zamiast marzyć, powinni się wziąć w garść i wbić ten diament. Bo przecież Wildhero jakoś go ma. Niby jak myślisz.. dlaczego?

To są jego umiejętności i będzie sobie robił co chciał.. 

Ale teraz do Ciebie.

Ja nie jestem mistrzem ortografii, ale na szczęście mamy takiego speca jak ty, który wypatrzy każdy błąd.

Niestety nie jestem taki idealny jak ty i nie byłem w stanie zauważyć tak rzucającego się w oczy błędu, który zniszczył całą moją wypowiedź.

Dobrze, że istnieją tacy jak ty, którzy mi pomogą.

Ale ja jestem głupi.. Czas najwyższy, abym zaczął używać ''MÓZU''

Jak ja mogłem taki błąd popełnić, lepiej już sobie pójdę, dość wstydu się najadłem.

Szczerze mówiąc, to lepiej weź się za siebie, bo wytykanie błędów innym Ci nie wychodzi, gdy sam je popełniasz.

Nigdy nie wypominam innym błędów, nawet tych najgłupszych typu ''gura'', ale takim jak ty to nawet najmniejsze gówienko bym wypominał do końca życia.

Jak pouczasz innych, to inni będą pouczać Ciebie.

Opublikowano

No i co z tego? To on jest w tym diamencie, nie ty, ani cała reszta marzycieli. Ale zamiast marzyć, powinni się wziąć w garść i wbić ten diament. Bo przecież Wildhero jakoś go ma. Niby jak myślisz.. dlaczego?

To są jego umiejętności i będzie sobie robił co chciał.. 

Ale teraz do Ciebie.

Ja nie jestem mistrzem ortografii, ale na szczęście mamy takiego speca jak ty, który wypatrzy każdy błąd.

Niestety nie jestem taki idealny jak ty i nie byłem w stanie zauważyć tak rzucającego się w oczy błędu, który zniszczył całą moją wypowiedź.

Dobrze, że istnieją tacy jak ty, którzy mi pomogą.

Ale ja jestem głupi.. Czas najwyższy, abym zaczął używać ''MÓZU''

Jak ja mogłem taki błąd popełnić, lepiej już sobie pójdę, dość wstydu się najadłem.

Szczerze mówiąc, to lepiej weź się za siebie, bo wytykanie błędów innym Ci nie wychodzi, gdy sam je popełniasz.

Nigdy nie wypominam innym błędów, nawet tych najgłupszych typu ''gura'', ale takim jak ty to nawet najmniejsze gówienko bym wypominał do końca życia.

Jak pouczasz innych, to inni będą pouczać Ciebie.

Chopie... Mi tu nie chodzi o błąd ortograficzny. jak nie zauważyłeś, tylko Cię poprawiłem. Nie napisałem "ty dyzmózgu nawet zdania nie umiesz napisać poprawnie" mi każdy wytyka błąd. Choćby najmniejszy. Wypowiem się długo a moja odpowiedź to zazwyczaj "kupić Ci słownik?" Albo "skończ podstawówkę" więc co tobie napisałem a co inni dla mnie piszą, to jest przepaść o szerokości kilometra.

Mówisz diament wbić.. o takie łatwe po prostu chciej... To czemu ty tam nie siedzisz? silver taki łatwy przecież. Otóż drogi kolego, nie każdy może siedzieć w challengerze i grać lcsy, nie każdy może być w platynie i diamencie. Są ludzie którzy nie są stworzeni do tej oto gry. 3/5 na clsach to chinamany i koreańczyki, japany i inne duperele. Tak są też amerykanie, europejczycy.. ale czy jakaś drużyna BEZ ANI JEDNEGO CHIŃCZYKA OSIĄGNĘŁO TAKICH SUKCES ? Jedyny chyba zespół to fnc przed reworkiem.. tam był yellowstar ale na supportcie, najlepszy adc w europie reckless i xpeke jeden z lepszych midlanerów. Nie wiem czy miałeś kiedyś sytuacje że grałeś z dzieciek ~12-13 lat i gadales przez skype? I czy wdłg Ciebie ta osoba siedząca w brązie czy silverze da rade w najbliższym czasie wbić diament? Nie sądze. A i zauważ że w diamond+ siedza przeważnie osoby po mutacji. No chyba że jakiś typ w wieku 9 lat zaczą grac od 1 sezonu i teraz ma diamond. Ja już nie dyskutuje. Pan hero oznaczył ten wątek za rozwiązany więc kończę dyskusję :)

Chopie... Mi tu nie chodzi o błąd ortograficzny. jak nie zauważyłeś, tylko Cię poprawiłem. Nie napisałem "ty dyzmózgu nawet zdania nie umiesz napisać poprawnie" mi każdy wytyka błąd. Choćby najmniejszy. Wypowiem się długo a moja odpowiedź to zazwyczaj "kupić Ci słownik?" Albo "skończ podstawówkę" więc co tobie napisałem a co inni dla mnie piszą, to jest przepaść o szerokości kilometra.

Mówisz diament wbić.. o takie łatwe po prostu chciej... To czemu ty tam nie siedzisz? silver taki łatwy przecież. Otóż drogi kolego, nie każdy może siedzieć w challengerze i grać lcsy, nie każdy może być w platynie i diamencie. Są ludzie którzy nie są stworzeni do tej oto gry. 3/5 na clsach to chinamany i koreańczyki, japany i inne duperele. Tak są też amerykanie, europejczycy.. ale czy jakaś drużyna BEZ ANI JEDNEGO CHIŃCZYKA OSIĄGNĘŁO TAKI SUKCES ? Jedyny chyba zespół to fnc przed reworkiem.. tam był yellowstar ale na supportcie, najlepszy adc w europie reckless i xpeke jeden z lepszych midlanerów. Nie wiem czy miałeś kiedyś sytuacje że grałeś z dzieciakiem ~12-13 lat i gadales przez skype? I czy wdłg Ciebie ta osoba siedząca w brązie czy silverze da rade w najbliższym czasie wbić diament? Nie sądze. A i zauważ że w diamond+ siedza przeważnie osoby po mutacji. No chyba że jakiś typ w wieku 9 lat zaczął grac od 1 sezonu i teraz ma diamond. Ja już nie dyskutuje. Pan hero oznaczył ten wątek za rozwiązany więc kończę dyskusję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...