Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nic

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki polecam, już pewnie nie jeden na tym serwer postawi sam to pobieram, lecz serwera na tych plikach ode mnie nie zobaczycie  <3

Dzięki Imagusiu za wstawkę, jedne z lepszych plików które tu trafiły ;)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Zgadzam się, dodatkowo poziom techniczny to gówno, bo asfen pisał tutaj questy :)

Textury się bugują na dungach, bo nawet kordów nie potrafi dobrze ustawić. Tak samo moby się nie pojawiają bo mają respy źle ustawione.

Pliki Deili to 100% kopia tego, zmienił się wygląd m1 i team, który jest gorszy niż można się spodziewać.

Jakby nie ty Asfen to ten serwer nie utrzymał by się nawet dnia, tutaj jestem z Ciebie dumny :)

Co do @Maxrik jeba* fałszywców. Tylko kret <3

Ile razy mam Ci truskulu tłumaczyć, że wszelkie questy ja pisałem, poprawiałem. Więc nie wiem po co siejesz zamęt.

ps. 1531614363948941404546.jpeg  <3

aw, Czy w plikach znajdują się jakieś poważne luki?

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

Ile razy mam Ci truskulu tłumaczyć, że wszelkie questy ja pisałem, poprawiałem. Więc nie wiem po co siejesz zamęt.

ps. 1531614363948941404546.jpeg  <3

aw, Czy w plikach znajdują się jakieś poważne luki?

Pierwsza edycja heliuma nie było moja, dziękuję, pozdrawiam :)

9pn889.png

Opublikowano

Pierwsza edycja heliuma nie było moja, dziękuję, pozdrawiam :)

Shaggy weź ty się grubasku nie odzywaj, dobrze ? Jak tam twoja Ventoria ? Na której na początku pisałeś, że nie jest twoja, że nie jesteś w administracji, że nawet nic im nie pomagasz ? A potem zacząłeś mówić, że jesteś tam technikiem? Ogarnij się bo ten Castios.pl był lepszy niż twoja Lastivia2.eu s2 czy tam s1,a nawet ta twoja Ventoria co startować ma w październiku. Co do tego Helium był twój i Mateo, ale jesteście tacy pro, że nawet błędów prostych naprawić nie umieliście. Tam tak samo się wypierałeś, że nie jesteś w administracji gimbusku ty, wszystko się wydaje :) Co do Ventorii / Helium s3  życzę Ci udanego startu i bez ataków  <3

Ps nie oszukuj ludzi, że to ty sponsorujesz Heliuma bo gówno prawda :) Sponsorem tego serwera jest Kret B)  :P

820f67ffb2f34.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...