Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nic

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam spoko pliki, serwer cieszył się popularnością wśród graczy

Opublikowano

Nie polecam zwykła Deila + Klient Neudii i nic więcej, Imaguś nawet BS 7 slotów nie umiał dodać + Zmiany EQ dlatego musiał mi podjebać klienta Neudii.

Pewnie nadal są Dungeony zbugowane że czasami jak się wchodzi nie ma mobów ani nic.

To równie dobrze są tutaj pliki Deili to jest to samo.  ^_^

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie polecam zwykła Deila + Klient Neudii i nic więcej, Imaguś nawet BS 7 slotów nie umiał dodać + Zmiany EQ dlatego musiał mi podjebać klienta Neudii.

Pewnie nadal są Dungeony zbugowane że czasami jak się wchodzi nie ma mobów ani nic.

Wszystko jest odbugowane, przypominam że serwer stał około 4 miesiące więc co Ty możesz wiedzieć o tym.

Klient jest oparty na locale/uiscript/root terenzo.

ps. Type +2

ps2. na szczęście symlinków nie ma to serwera nie zrobisz ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wszystko jest odbugowane, przypominam że serwer stał około 4 miesiące więc co Ty możesz wiedzieć o tym.

Klient jest oparty na locale/uiscript/root terenzo.

ps. Type +2

ps2. na szczęście symlinków nie ma to serwera nie zrobisz ^^

Tak? Ciekawe skąd ten sam BS + Zmiana EQ + Tabelka bonusów na start miałeś z nie zmieniona nazwą serwera było Neudia.eu taki jesteś udany haha, nawet nie potrafiłeś nazwy serwera w tabelce zmienić. :)

Chłopie wtedy kiedy ja robiłem type +2 to ty nie wiedziałeś jak serwer postawić, więc o czym ty pierdolisz Imaguś hmm?

Odbugowane wszystko no ciekawe czy wszystko odbugowane, mówisz że żadnych bugów tak? 

Taki głupi to ja nie jestem jak ty że symlinków nie umiesz zrobić pozdro.  B);)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Zamknij ryj Noname, czekamy na tą twoją Mentosownie. :)

Sam pewnie lecisz na gotowcach haha beka z ciebie typie, co kolega Imagusia już dupę liże?

Beka z ciebie taki Technik z ciebie a tutaj twoje błędy Plisssss!  xD  xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1436286-klient-loadgamenpc/#entry12177025

Mistrzu, skończ pajacować. C***a potrafisz a najwięcej się wypowiadasz. 

aw. Pliki same w Sobie są ciekawe, zostało zmienione sporo rzeczy. Zachęcam do pobierania.

11136348493818868344.png

Fanapge (Kliknij w sygnaturkę.)

Opublikowano

Tak? Ciekawe skąd ten sam BS + Zmiana EQ + Tabelka bonusów na start miałeś z nie zmieniona nazwą serwera było Neudia.eu taki jesteś udany haha, nawet nie potrafiłeś nazwy serwera w tabelce zmienić. :)

Chłopie wtedy kiedy ja robiłem type +2 to ty nie wiedziałeś jak serwer postawić, więc o czym ty pierdolisz Imaguś hmm?

Odbugowane wszystko no ciekawe czy wszystko odbugowane, mówisz że żadnych bugów tak? 

Taki głupi to ja nie jestem jak ty że symlinków nie umiesz zrobić pozdro.  B);)

@Lajk™ dodawał mi wtedy jak robiliśmy wersje v2 klienta, nie wypominaj błędów z Xantisa bo tam byliśmy z @1361622928-U485574.pngSingletabs. dla beki.  B)

pozdro łaku xp

@Tesoria

Nie stawiam na gotowcu śmieciu

kiedy dasz linka do klienta ?

Nie wiem czy mam klienta upniętego, musiałbyś poszuakć w prezentacji.

Mogę upnąć z zmienionymi modelami jak ktoś chce. :v

Opublikowano

W plikach nadal brak balansu klas i ninja dagger, która chmurką każdego składała? 

A co za problem zmienić kilka wartości?

Opublikowano

szkoda, że dla gm'ów był to taki wielki problem i upadł przez to serwer

Serwer nie upadł przez bugi a przez to że chciałem przejść do innego sponsora. :)

Opublikowano

Zgadzam się, dodatkowo poziom techniczny to gówno, bo asfen pisał tutaj questy :)

Textury się bugują na dungach, bo nawet kordów nie potrafi dobrze ustawić. Tak samo moby się nie pojawiają bo mają respy źle ustawione.

Pliki Deili to 100% kopia tego, zmienił się wygląd m1 i team, który jest gorszy niż można się spodziewać.

Jakby nie ty Asfen to ten serwer nie utrzymał by się nawet dnia, tutaj jestem z Ciebie dumny :)

Co do @Maxrik jeba* fałszywców. Tylko kret <3

9pn889.png

Opublikowano

Zgadzam się, dodatkowo poziom techniczny to gówno, bo asfen pisał tutaj questy :)

Textury się bugują na dungach, bo nawet kordów nie potrafi dobrze ustawić. Tak samo moby się nie pojawiają bo mają respy źle ustawione.

Pliki Deili to 100% kopia tego, zmienił się wygląd m1 i team, który jest gorszy niż można się spodziewać.

Jakby nie ty Asfen to ten serwer nie utrzymał by się nawet dnia, tutaj jestem z Ciebie dumny :)

Co do @Maxrik jeba* fałszywców. Tylko kret <3

ASFEN PISAL QUESTY XDDDDDDDDDDDD TY ****** BEZBEKU

DZIEKI CI KRULU ZA TRZYMANIE SERWERA, MAM NADZIEJE ZE RAZEM COS JESZCZE ZROBIMY #SHOWMUSTGOON

-

teksturki działają, regeny są prawidłowe, skąd możesz wiedzieć skoro nawet nie grałeś? odpal sobie deile a potem castiosa i zobacz co jest wytrzymalsze <3

Opublikowano

Zamknij ryj Noname, czekamy na tą twoją Mentosownie. :)

Sam pewnie lecisz na gotowcach haha beka z ciebie typie, co kolega Imagusia już dupę liże?

Beka z ciebie taki Technik z ciebie a tutaj twoje błędy Plisssss!  xD  xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1436286-klient-loadgamenpc/#entry12177025

ninku0.jpg

jeżeli ktoś umie to odbuguje. :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Asfen co Ty możesz wiedzieć o robieniu serwerów ?  <_< Każdy Twój serwer to gotowiec pod inną nazwą  :ninja:

Opublikowano

Przepraszam jeśli kogoś urażę ,lecz jak można być tak nieudanym człowiekiem?
Chłopak wstawił wam pliki. Pliki bardzo fajne,ale posiadają błędy jak większość plików na tym forum. Dlaczego nie podziękujecie  tylko jeszcze mu dopier*alacie? Nic nie jest idealne.
Dodam jeszcze ,że są to darmowe pliki trochę szacunku dla autora.

Opublikowano

Chłopak wstawił wam pliki. Pliki bardzo fajne,ale posiadają błędy jak większość plików na tym forum. Dlaczego nie podziękujecie  tylko jeszcze mu dopier*alacie? Nic nie jest idealne.

Wstawił kradzione pliki przy których nawet nie kiwnął palcem... Daj pan spokój :D

9pn889.png

Opublikowano

Helo :O ja nie dopierdalam mu lecz srasfenowi a co?? pliki jeżeli ktoś chce to odbuguje i postawi bo pewnie wiele osób by grało na reworku :P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Klienta wstawię jutro po południu. :)

a ja polecam, a nawet bardzo :-)

serwer był świetny, a pliki przydadzą się niejednemu

oj feezy, feezy, odezwij się czasem, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...