Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie anty-bota ze stroną WWW.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Myślę, że jest to plugin, który ma komendę np. /dodaj <nick>, następnie na WWW jest input i tam wpisujesz swój login, jeżeli wszystko ok, to wykonuje komendę (pewnie xPaw Query) na serwer i można wejść. :)

Nawet dałbym radę takie coś napisać. xp

sygnatura.png

Opublikowano

Plugin który jest połączony ze stroną WWW, niestety ale kosztuje.

Opublikowano

Nie polecam czegoś takiego bo to Ci gówno da.. Wystarczy, że ktoś użyje Kronosa do spisania nicków wszystkich graczy online, dodać je do deathbotów i już jest wstęp na serwer.

49849.gif

Opublikowano

Połącz plugin i stronę z mysql.

Przez PHP wysyłaj nick gracza do mysql.

A w pluginie sprawdzaj czy w bazie jest nick.

Jeżeli tak to wpuść. Jeżeli nie to wyślij wiadomość.

//Jak wrócę do domu to planuje coś takiego zrobić.

Opublikowano

Nie polecam czegoś takiego bo to Ci gówno da.. Wystarczy, że ktoś użyje Kronosa do spisania nicków wszystkich graczy online, dodać je do deathbotów i już jest wstęp na serwer.

a gdzie masz hasla do konta?

Przeciez jak logujesz sie na launcher to podajesz maila i haslo, a boty jak sie zaloguja?

@antyblezur

17% tylko, chodz blezurku moj <3

Opublikowano

Przeciez to nie plugin tylko tak jak jakis poprzednik pisał komenda dodajaca po skrypcie na stronie serwera. To jest 5min roboty w php wystarczy rcon i dajesz. A jak ktos chce dodawac boty do wl to jest naprawde juz p^^^^^y :D, mam nadzieje ze ten serwer ma captche chociaz. A wiadomosc przy wejsciu to wiadomosc o wl

Druga opcja jest to ze kolejne dziecko ma serwer z enderchestu i trzeba wchodzic na tego walonego enderlocka.

Celem tego raczej nie jest antybot a odfiltrowanie noobow ktorzy i tak nie wejda na strone to po co by mieli grajac na serwerze wchodzic w nia w przyszłosci.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Kolego tam wyżej gdzieś :)

Jeśli na stronie będzie recaptcha oraz podawanie hasła , to raczej komu by się chciało + 100 botów zarejestrować

Kto tu mówi o rejestracji botów? ;/

Ja chcę spisać Kronosem nicki wszystkich graczy online i je wstawić do Deathbotów ;)

Nick scraper, polecam.

49849.gif

Opublikowano

Zwykły plugin połączony z www, zapewne normalna whitelista, rcon i /whitelist add <nick podany na stronce>

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

To zapewne działa tak:

Dodajesz się na listę na stronce która połączona jest z bazą SQL plugin pobiera rekordy z bazy danych przy logowaniu sprawdza czy zgadza się Twój nick z którymś rekordem z bazy danych. Proste działanie lecz wykonanie kosztuje...

r9wfFzB.png

Opublikowano

Kto tu mówi o rejestracji botów? ;/

Ja chcę spisać Kronosem nicki wszystkich graczy online i je wstawić do Deathbotów ;)

Nick scraper, polecam.

A można tak ,)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...