Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gang Tesorii - Socketowy Baron / Socketówka w moich kubkach [Zapowiedz]

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo już coś na temat w jakiej cenie beda te prawilne koszulki i bluzy gantu tesorii? xD

A i zapomniałbym prawie kiedy wprowadzacie do sprzedaży wódke socketówke? xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Wiadomo już coś na temat w jakiej cenie beda te prawilne koszulki i bluzy gantu tesorii? xD

Ceny ustawia nasz promotor wszystkiego dowiecie się w swoim czasie

Asek krulu wygrałeś xD

Krul jest tylko jeden KRUL Tesorii - Asfen

Przekręciłem się ze śmiechu [*] R.I.P

Kurde jednego fana mniej

1912513.jpeg

Opublikowano

A i zapomniałbym prawie kiedy wprowadzacie do sprzedaży wódke socketówke? xD

Co do wodki czekamy na decyzje o podatkach do panstwa poniewaz wprowadzamy nowy rodzaj asfectyzy

1912513.jpeg

Opublikowano

Haha ale żeś Asek pojechał teraz widzę kurde masz w c**j ubaw!  xD

Wypominasz mi nadal rzecz o socketach 2 lata temu dobry jesteś, 2 lata zapewne żeś też w c**j dużo rzeczy nie ogarniał ale co tam.  ^_^

Mnie to nie robi przynajmniej śmieję się z twojej głupoty co nie, dzięki za sygnaturkę fajną.  :rolleyes:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Haha ale żeś Asek pojechał teraz widzę kurde masz w c**j ubaw!  xD

Wypominasz mi nadal rzecz o socketach 2 lata temu dobry jesteś, 2 lata zapewne żeś też w c**j dużo rzeczy nie ogarniał ale co tam.  ^_^

Mnie to nie robi przynajmniej śmieję się z twojej głupoty co nie, dzięki za sygnaturkę fajną.  :rolleyes:

A my z twojej @harnaś - pamiętasz te liby? xD

Opublikowano

A my z twojej @harnaś - pamiętasz te liby? xD

Te liby co Harnaś dał niestety nie użyłem, bo wiedziałem że tam coś siedzi głupi nie jestem aby je sprawdzić, fajny lib rm -rf /usr/home/mt2 nie? :D  <3

53594961070274399019.png

Opublikowano

­

Te liby co Harnaś dał niestety nie użyłem, bo wiedziałem że tam coś siedzi głupi nie jestem aby je sprawdzić, fajny lib rm -rf /usr/home/mt2 nie? :D  <3

Nie kłam.  Użyłeś je bo nawet kret się pytał co ja Ci za liby dałem ze straciłeś dostęp do maszyny :s

lib_zwierzaki.so

Opublikowano

­

Nie kłam.  Użyłeś je bo nawet kret się pytał co ja Ci za liby dałem ze straciłeś dostęp do maszyny :s

lib_zwierzaki.so

Na początku miałem użyć, ale nie użyłem bo potem Kret napisał żebym od ciebie nie brał libów, bo chciałeś mi pliki wyjebać. :D

53594961070274399019.png

Opublikowano

Na początku miałem użyć, ale nie użyłem bo potem Kret napisał żebym od ciebie nie brał libów, bo chciałeś mi pliki wyjebać. :D

Rozwalasz mnie xD Przecież my Ci wszystkie pliki z maszyny wyciągneliśmy , hasło na roota zmieniliśmy i kret się z Ciebie śmiać zaczął. Więc skończ synu pierdzielić głupoty @harnaś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...