Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież psc 100zł, policja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry, że trochę odkop ale nadal mnie ciekawi jak oni mieliby go znaleźć oraz co mam wziąć ze sobą idąc na tą policję skoro tego fanpejdża już nie ma ? 

może ktoś się tym interesuje i podałby jakiś konkretny paragraf co do tego ?

Opublikowano

Idz i się ich dopytaj to nic nie kosztuje a policjant też człowiek i możesz się zawsze z nim dogadać, ja tam szczerze wątpię żeby jakoś ruszyli dupsko o 100zł, tym bardziej że dałeś mi to dobrowolnie a nie wyobrażam sobie jak miałbyś im udowodnić to że tej kosy nie dostałeś

Opublikowano

na fb masz zakaz handlu i tak jak wspomnieli wyżej tylko od 250zł COŚ MOŻE ZROBIĄ ale i tak nie warto bo jak przegrasz sprawe to ty za to zapłacisz :)

Opublikowano

Pomijając kwestie czy w ogóle zaczną sprawą, bo jakiś gimbus był na tyle tępu, aby wysłać komuś w ciemno 100zł, to radze zobaczyć jaki procent zgłoszeń polskiej policji otrzymuje od fb dane. Około 20%, tak, 20%, a to dlatego że fb ma klarowny regulamin i nikt nie udostępni bezpodstawnie danych. xD Musiałbyś grozić komuś śmiercią, albo równie podobną rzecz odjebać na fb, aby udostępnił twoje dane. Akurat ostatnio szkalowali na fb tego dominika co się zajebał i prokuratura twarde prawo, no, będziemy ich ścigać, a skończy się na tym że nie dostaną danych. Elo

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

brawo  B)

policja ci wypomni że na tej stronie sie nie handluje, i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...