Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM, TGM, MOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistrz gry, Testowy Mistrz Gry, Moderator Gry

Imię: Marcin
Doświadczenie: Swoją przygodę z Metin2 rozpocząłem w wieku 10 lat. Przez pierwsze 5 lat grałem na Metin2.PL Exandros (teraz Diumar), następnie (do dziś) prywatne serwery. Od kilku lat również zajmuję się tworzeniem serwerów metin2 (póki co hamachi) od podstaw. Z dedyków do tej pory byłem Moderatorem Gry na serwerze Malestia.pl. Byłem tam odpowiedzialny za kontakt z graczami. Starałem się pomóc z każdym problemem. Z racji tego, że bawię się przy własnym serwerze hamachi znam się bardzo dobrze na roli:
- Mistrza Gry;
- Moderatora Gry;
-Questera.
Coś o sobie: Tak jak już wspomniałem wyżej jestem Marcin, mam 19 lat, mieszkam w małym miasteczku w dalszych okolicach Nidzicy. Uczę się w kierunku Technik Ekonomista, jestem w trakcie 4 roku nauki. Interesuję się swimmingiem, koszem, muzyką, informatyką (naprawa sprzętu, gry). Jestem osobą spokojną, opanowaną, pomocną, uczciwą, odpowiedzialną. 
Co mogę wnieść w życie serwera: Przede wszystkim dobry klimat. Dobry kontakt z graczami jest podstawą dobrego funkcjonowania serwera. Poza tym mam różne pomysły dotyczące serwera od strony technicznej, jak i rozrywkowej. Zarówno potrafię rozpoznać różnego rodzaju boty i wspomagacze, dzięki temu pilnowanie porządku na serwerze nie jest dla mnie większym problemem.
Czas wolny: Staram się poświęcać tyle czasu, ile tylko mogę, bądź ile go potrzeba. Kieruję się zasadą "jak coś robić, to raz, a porządnie". Posiadam sprawny mikrofon, więc komunikacja z administracją oraz graczami nie jest dla mnie problemem.

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Napisz PW na tym forum, bądź GG: 
54589372.
Jeśli zajdzie taka potrzeba rozmowa na ts3 po uprzednim podaniu jego adresu.

Pozdrawiam, Lajonek. :)

Opublikowano

Doświadczenie: Swoją przygodę z Metin2 rozpocząłem w wieku 10 lat. Przez pierwsze 5 lat grałem na Metin2.PL Exandros (teraz Diumar)

Ciekawi mnie taka rzecz. Masz 19 lat, i gre zacząłeś w wieku 10 lat na Metin2 PL. Rzecz w tym, że PL obchodzi właśnie ósme urodziny, nie wspominając już kiedy wystartował serwer Exandros, który był serwerem numer 13... Wynika z tego, że już na początku kłamiesz, może po prostu chciałeś zaszpanować dłuższym stażem gry, ale dopóki tego nie wyjaśnisz - nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, osoba która napisała podanie wzorowała się na moim podaniu które już jest nie aktualne. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1425857-gm-tgm-mod-apex-predator/ 

Jeśli piszesz już podanie to użyj własnej wyobraźni, a nie gotowego wzoru. 

Apex uważam, że zamiast się na niego denerwować powinieneś być z siebie dumny, że Twoje "podanie" było na tyle dobre, że ktoś się nim wzorował... :)

Co do podania uważam, że żaden sensowny serwer nie powinien przyjąć kogoś takiego jak Ty, ponieważ już w podaniu oszukujesz to jak ktoś ma Ci powierzyć tak wysoką funkcję, która wymaga zaufania...

Ciekawi mnie taka rzecz. Masz 19 lat, i gre zacząłeś w wieku 10 lat na Metin2 PL. Rzecz w tym, że PL obchodzi właśnie ósme urodziny, nie wspominając już kiedy wystartował serwer Exandros, który był serwerem numer 13... Wynika z tego, że już na początku kłamiesz, może po prostu chciałeś zaszpanować dłuższym stażem gry, ale dopóki tego nie wyjaśnisz - nie polecam.

Moim zdaniem on tego nie wyjaśni bo tego nie idzie wyjaśnić :) Exandros wyszedł trochę po starcie pierwszych serwerów więc nie ma opcji, że pan Marcin grał aż 9 (tak jak wynika po logicznym rozpatrzeniu doświadczenia w metinie z podania) na serwerze który wyszedł ~rok po starcie metina... 

Wracając do Ciebie Marcinie, proszę o napisanie Twojego prawdziwego wieku albo zmiany stażu w metinie, ponieważ w którejś wypowiedzi jest błąd/oszustwo... 

Opublikowano

Rok mogłem się pomylić, ale co to za problem.

Gram od początku istnienia serwera Exandros. Będzie łatwiej wywnioskować od kiedy gram w Metina ;)

Takiego serwer chyba nawet nie było ;o

Opublikowano

Rok mogłem się pomylić, ale co to za problem.

Gram od początku istnienia serwera Exandros. Będzie łatwiej wywnioskować od kiedy gram w Metina ;)

Zmień podanie, potem staraj się o posadę. 

Opublikowano

Takiego serwer chyba nawet nie było ;o

Był i wystartował jakoś na przełomie 2008/2009, dokładnej daty już nie pamiętam.

Podania dalej nie edytowałeś i jest błędnie napisane. Same podanie też nie jest jakoś przekonujące. Znasz się bardzo dobrze na roli Questera, zatem pewnie nie byłoby problemu byś jako członek Teamu pisał questy pod dungeony (przykładowo)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...