Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferta] Zostanę Technikiem

_RobsoN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Technikiem na serwerze Team Speak 3 z "ORYGINALNA" licencja ze slotami 128 +. Jezeli jestes zainteresowany napisz najlepiej na gg ale jezeli oczekujesz ze zrobie ci to za free to nie pisz.

Oferuje :

- Zrobienie dokładnie wszystkich permisji

- Wygląd Ts"a

- Ikonki oraz rangi

Oczekuje

- Ogarnietej administracji ts

- serwer z oryginalna licką

Kontakt 

Pw

GG : 5941358

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taka rola technika :) wiec nie wiem w czym masz problem  ? Robie co mam do zrobienia i przewaznie ide dzialac na innym :)

Opublikowano

Taka rola technika :) wiec nie wiem w czym masz problem  ? Robie co mam do zrobienia i przewaznie ide dzialac na innym :)

Dojebałeś jak dzik w sosnę... Skoro idziesz po 2ch dniach zajmować się innym to po co Ci stała ranga? Mieszasz się w zeznaniach.

Ja bym proponował dożywocie.

Opublikowano

fajnie ze twojemu koledze ani tobie nie robilem ts :) a jak mowisz o Lordzie/Alternativee to pozdro dla cb. Poniewaz 3/4 dni sam byles u niego technikiem nie ja i on tylko robi ts"y na crakowanych licencjach , które padaja po 3 dniach

Opublikowano

Polecam w 100000% , Miły kontakt , Szybkie wykonanie pracy . Miła współpraca !!

Pozdrawiam Loska aka XamP

Opublikowano

Po jaka cholere spamujesz mi pod postem ? nie jestes zainteresowany nie pisz gownie. Wypowiedziales sie raz wystarczy

Opublikowano

W 100% się zgadzam ;)

76561198201541647.png

Znam się na serwerach TeamSpeak3 i CS:GO , 1.6 po prostu je tworzę

SZUKASZ TECHNIKA NA TS-A ? PISZ OGARNĘ SERWER ZA FREE ;)KONTAKT : STEAM : и ι $ к ι    LUB PISZ NA MPCFORUM ! LUB GG : 44018391

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...