Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferta] Zostanę Technikiem

_RobsoN_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Technik to nie tylko permisje i robienie kanałów. To potrafi już tyle osób, że techników byłoby od groma. Co do umiejętności wielki minus, bo nie wiem czy ktoś Cię przyjmie na 128 slotowy serwer po to, żebyś zrobił im permisje... Neutralny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIePolecam Robsona  zabezpieczał teamspeak'a mojemu koledze i jakoś każdy mógł się mu włamać nie polecam w rangach luki i wgl.

fajnie ze twojemu koledze ani tobie nie robilem ts :) a jak mowisz o Lordzie/Alternativee to pozdro dla cb. Poniewaz 3/4 dni sam byles u niego technikiem nie ja i on tylko robi ts"y na crakowanych licencjach , które padaja po 3 dniach

Obaj jesteście siebie warci, 2-ch totalnych nieudaczników, którzy potrafią tylko i wyłącznie kraść, udostępniać rzeczy które nawet do nich nie należą, co zrobisz taka polska. Co do tematu nie polecam w 101% !

Opublikowano

podaj mi chodz 1 przyklad kiedy kogos okradlem/oszukalem 

Obaj jesteście siebie warci, 2-ch totalnych nieudaczników, którzy potrafią tylko i wyłącznie kraść, udostępniać rzeczy które nawet do nich nie należą, co zrobisz taka polska. Co do tematu nie polecam w 101% !

podaj mi chodz 1 przyklad jak kogos okradlem/oszukalem

Opublikowano

podaj mi chodz 1 przyklad kiedy kogos okradlem/oszukalem 

z tego co się orientuje to co najmniej na 5 serwerach na jakich przebywam uchodzisz za gówn* 

nie polecam i proponuje  w ogóle nie nawiązywać kontaktu 

Opublikowano

co do umiejetnosci umiem wiecej :) ale nie napisalem :P

to pis w temacie co potrafisz.

hahahahahahahahaha.... mam Déjà vu?? Złodziej oczernia na forum innego rzekomego złodzieja...    hahahahahah. czekaj, podniosę się z podłogi...

dobra....już... siedzę... Kiedyś pisałeś, że nie mam dowodów na to, ze kradłeś mbota. dzisiaj już mam, każdy twój bot, którego udostępniałeś ładnie popakowane w archiwa i co? 3/4 kodu Adamsa... Jeśli ktoś będzie chciał dowodów udostępnie po kontakcie mailowym.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

to pis w temacie co potrafisz.

hahahahahahahahaha.... mam Déjà vu?? Złodziej oczernia na forum innego rzekomego złodzieja...    hahahahahah. czekaj, podniosę się z podłogi...

dobra....już... siedzę... Kiedyś pisałeś, że nie mam dowodów na to, ze kradłeś mbota. dzisiaj już mam, każdy twój bot, którego udostępniałeś ładnie popakowane w archiwa i co? 3/4 kodu Adamsa... Jeśli ktoś będzie chciał dowodów udostępnie po kontakcie mailowym.

Haha, Ty to naprawdę robisz z siebie błazna. Wiesz?

Skoro coś masz to może to udostępnij mi na pw, bo coś trudno mi uwierzyć a skoro Twierdzisz, że jakiś mój bot to 3/4 kodu to mało masz tych botów. :)

Opublikowano

Virumas po 1 nie muszę pisac wszystkiego w poscie ktos bedzie chcial wiedziec wiecej dopyta np na gg po 2 nie spam mi pod postem bo cie zglosze ... Po 3 jezeli masz jakies dowody to je pokaz w temacie jak juz zaczoles drazyc jakis temat a nie pieprzysz tylko ze masz gowno to kogo intersuje

Opublikowano

tak jak mówiłem udostępnie temu kto chce rzeczy na priv, a nie w temacie. Dlaczego? bo zbyt duzo osób ściągnie skrypt, a nie będzie to na rękę również tobie Klaskai. Jeśli Klaskai chcesz wyjaśnić sprawę napisz mi maila na adres ze stopki.

Robson misiu! Pisząc na forum zachowuj odrobinę kultury, a swoich zachowań z domu nie pokazuj na forum. Jestem ciekaw co potrafisz, więc napisz mi na priv jak tak bardzo się wstydzisz napisać w temacie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...