Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyczytałem, że na serwerze nie będzie żadnych petów, kostiumów, 6/7 bonów, nie będzie również wierzchowców. A troszkę niżej dałeś screena wierzchowców oraz napisane jak je można zdobyć. To w końcu wierzchowce są, czy ich nie ma?

Musisz czytać dokładniej :P 

Chodzi o itemshop.

Opublikowano

Prezentacja robi wrażenie, czekam niecierpliwie na start.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

­

Argumenty jakieś ;)

Ambrozjak nie potrafi nic, dosłownie. Latał od technika do technika (Dosłownie każdego się łapał, pewnie Asfena również) by zrobił mu serwer taki jaki jest na prezentacji. Co za tym idzie, serwer niby jest zrobiony (aczkolwiek nie wiadomo) to jeżeli technik był opłacony na wykonanie projektu to juz go pewnie ma w dupie i jak wyjda błędy po starcie to sobie ambrozjak x kaskader nie poradzi. W dodatku wiele rzeczy z prezentacji jest tylko teoretycznie.

A jak mi któryś k***a napisze ze p******e głupoty to tak, też miałem oferte robienia tego serwera ale sie załamałem jak się dowiedziałem co miałem robić.

Opublikowano

Wiadomo, zebrała się banda pro techników którzy jednak zostali wydaleni (jeżeli mieli wgl. taką szansę) z teamu bo ich umiejętności to podsyłanie nowych utworów gangu albanii na gg: 

• Hobby:#Szkolić Floriana 
    #Kerować Dawora i Dojcza

Nie rozumiem tylko czemu wasza "banda" ma taki problem, może się boicie o swój serwer, wiem, Szambie Graczy brakuje ale może w końcu coś na to poradzisz ;)

Opublikowano

­Zawiedziecie się na tym serwerze w c**j, nie polecam. Powstawanie tego serwera to była istna komedia.

Święte słowa, nie inwestujcie w is, szkoda waszych pieniędzy.. serwer na miesiąc, lub 2h ;)

Opublikowano

Grafika serwera bardzo ładna lecz martwią mnie te negatywne komentarze, ocb z tymi technikami? jeżeli ma się okazać że nie będzie miał kto naprawiać błędów na starcie to nie zamierzam wbijać ;x lecz powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Grafika serwera bardzo ładna lecz martwią mnie te negatywne komentarze, ocb z tymi technikami? jeżeli ma się okazać że nie będzie miał kto naprawiać błędów na starcie to nie zamierzam wbijać ;x lecz powodzenia

Tak jak napisałem wcześniej, czepiła się jedna banda i coś tam sobie gadają. Błędy ma kto naprawiać ;)

Opublikowano

Wiadomo, zebrała się banda pro techników którzy jednak zostali wydaleni (jeżeli mieli wgl. taką szansę) z teamu bo ich umiejętności to podsyłanie nowych utworów gangu albanii na gg: 

• Hobby:#Szkolić Floriana 

#Kerować Dawora i Dojcza

Nie rozumiem tylko czemu wasza "banda" ma taki problem, może się boicie o swój serwer, wiem, Szambie Graczy brakuje ale może w końcu coś na to poradzisz ;)

Spierdalaj xD

To ostatnio ja kierowałem dojcza i Michała

Nie wiem kim jesteś ale o mnie i o moim bracie c***a wiesz wiec grzecznie sie odpierdol.

Serwera nie polecam bo administrator to idiota

Ps: Przy hasztagu sie spacji nie używa 

Opublikowano

Spierdalaj xD

To ostatnio ja kierowałem dojcza i Michała

Nie wiem kim jesteś ale o mnie i o moim bracie c***a wiesz wiec grzecznie sie odpierdol.

Serwera nie polecam bo administrator to idiota

Ps: Przy hasztagu sie spacji nie używa 

Nie miałem Ciebie na myśli, nie znam Cię, bardziej mi chodziło o floriana 

Opublikowano

Nie miałem Ciebie na myśli, nie znam Cię, bardziej mi chodziło o floriana 

Ps2: Jak o mnie piszesz to nie Dawora tylko DaRwora jak już....................

Opublikowano

Ps2: Jak o mnie piszesz to nie Dawora tylko DaRwora jak już....................

Tylko ja mam prawo pisać Dawor ;*

@topic będa jakieś aktualizacje wprowadzane kumplu na serwer?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Prezentacja (grafika) idealna ;)

Pomysly Świetne , pytanie czy wykonanie chociaz na poziomie dobrym ;)

Bede na starcie , sprawdze ile prawdy jest w tej prezentacji , jesli sporo to zostane na dłuzej ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Prezentacja (grafika) idealna ;)

Pomysly Świetne , pytanie czy wykonanie chociaz na poziomie dobrym ;)

Bede na starcie , sprawdze ile prawdy jest w tej prezentacji , jesli sporo to zostane na dłuzej ;)

zależy co rozumiesz, pisząc ''wykonanie chociaż na poziomie dobrym''   :ninja:

Ambrozjak! znalazłem ''brak szpacji, napraf to prentko''  :(  dh0pc4.jpg

Opublikowano

zależy co rozumiesz, pisząc ''wykonanie chociaż na poziomie dobrym''   :ninja:

Ambrozjak! znalazłem ''brak szpacji, napraf to prentko''  :(  dh0pc4.jpg

@Ambrozjak

Jak tam system skinów? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...