Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie ile jeszcze tych medium czy tez hard ile mozna

tak fajna prezentacja

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie dodamy zwoje.

ogarniesz to sam? jak coś to pw.

aw: + ile są max kd?

Opublikowano

Haha Ambrozjak śmiałeś się ze mnie a sam masz zwykłego Harda serwer z paroma nowościami których pewnie w grze nie masz.

Pamiętam jak żeś mi pokazywał ten System Gildii jeszcze nawet spolszczony nie jest tylko z innej gry, ciekawe czy to występuję na serwerze beka haha..  xD

Nie polecam uważał się za z*******ego Sponsora/Technika a tak naprawdę gówno umie, nie dziwie się że Asparte nie chciał z takim idiotą współpracować takie wymagania mieć że jprd, naucz się sam i bd sam miał takie z*******e nowości.  ^_^

Edit: Debil jeszcze odpowiada na głupkowate pytania beka..  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

Haha Ambrozjak śmiałeś się ze mnie a sam masz zwykłego Harda serwer z paroma nowościami których pewnie w grze nie masz.

Pamiętam jak żeś mi pokazywał ten System Gildii jeszcze nawet spolszczony nie jest tylko z innej gry, ciekawe czy to występuję na serwerze beka haha..  xD

Nie polecam uważał się za z*******ego Sponsora/Technika a tak naprawdę gówno umie, nie dziwie się że Asparte nie chciał z takim idiotą współpracować takie wymagania mieć że jprd, naucz się sam i bd sam miał takie z*******e nowości.  ^_^

Asfen jestes od niego lepszy ;* twoje serwery byly robione w kilka dni i miales na nich 600online jestes Bogiem xD

@topic kto w teamie?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Asfen jestes od niego lepszy ;* twoje serwery byly robione w kilka dni i miales na nich 600online jestes Bogiem xD

@topic kto w teamie?

Teraz on zapadł się po tych hejtach już nie odpiszę, chyba że będzie idiotą i odpiszę na twoje z*******e pytania.

W Teamie pewnie jest Ambrozjak haha, ale mogę się mylić nie.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Asfen, śmiałem się z ciebie ponieważ "asfen". To co piszesz o systemie gildii, na pewno zemną pisałeś? O Asparte nic nie wiesz, jak chcesz się dowiedzieć to już się jego zapytaj, mogę ci tylko powiedzieć, że sam nie odszedł. Mogę odpowiadać na co chcę, nawet na te twoje głupoty. Jak widzicie drodzy Gracze, hejty są od ~3 tych samych osób które ze sobą trzymają, a ich serwery nie bardzo się do czegoś nadają :)

Opublikowano

kto w teamie jest technikiem? bo ten fakt mnie zastanawia

Teraz on zapadł się po tych hejtach już nie odpiszę, chyba że będzie idiotą i odpiszę na twoje z*******e pytania.

W Teamie pewnie jest Ambrozjak haha, ale mogę się mylić nie.

masz taki sam tok myślenia jak @1361622928-U485574.pngShaggyV4 możecie sobie rękę podać XDDDDD

ps. odblokujesz na gadu? :(

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

kto w teamie jest technikiem? bo ten fakt mnie zastanawia

masz taki sam tok myślenia jak @1361622928-U485574.pngShaggyV4 możecie sobie rękę podać XDDDDD

ps. odblokujesz na gadu? :(

Ej... czemu ty taki kozak jesteś? Przecież nawet nie osiągnąłeś tyle co @Tesoria - Asfen, mało tego... Nie potrafisz napisać prostego questa, a asfen robił to za ciebie.

Co do Ambrozjaka kojarzę go tylko z nicku, ale patrząc na prezentacje serwer mogę polecić. Co do ciebie @Crime. weź wreszcie pokaż coś swojego, a jak nie to daj spokój z sapaniem, bo nie potrafisz dosłownie nic. Dziękuję ;)

9pn889.png

Opublikowano

Szykuje się fajny server, mam tylko nadzieje, że będzie 500+ online :).

Opublikowano

­

Asfen przypomnę Tobie, jakie ty "serwery" robiłeś, że miałeś otwarcie a na otwarciu jeb! Nie ma serwera. Więc tutaj nie masz prawa się wypowiadać bo sam nie jesteś lepszym "technikiem".

Co do zapowiedzi: z chęcią zagram, świetnie się zapowiada. Oby dobrze wystartował :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Prezentacja taka ładna, a w postach widać tyle spin między ludźmi i przez to mam mieszane odczucia czy wbijać jak będzie start czy sobie darować.  :<

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Reminisce , ja jestem tego zdania ze wejsc mozna , chocby po to aby sprawdzic czy te hejty są uzasadnione ;)

Od siebie polecam i czekam na start :) Powodzenia :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

"Na papierze" wygląda bardzo dobrze :)
Martwią mnie jedynie te hejty..
Ale serwer raczej sprawdze :D

Jak wygląda sytuacja z pelerynkami ?

Opublikowano

@Ambrozjak jesteś idiotą, płaczę ze śmiechu  xD

@1361622928-U485574.pngSingletabs. dzięki przyjacielu :v

takie tam.. prace przy serwerze..

Xw47cJm.png

aw: serwer oczywiście polecam, profesjonaliści  xD

Opublikowano

Dziwne ze od g1 do P trzeba czytac ksiegi lepiej jak by byly kamole duchowe, i nie lepiej zmienic ostatni set broni do pvp?
Np na takie jak na plu bo te nie zbyt dobrze wygladaja.

Opublikowano

Dziwne ze od g1 do P trzeba czytac ksiegi lepiej jak by byly kamole duchowe, i nie lepiej zmienic ostatni set broni do pvp?

Np na takie jak na plu bo te nie zbyt dobrze wygladaja.

Co do skilli to się jeszcze nad tym zastanowię. 

"Na papierze" wygląda bardzo dobrze :)

Martwią mnie jedynie te hejty..

Ale serwer raczej sprawdze :D

Jak wygląda sytuacja z pelerynkami ?

Prawdopodobnie dodamy nieskończoną pelerynkę. 

Opublikowano

hmmm ...

Harnaś ? Asfen ? hmmm..

Harnaś to taki ,"hacker Bonzo" może i pojęcie o stawianiu serwera ma, ale za to w głowie rozumu nie zbyt wiele. ;)

Asfen technik ? hahaha gościu czy któryś twój serwer postał dłużej niż 2 dni ? Odpowiedz sobie na to pytanie i dopiero hejtuj inne serwery na które dodawane są jakieś " autorskie pomysły" a nie tylko gotowe pliki skradzione z mpc. Dla mnie jak i dla większości osób które grały u Ciebie na nie twoim serwerze jestes 100% gównem , tchórzem i oszustem. Myślę że w tym przypadku twoja " duma " ( której zresztą nie masz ) nie pozwala Ci powiedzieć ze ten serwer ma przyszlość. Dlaczego przy każdym serwerze zmieniasz nick na mpc ? Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie : " O kur** Asfen nie gram tu dlaczego ? bo asfen jest gównem i nie potrafi nic zrobić.

Serwer jak najbardziej polecam ! Widzimy się na starcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...