Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz, jak wyjść?

kubalodej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ch*** a nie duo.

Katarina,Ryze,Akali,Amumu,Leona

Nigdy ADC !!!

Dlaczego nie adc? jakos z brazu 1 do silvera 5 wbilem samym adc w 2 dni grajca  7 meczy dziennie :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

@McPetic

W goldzie 5 siedze dla tego że jest to mniej wiecej mój poziom grania. To tak jakbyś wyśmiał osobe grającą na poziomie brązu że do silvera nie moze wejsc. Gold 5, 4 i 3(bo spadam i awansuje) to jest narazie mój szczyt umiejętności . Ale tylko tymczasowy mam nadzieje. tysiace osób udowodniło ta? Ilu z tych tysiecy obób było na mainie w goldzie/silverze a ile w goldzie+? Większość z nich to challengery/diaxy/platyny. Oni z brazu wychodzą riven pod ap z zawiązanymi oczami i palcem w dupie. Dodatkowo zobacz ile osób gra w lola a ile to udowodniło ~75mln/kilka(naście) tyś. Przelicz to na % a co do mojego poziomu gry, to dziwne jak ci sie trafia gnar ktory sie obrazi za "stop feed" i sprzeda itemy i pojdzie trollować? W brazie z noobami wyjdziesz. W goldzie musisz carrować jak cholera albo miec spoko team.

75mln? Na całym świecie graczy, ktorzy posiadają ranking jest zaledwie milion. Nie tysiące a dziesiątki, i chodziło mi o dziesiątki tysięcy graczy z golda, którzy zrobili już to, co Ty, o wyższych ligach nie ma sensu wspominać.

Napisz do przeciwnego topa stop feed a on pójdzie afk ;)

Musisz patrzeć cały czas na minimapie i wiedzieć co się dzieje,

nie gonić za killami jak szalony,

do komunikacji używać pingu, jak ktoś cie na czacie wyzywa olej to i wykorzystaj czas (przez który byś się kłócił) np na farmienie,

jak masz mało hp zawsze wracaj do bazy nigdy nie trzymaj się z low hp przy team fightcie bo zginiesz,

nie wyzywaj innych,

staraj się doradzić komuś innemu jak mu źle idzie ( ale się nie kłócić),

grać dużo i zdobywać więcej doswiadczenia,

przyjmować porażke i wygraną z godnością.

Niby przydatne porady, przyczepię się do jednej z nich: Nigdy nie radź nikomu jak gra, nie doradzaj, nie podsuwaj podpowiedzi bo skończysz marnie. Choćbyś jak grzecznie o tym mówił, to i tak nic to nie da. Po prostu graj. Ktoś robi debilne błędy? Trudno, trzeba iść do przodu, nie ma sensu się nad tym rozczulać.

sygna.png

Opublikowano

Hmm z brązu bardzo łatwo da się wyjść. Wystarczy myśleć rozsądnie i kupować ward'y. Postacie które mogą same wygrać gierkę to np. Annie. Niesamowity burst dmg, mana z Q, bardzo łatwo leci farma i jeśli potrafisz nacisnąć guzik R wygrasz 90% teamfight'ów. Proszę oto moje konto które sobie boostowałem https://eune.op.gg/summoner/userName=JJayMGC tutaj wygrałem od brązy 5 do silver'a 4 około 50 meczy pod rząd. Jeśli przygrywasz grę w lidze takiej jak brąz możesz być pewny że na 200% była to twoja wina. W tej lidze udało mi się zaobserwować ciekawą rzecz. Tam ludzie nie wiedzą co robić gdy przegrają linie. Z ich punktu widzenia jest tak że będą się na ciebie rzucać cały czas 24/7 nawet jeśli będą 0/7 to oczekują  że za którymś razem im się uda Cię zabić. Wykorzystaj to a nic nie będzie w stanie Cię zatrzymać :) . Nie graj jungli jak i supporta, polecam mid'a bądź top'a. Jeśli chcesz jakiegoś adc to tylko jinx, ez albo sivir. Jeśli jakieś masz pytania to proszę kierować je na PW ^^. A i jeszcze jedno NIGDY NIE GRAJ TYM CO JEST W "MECIE" :D to jest zasada numer jeden. Jeśli ludzie grają daną postacią bo jest "dobra" ponieważ pojawia się na LCS to nie znaczy że tak samo ty nią będzie grał. Przestrzegaj się tego a zajdziesz daleko. 

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...