Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to samo.

Przedwczoraj poszedłem pobiegać o 9 rano, wróciłem o 10 umordowany jakbym co najmniej 8 godzin w kopalni pracował. Około 12:00 prawie się przekręciłem, duszności, nudności, migrena, odwodnienie, prawie zasłabłem. Super zabawa, polecam. Teraz nic tylko czekać do czwartku jak się ochłodzi, bo przy samym siedzeniu przy komputerze i pisaniu tego posta się pocę i mi się kółka kręcą... Masakra.

juz nie badz taka ciota ziomeczku mamusia zaraz zrobi kakalko

ja lubie taka ciepla pogode bo mam przynajmniej wymowke na to ze sie nie myje zawsze powiem ze sie spocilem i ze to normalne

Opublikowano

Mi tam pasuje taka pogoda. Wolę jak jest gorąco niż jak jest zimno. A jak ma się w klimatyzację, to nie trzeba marudzić na "koszmarne noce". :

1

2

3

Opublikowano

Jak jest za zimno - źle, za gorąco - też źle. Nie przepadam za taką pogoda, ale wolę ją, niż gdyby miało zimno.

Opublikowano

No może być tylko te jebane owady jeden mnie tak upierdolił obok sutka że aż podskoczyłem i uderzyłem kolanami o dół biurka tak głośno że aż mama myślała że mi się coś stało XDD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie upały i niska wilgotność wam się podobają czy nie?

ps zdychanko w stolicy po 6h na dworzu jest się mokrym jak śliniak małego dziecka

No cóż upał... Ale czego się tu spodziewać? Lato jest przecież ;D Ale to nie dobrze, przynajmniej dla mnie bo skoro jest gorąco to i zbiory będą mniejsze a jak zbiory mniejsze to i mniej hajsu :(

r9wfFzB.png

Opublikowano

Czuć to LATO, jest za gorąco, ale da się przeżyć (obecnie są u mnie burze) :P

Opublikowano

Tak fajnie, bo dziewczyny chodzą w szortach albo ciasnych leginsach, ale nie wychodzę na dwor, to nie widze często, zresztą wy anonki pewnie podobnie

Opublikowano

Jestem fenomenem dla mnie jest zimno ;D ja uwielbiam upały kocham się opalać leżeć na słońcu i nie masz tego uroku że siądziesz sobie pod parasolem w barze wypijesz sobie piwko czy 2 zagrasz z kumplami w karty wyjdziesz na słońce wejdziesz do wody :). A co lepsze -40 i nie wyjdziesz z domu bo mróz oszałamia albo jesień i co 2 dzień leje a wiosenne 20stopni do za zimo :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

tak bo przy słońcu wytwarza sie nam wiecej dopaminy dzieki czemu mamy lepsze samopoczucie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niecierpie lata... Wole zime, bo jak jest zimno to da się coś zrobić, a z wysoką temperaturą nie da się zrobić prawie nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...