Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie upały i niska wilgotność wam się podobają czy nie?

ps zdychanko w stolicy po 6h na dworzu jest się mokrym jak śliniak małego dziecka

Opublikowano

Nienawidzę takiej pogody. Zdecydowanie wolę jak jest zimno, bo zawsze mogę się cieplej ubrać + w zimę nie ma owadów i można spać normalnie.

Opublikowano

a dajcie spokój tylko się powiesić na suchej gałęzi bo tylko takie zostały.. upał niemiłosierny, noce koszmarne, nic się nie chce .. normalnie nie polecam .

Opublikowano

Kocham taką pogodę, to ciepełko, aż się żyć chce! Można pływać, chodzić takim, jakim natura nas stworzyła. Zimy na oczy nie chce widzieć, ale i tak najbardziej wkurzająca jest plucha albo deszcze bez grzmotów i piorunów... :c

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

U mnie 50 stopni w cieniu, 1h na dworze i umieram. Moim zdaniem to i tak lepsze niż zima B)

to sie nie ociagaj i koncz robote moze w koncu cos dobrego dla naszego forum zrobisz

Opublikowano

jak zimno - źle, jak ciepło - jeszcze gorzej

takiemu nie dogodzisz

ja się bardzo cieszę, że jest ładna pogoda, w końcu wakacje :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Ja to lubię każdą porę roku, mi takie temperatury nie przeszkadzają tylko jak się zjaram (ciało h3h3) to jestem wkurwiony bo nie idzie spać wtedy. Takto luzik. 

Opublikowano

Taka prawda że Polakom się nie dogodzi. Super pogoda, cieplutko zle bo za gorąco. Przyjdzie zima będzie zle bo zimno, śniegi i wgl.

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się, a jak już jest naprawdę źle, to włączam wentylator.

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się, a jak już jest naprawdę źle, to włączam wentylator.

no chyba młyn, a nie wentylator

@topic

lato chyba najgorsze bo nic się nie da robić jak jest duszno :(

Opublikowano

0 słońca, lekki wiaterek, około 20 stopni - pogoda idealna :) 

@golddynol

Fakt, dziewczyny z obcislymi bardzo krótkimi szortami oraz te na plaży, to jedyny plus takiego upału.

Z tym akurat się zgodzę ^^

Opublikowano

Takie upalyy. Od wtorku ma sie ochlodzic.,, A w czwartek ma byc zaledwie 20 stopni... poki co woda woda i jeszcze raz woda... Jutro maja byc burze

Opublikowano

Nie cierpię tej duchoty bo na treningach umieram. Starczy 17*C

Mam to samo.

Przedwczoraj poszedłem pobiegać o 9 rano, wróciłem o 10 umordowany jakbym co najmniej 8 godzin w kopalni pracował. Około 12:00 prawie się przekręciłem, duszności, nudności, migrena, odwodnienie, prawie zasłabłem. Super zabawa, polecam. Teraz nic tylko czekać do czwartku jak się ochłodzi, bo przy samym siedzeniu przy komputerze i pisaniu tego posta się pocę i mi się kółka kręcą... Masakra.

#topic: lubię ciepełko, ale jak jestem gdzieś na wakacjach, mogę wskoczyć do basenu, walić zimne driniole z baru, a nie żyć na zadymionym i przez to zaduszonym Śląsku. W ogóle, ja tego nie rozumiem, minimum połowę dni w roku spędzam poza domem, bardzo często w cieplejszych klimatycznie krajach tj. Francja, Hiszpania, Grecja, Bułgaria, w USA byłem prawie miesiąc i zero problemów. A w Polsce (Śląsk) wystarczy +30*C i od razu mi się słabo robi...

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...