Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buttony - 13Szt.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra paczka dla leniwych - z tego co na szybko spojrzałem jest tam większość najpotrzebniejszych ikon do paneli itp.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dobra paczka dla leniwych - z tego co na szybko spojrzałem jest tam większość najpotrzebniejszych ikon do paneli itp.

dokładnie ;)

8154014360907791403521.jpeg

Opublikowano

Fajna wstawka, lecz buttony mogłyby byc szarę chodzi mi o przedmioty w nich  

Widzisz w tym jakiś problem? Mając już zrobione buttony zajmie to z kilka minut. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Fajna wstawka, lecz buttony mogłyby byc szarę chodzi mi o przedmioty w nich

Co kto woli mi się takie bardziej podobają ;)

Opublikowano

Lepiej by wyglądały jakbyś zrobił je w szarej wersji, kolorystycznie pod inne buttony z clienta ;)

Opublikowano

To są w ogóle twoje buttony? Chyba je gdzieś widziałem xD

tak sam robiłem :D

Lepiej by wyglądały jakbyś zrobił je w szarej wersji, kolorystycznie pod inne buttony z clienta ;)

dodam następną wstawkę ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co to za trud wziąć gotową ikonkę, gotowy background i zeskalować daną ikonkę? o.O

Panie Polish Cebulen zrób coś a nie kopiujesz bo ja tym tematem w porównaniu do ciebie zrobiłem co kolwiek własnego i c** że zajeło mi to 5 min ale nie kopiuję od innych jak bezmyślny debil. Jak to zrozumiesz i wejdziesz na level twórcy a nie copywriter`a to porozmawiamy na razie nie mam zamiaru się zniżać do takiego gówna jak ty czyli pseudo technika. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po pierwsze, jesteś zerem, po drugie nic nie kopiuje, po trzecie jeżeli to nazywasz "pracą" to gratulacje dla Ciebie, po czwarte wypierdalaj.

NO KOGO TY NAZYWASZ ZEREM? SWOJĄ DROGĄ CO SIĘ ODPIERDALA ŻE TACY LUDZIE DOSTAJĄ DEVELOPERA?

Opublikowano

NO KOGO TY NAZYWASZ ZEREM? SWOJĄ DROGĄ CO SIĘ ODPIERDALA ŻE TACY LUDZIE DOSTAJĄ DEVELOPERA?

Chciałem pograć na Rayenie czy jak to się zwie i nie mogłem, bo co chwilę mnie wywala, a Ty mojego kumpla wyzywasz :(

Opublikowano

Chciałem pograć na Rayenie czy jak to się zwie i nie mogłem, bo co chwilę mnie wywala, a Ty mojego kumpla wyzywasz :(

Kłaniam się nisko, aż podłogę widać. Bo znajomości z metina to najlepsze znajomości, co nie @Endymion ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie lepiej wyglądają takie w stylistyce górnictwa, jeździectwa itp, bardziej pasują niż takie kolorowe, ale dzięki za wstawkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...