Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się jeszcze grać?

LeoSantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol niepadnie tym bardziej jak teraz jest zainteresowanie poprzez lcsy itp ludzie trenują całymi dniami a riot cały czas wprowadza nowe rzeczy niestety na niekorzyść graczy bo te postacie ostatnie tylko psują gre, oddałbym wszystko za lola z 2012/2013 roku ale to już nie wróci :/ 
A co do lola to gra jest nudna do 30lvl bo w 90% gier nikogo ogarniętego nie znajdziesz tylko dzieci które napiszą ci "mid" wybiorą championa i masz po grze :)

Opublikowano

Skończy się hype na cs'a i połowa znowu przejdzie na lola. No chyba że znowu jakaś gra zawładnie internetem.

Cie chyba leb boli nawet jak wyjdzie bf 82382372832 to i tak ludzie beda grac w csa : ) w 1.6 do tej pory duzo ludzi gra.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Opłaca się w jakim sensie? Opłacałoby się jak by się na tym zarabiało - to jest opłacalność. Ale do zbijania czasy w nudne wieczory pasuje jak najbardziej i dla tego można wrócić. Sam od niedawna pykam.

Opublikowano

Powiem tak, gra nie upadnie nie ma bata :) ludzi duzo przybywa, trolli jest mniej wiekszosc poszla na cs :)

Opublikowano

Community leży... support też... nowe summoners rift też... Nie polecam grać :) Ewentualnie rankedzika dziennie na rozgrzewke :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Graj w lola, im mniej gówna przeniesie się na "normalne" gry, tym lepiej. Sry ale taka prawda ludzie grają w csa tylko dlatego, że pare YTrów go nagrało i jest hype, c**j że w życiu nie grali w jakiegoś FPSa, napierdalam insta rankeda... Ostatnio ktoś nagrał Terrarie, nagle na fb w każdej grupce spam i ss z terrari. Przykład z wiedzminem. Gimby grały tylko w 3, bo GRAFIKA I NAGRYWAJA NA YT LUDZIE. c**j ze o 1czesci wgl nie słyszeli, a jak słyszeli to myślą ee nie gram bo stara.

Modlę się tylko o to żeby żaden idiota z yt nie nagrał hotsa, bo znowu bedzie darcie mordy O LUJU zamiast grania. Hots naprawdę zacna gierka taka odskocznia od lol'a, jeżeli już chcecie zagrać to pomimo tego ze gra się 5v5 i jest to moba, to zupełnie inne gry :) Więc nie podchodźcie do tego jako gracz lola, tylko jako nowy gracz.

Za wszelkie błedy sry, ale mam złamaną reke i piosze 1 palcem :D

Opublikowano

Ja gram w Lola, bo jestem pewien, że nie wyjdzie jakiś league of legends v2. Cs pochodzi 5lat i zrobią nowego z lepszą grafiką i z większymi mikroplatnosciami. Najwyżej pójdę grać w metina.

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

ostatnio sam wróciłem do LoLa, co jak co ale chce się do niej wracać bo mechanika gry jest naprawdę spoko, wątpie aby w ciągu 5 następnych lat gra upadła, ciągle jest numerem jeden streamów na Twitchu, bardzo wiele osób w nią gra,nudzi się po jakimś czasie i robisz zsobie od niej przerwę no chyba że grasz zawodowo, ale potem jakoś i tak cię do niej ciągnie :)

Opublikowano

Ja gram w Lola, bo jestem pewien, że nie wyjdzie jakiś league of legends v2. Cs pochodzi 5lat i zrobią nowego z lepszą grafiką i z większymi mikroplatnosciami. Najwyżej pójdę grać w metina.

Oj i tu jestes w duzym błedzie nowego csa nie stworza za 5 lat a moze za 20 albo za 30 = ) teraz jest moda na e sport wiec nie bedzie sie raczej im oplacalo robic dlatego ze wyjda na - kto ci przejdzie na tego niby nowego csa co powstanie za 5 lat jak maja na globalu skiny warte po 10 tysiecy euro albo nawet 50 :D?.Na Polsat sport juz jest pokazywany lol wiec to tylko kwestia czasu kiedy w********a pilke nozna i wsadza za to lola albo csa xD smutne ale prawdziwe ;) "zapierdalanie za pilka" xDD.Z mikroplatnosciami mozesz miec racje znajac valve pewnie wsadza ze za mecz (MM) musisz zaplacic 10 centow czy iles :D.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to "gówniane" comunity przeszło na hotsa i csa i w lolu się bardzo polepszyło. Riot ciągle rozwija giere i ma się dobrze. Jeśli wróci mi normalny internet rozpoczynam nakurwianie, bo te ceesy i inne nudne badziewia mi sie przeterminowały :) 

Co do tych zmian CS'a. Na moje teraz zbytnio się rozwinął żeby po kilku latach wydać innego CS'a. Teraz zrobią tak jak w lolu. Poprawią szate graficzną i tyle. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...