Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o mod pl

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie bo niestety nie moge porab od strony kamera nie wiem co jest blad ip czy cos cały czas wiec prosze o dodanie najnowszego z link najlepiej zipa dzieki oczywiscie + wh od kamera THX 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Czytac sie naucz poprosze o link nie o jakies pliki link z popraniem na innym host

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

oprócz tych 2 linków na stronie kamera nie ma innych, a nawet jakbym miał pobrać sam i wrzucić ci na inny hosting to nie byłoby to zgodne z prawem.

Opublikowano

Czytac sie naucz poprosze o link nie o jakies pliki link z popraniem na innym host

Napisał, że kamer zabronił reuploadu czyli dania na inny host.

Powiedz z czym masz problem to postaram się pomóc - wyłącz antywirusa bo może coś wykrywać po pobraniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...