Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenCraft

maroko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9Pd34nl.png

Kameralny serwer Freebulid. Niczym praktycznie nie rożni się od swoich konkurentów poza jednym wyjątkiem. Swoją atmosferą i spokojnością. To miejsce gdzie poczujesz smak starych dobry serwerów freebulid i mamy nadzieje że spędzisz na nim długie godziny dobrze się bawiąc.

bOdczQw.png

Oferujemy spokojną i fajną grę w budowanie swoich wymarzonych budowli! - Wsparcie ze strony administracji, wiele eventów, oraz ogarniętą społeczność serwera (Liczę na to), spokojną cichą i przede wszystkim fajną rozgrywkę. Jeżeli odpycha cię ilość slotów, nie przejmuj się! Na początek wraz z moją "ekipą" (Ekipą tego nazwać raczej się nie da) założyliśmy serwer na 20 slotów z powodu tego iż nie wiemy ile tak naprawdę będzie Was grać!

Wraz z przyrostem popularności sloty będą zwiększane, a sam serwer stanie się bardziej rozwinięty.

Wspominałem o wymarzonych budowlach. Tym razem możesz je budować na działkach o wielkości 50x50! (Bez premium)

Autorsko robione przedmioty i legendarne sety do kolekcjonowania!

Zapraszamy do nas na IP: s37973.enmc.pl

6u6ErKt.png

Pluginy zostały dostosowane do Waszych potrzeb. Zaznacie tutaj wszystkiego, czego potrzeba do płynnej gry freebulid.

Większe pluginy to np:

-Football Plugin

-Citizen

-Chestshop

I wiele innych!

1KX4JMe.png

diament.pngIP SERWERA: s37973.enmc.pl diament.png

diament.pngSLOTY: 20diament.png

diament.pngWHITE-LIST: NIEdiament.png

diament.pngMOBY/ZWIERZĘTA: TAKdiament.png

diament.pngPREMIUM: NIEdiament.png

diament.pngPVP: (NA ŚWIECIE SURVIVAL I NA ARENIE) TAKdiament.png

diament.pngWERSJA: 1.7.2diament.png

diament.pngPLANOWANE ZMIANY: TAKdiament.png

diament.pngSTRONA SERWERA: http://www.37973.enmc.pl/diament.png

AKTUALNA WERSJA SERWERA TO:

t9Jgd0f.png

HLC1T1C.png

Cześć i witajcie ponownie. Pewnie teraz sporo ludzi zadaje sobie pytanie: Dlaczego tak prosto? Nic ciekawego! Mało slotów! - Otóż mam dla Was jedną odpowiedź. Nie chciałem na darmo wyrzucać pieniędzy na serwer na którym nikt nie będzie grał. Jeżeli zauważę iż serwer się rozrasta, przybywają gracze to będę miał dla Was SPORĄ AKTUALIZOWANĄ NOWOŚĆ! - A dlaczego tak prosto? Ponieważ wiem jak wiele ludzi szuka prostego serwera gdzie można się pobawić, powalczyć czy klasycznie pobudować a nawet zawierać znajomości. Nasz serwer się do tego idealnie nadaje. Nie jest na nim zbyt dużo, ale też nie za mało. Zapraszam Was do oceny moi drodzy. Jestem gotowy na sugestie. Ciągle poszukujemy Budowniczych i administracji.

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...