Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreenCraft

maroko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9Pd34nl.png

Kameralny serwer Freebulid. Niczym praktycznie nie rożni się od swoich konkurentów poza jednym wyjątkiem. Swoją atmosferą i spokojnością. To miejsce gdzie poczujesz smak starych dobry serwerów freebulid i mamy nadzieje że spędzisz na nim długie godziny dobrze się bawiąc.

bOdczQw.png

Oferujemy spokojną i fajną grę w budowanie swoich wymarzonych budowli! - Wsparcie ze strony administracji, wiele eventów, oraz ogarniętą społeczność serwera (Liczę na to), spokojną cichą i przede wszystkim fajną rozgrywkę. Jeżeli odpycha cię ilość slotów, nie przejmuj się! Na początek wraz z moją "ekipą" (Ekipą tego nazwać raczej się nie da) założyliśmy serwer na 20 slotów z powodu tego iż nie wiemy ile tak naprawdę będzie Was grać!

Wraz z przyrostem popularności sloty będą zwiększane, a sam serwer stanie się bardziej rozwinięty.

Wspominałem o wymarzonych budowlach. Tym razem możesz je budować na działkach o wielkości 50x50! (Bez premium)

Autorsko robione przedmioty i legendarne sety do kolekcjonowania!

Zapraszamy do nas na IP: s37973.enmc.pl

6u6ErKt.png

Pluginy zostały dostosowane do Waszych potrzeb. Zaznacie tutaj wszystkiego, czego potrzeba do płynnej gry freebulid.

Większe pluginy to np:

-Football Plugin

-Citizen

-Chestshop

I wiele innych!

1KX4JMe.png

diament.pngIP SERWERA: s37973.enmc.pl diament.png

diament.pngSLOTY: 20diament.png

diament.pngWHITE-LIST: NIEdiament.png

diament.pngMOBY/ZWIERZĘTA: TAKdiament.png

diament.pngPREMIUM: NIEdiament.png

diament.pngPVP: (NA ŚWIECIE SURVIVAL I NA ARENIE) TAKdiament.png

diament.pngWERSJA: 1.7.2diament.png

diament.pngPLANOWANE ZMIANY: TAKdiament.png

diament.pngSTRONA SERWERA: http://www.37973.enmc.pl/diament.png

AKTUALNA WERSJA SERWERA TO:

t9Jgd0f.png

HLC1T1C.png

Cześć i witajcie ponownie. Pewnie teraz sporo ludzi zadaje sobie pytanie: Dlaczego tak prosto? Nic ciekawego! Mało slotów! - Otóż mam dla Was jedną odpowiedź. Nie chciałem na darmo wyrzucać pieniędzy na serwer na którym nikt nie będzie grał. Jeżeli zauważę iż serwer się rozrasta, przybywają gracze to będę miał dla Was SPORĄ AKTUALIZOWANĄ NOWOŚĆ! - A dlaczego tak prosto? Ponieważ wiem jak wiele ludzi szuka prostego serwera gdzie można się pobawić, powalczyć czy klasycznie pobudować a nawet zawierać znajomości. Nasz serwer się do tego idealnie nadaje. Nie jest na nim zbyt dużo, ale też nie za mało. Zapraszam Was do oceny moi drodzy. Jestem gotowy na sugestie. Ciągle poszukujemy Budowniczych i administracji.

Pozdrawiam :D

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

Opublikowano

Ciekawa prezentacja, ale do zagrania potrzebuje jeszcze kilku informacji:

1. Jakie są wymiary działek?

2. Czy na działkach można tworzyć własne sklepy?

3, Czy sklep na serwerze oferuje dużą ilość przedmiotów do kupienia jak i do sprzedania?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

1. Działki na pewno nie będą małe, pewnie tak 30x30

2. Tak, jak ogarniemy skrypt to będzie można. (Czyli na pewno)

3. Sklep jest w budowie, ale będzie można kupić wieele przedmiotów.

Ciekawa prezentacja, ale do zagrania potrzebuje jeszcze kilku informacji:

1. Jakie są wymiary działek?

2. Czy na działkach można tworzyć własne sklepy?

3, Czy sklep na serwerze oferuje dużą ilość przedmiotów do kupienia jak i do sprzedania?

Opublikowano

Zwykły freebuild i nic nowego? Coś w stylu zwykły sv bez gildii xD.

Co będzie niezwykłego, żeby było ciekawiej? Ponieważ same działki i te sety to jednak nie zbyt ciekawa ta rozgrywka będzie.

Wgraj spigot od @OtekPlay (1.7.x i 1.8.x, nie będziesz miał crasherów)

bannergif.gif

Opublikowano

1. Działki na pewno nie będą małe, pewnie tak 30x30

2. Tak, jak ogarniemy skrypt to będzie można. (Czyli na pewno)

3. Sklep jest w budowie, ale będzie można kupić wieele przedmiotów.

W prezentacji jest napisane ,,Możliwość budowania na wielkich działkach swoich dzieł!" więc po tym myślałem, że działki będą no chociaż 40x40, a w myślach miałem coś koło 50x50 czy 100x100, ponieważ 32x32 to są podstawowe wymiary działek, więc albo bym radził zmienić słowo ,,wielkich działkach" w zapowiedzi, albo zmienić rozmiar działek. A co do punktu 2 i 3 to git, że to będzie i na pewno zagram tylko szybko startujcie xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, prezentacja zachęca mnie do gry.

Jakbyście dodali jakieś zdjęcia z serwera to byłoby super!

Poszukujecie pomocy?­

Opublikowano

Do naszej ekipy dołącza wspaniały i OP Mateusz. Człowiek skryptu! :D - Serwer staje powoli na nogi.

Opublikowano

Jesteś dobrym budowniczym? Chcesz zaistnieć na serwerze? Zgłoś się do mnie na PW! Przedstaw się a ja ustalę czy cię dopuścić!

Opublikowano

jAuJUGl.png

AKTUALNOŚCI #1

Witajcie, przyszli gracze serwera GreenCraft - W tym pierwszym wydaniu aktualności poruszę pewnie nurtujące Was pytania. Będę je przedstawiał w punktach po kolei aby było przej ziście.

1. Czy będzie coś poza motywem FB?
1.1 Owszem, mamy dla Was do zaoferowania częste eventy, oraz prymitywny survival, który też będzie ważną częścią rozgrywki przeplatającą się z Freebulidem i zarobkami. - Oczywiście jak wspomniałem serwer będzie się rozwijał wraz z przyrostem graczy, tak więc odpowiedź jest prosta: Nikt nie gra, serwer zamykamy. Ktoś tam gra, serwer będzie rozwijany.

2. Spodziewany się fantastycznych budowli?
2.1 Nie wiem czy możecie na to liczyć, bardziej to ja mogę liczyć na Was! - Wasze wspaniałe umiejętności budownicze będziecie mogli pokazać na DARMOWYCH DZIAŁKACH 50X50! - A co jeżeli chodzi do obiektów serwera, na chwilę obecną jest jak jest, z czasem jak przyjdzie budowniczych zorganizujemy letnią przebudowę serwera!

3. Otworzycie sklep z przywilejami premium?
3.1 Oczywiście. Każda złotówka jest dla nas na wagę złota. (2zł to już np. polepszenie pakietu RAM o ok. 100mb) - Premium pakiety jak i narzędzia nie będą drogie. Mają one zachęcić gracza do wykupienia, a przy tym uzyskania sporo przywilejów.

To raczej tyle. Spodziewajcie się uruchomienia serwera 25.06.2015 roku! - Wątpię iż mój serwer wypali, ale Ja oraz cała moja ekipa trzymamy za niego kciuki!

Pozdrawiamy!

Opublikowano

Jednak z powodów technicznych przełożone zostało na jutro popołudnie/wieczór. Nie zawiedziecie się :)

Opublikowano

Z góry przepraszam ludzie. Buduje i stawiam a nawet opłacam ten serwer sam. Mój skrypter wyjechał na wakacje, a ja jestem jedynym budowniczym. Możecie sobie Państwo wyobrażać budowle trochę na mniejsze skale. Z góry przepraszam że przesuwam dzień premiery, ale to chyba zrozumiale. Dzisiaj postaram się dokończyć arenę, a jutro coś dodam i pooprawiam. Dziękuję Wam za wyrozumiałość, oraz za to iż ktoś w ogóle interesuje się tym serwerem. Obiecuje iż jak serwer będę osiągał określoną ilość graczy. Zmieniamy wygląd spawna i wszystkiego. Dziękuję za uwagę :)

Opublikowano

Serwer zostaje przesunięty na Wtorek z powodu problemów technicznych. Przepraszamy.

Potrzebuje kogoś jako testera. Jak jest ktoś zainteresowany zapraszam na PW.

Opublikowano

O ile prezentacja 7/10 to na serwerze nic mega nowego nie widzę wiec skupcie się nad dopracowanie szczegolow bo serwer nie wypalić ale zapowiada się ok i lepiej zachecam do gry Keson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...