Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Special] XYZ.pl [Zapowiedź]

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym Wam przedstawić propozycję jak i zapowiedź nowego serwera Shakes&Fidget.

Serwer były dość nietypowy. Nie chodzi tutaj o zdobywanie doświadczenia, lecz o

utrzymanie pozycji w rankingu. Przykładowo, zaczynamy z poziom 1, grzybkami, złotem i jakąś

bronią. Za każdą wygraną misje otrzymywalibyśmy losowy przedmiot i trochę złota, za wygraną walkę na arenie honor i xp natomiast za lochy złoto i przedmioty epickie. Główną farmą były by tutaj wojny gildii za które każdy członek otrzymywałby honor i doświadczenie. Szczególny 

nacisk kładziemy na tryb pvp i wspólną grę. Piszcie co myślicie na ten temat, możecie także pisać swoje propozycje.

Opublikowano

@GILUxDILU

Czy będzie tak jak z innymi Twoimi serwerami?

Stawiasz je a potem kasujesz po tym jak ktoś zacznie wydawać pieniądze.

Jaki w tym sens?

Po co stawiać serwery "na chwilę"?

To już będzie 3 serwer pod $.

baner.png

Opublikowano

Jak będą wojny gildii to niech i będą lochy gildii. 

Pomysł fajny, ale, niech nie będzie to tak, że na np. 1 lvlu dropią epiki z szczęściem/3 staty/all staty +3 do 8 tylko niech na każdym lvlu dropią itemki szczęście/3 staty/all staty ale z takim samym poziomem statystyk. Bez obozu, ew. jakaś loteria i toaleta odblokowana na start i lochy zwykłe.

Opublikowano

no nie . gilu ty jestes nienormalny.... .... po tym co robisz jeszcze chcesz stawiac servery? ciekawe po ilu dniach zniknie serv (masz juz na to plany zapewne)

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Dalej serwer zniknie szybko?;/

Dalej? Nie rozumiem twojej wypowiedzi. 

@GILUxDILU

Czy będzie tak jak z innymi Twoimi serwerami?

Stawiasz je a potem kasujesz po tym jak ktoś zacznie wydawać pieniądze.

Jaki w tym sens?

Po co stawiać serwery "na chwilę"?

To już będzie 3 serwer pod $.

Przynajmniej nie mam tytułu największego złodzieja, oszusta i nieudacznika w tym dziale. Pieniędzy zarobionych na swoim serwerze nie wydaję na skiny w lolu (Jak pan norbert) i nie robię sztucznych zrzut, aby wyłudzić hajs od graczy. No ale co będę więcej tłumaczył, ci mądrzejsi wiedzą jaki jesteś.

Jak będą wojny gildii to niech i będą lochy gildii. 

Pomysł fajny, ale, niech nie będzie to tak, że na np. 1 lvlu dropią epiki z szczęściem/3 staty/all staty +3 do 8 tylko niech na każdym lvlu dropią itemki szczęście/3 staty/all staty ale z takim samym poziomem statystyk. Bez obozu, ew. jakaś loteria i toaleta odblokowana na start i lochy zwykłe.

Wojny i lochy będą. Możliwe także, że będą walki miedzy graczami z pomocnikami. Obozu nie przewidujemy, itemshop - być może. Loteria byłaby jeśli pojawiłby się is. No i oczywiście free grzybki codziennie, aby Ci biedniejsi gracze nie musieli wydawać pieniędzy.

Toalety nie da się odblokować na start, tzn można zrobić bez klucza, ale od 100lvl. Bo mechanika nie pozwala

Nawet się uśmiałem. Może najpierw naucz się php, a później wypisuj bzdety na forum. Toaletę da się zrobić od pierwszego poziomu i to bez edycji pliku swf.

no nie . gilu ty jestes nienormalny.... .... po tym co robisz jeszcze chcesz stawiac servery? ciekawe po ilu dniach zniknie serv (masz juz na to plany zapewne)

Na razie w planach inne rzeczy. Nikt ci grać nie każe, jeden wyda pieniądze drugi nie. 

Opublikowano

A czasem domena XYZ.pl nie jest zajęta? Widzę, że to sklep internetowy. Więc pewnie będzie inna domena niż w temacie?

baner4.gif

Opublikowano

GoblicPL

Czytaj mój post nad Twoim.

Gilu na skype mówił, że serwer nie będzie miał płatności. I że będzie  charytatywny.  Do czasu, aż wyjdzie nwy smartfon/iphon i gilu będzie go chciał mieć.

Ogólnie to może serwer prawie 100%, ale co z tego, jak każdy wie jak jest... Już lepiej grać na innych.

Opublikowano

Odpowiedzi na wasze nurtujące pytania:

@1361622928-U485574.pngGrabsonPL

Wiadomo. Alexandrine stało dla zarobku, tak samo było by z tym i Atessia tak samo.

Po co stawiać, usuwać, stawiać, usuwać.

Nie mogę tego zrozumieć.

Offtopic.

Czyli serwer nazywał by się xyz ? ^_^

Nie.

@ ZeuSXP

Gilu mi mówił na skype, że inaczej będzie się nazywał, że to fake nazwa. Zresztą domena zajęta przez jakiś sklep.

XYZ - nazwa robocza, ustawiona na szybko, ponieważ nie miałem pomysłu na nazwę.

A czasem domena XYZ.pl nie jest zajęta? Widzę, że to sklep internetowy. Więc pewnie będzie inna domena niż w temacie?

Tak, domena xyz jest zajęta.

bedzie sie nazywa dawajkase.pl

Tutaj nic nie trzeba dodawać, komentarz sam świadczy o autorce.

GoblicPL

Czytaj mój post nad Twoim.

Gilu na skype mówił, że serwer nie będzie miał płatności. I że będzie  charytatywny.  Do czasu, aż wyjdzie nwy smartfon/iphon i gilu będzie go chciał mieć.

Ogólnie to może serwer prawie 100%, ale co z tego, jak każdy wie jak jest... Już lepiej grać na innych.

Fascynujące, mów dalej.

Bawią mnie te przepowiednie :3

Serwer jeszcze nie ruszył, nie ma charakteryzacji a już każdy wie że będzie pod kasssske. Wystartuje, zobaczycie to piszcie wtedy.

Gdzieś posty muszą nabijać.

Kazdy jego serv byl i vedzie pod kase... charytatywny? Dowcip dnia

Polecam słownik.

Jeśli oficjalnych płatności nie będzie, to takie gg'owe lub skypowe będą. ;P

To nie ja rozdawałem statystyki graczom i żaliłem się, że moja dziewczyna się tnie ;)

Ponownie proszę o zamknięcie tematu, wszystko zostało wyjaśnione. Wszystkie posty zostały i będą zgłaszane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...