Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używacie antywirusa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie, ale po prostu uważam co odpalam i to mi wystarcza.

Opublikowano

Nie, nie pobieram syfów na PC więc mi nie potrzebny

Opublikowano

AVG, wolę mieć dobrego antywira i klikać co popadnie niż bawić się w ostrożność w internetach :P

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Od miesiąca nie mam.

Btw. Nie polecam avg.

Mam z nim złe wspomnienia, dzień po zainstalowaniu pojawił mi się wirus, który zablokował mi wszystko i musiałem zapłacić. Ale ja dobry informatyk (xdd) kliknąłem ctr+alt+del i go wyłączyłem.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

AVG, ogólnie i tak czasem muszę go wyłączać, bo wyłapuje normalne pliki, bodajże moje programy.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Po co komu antywirus zbytnie zużycie procka , choć niewielkie , ale jednak jest :)

Nie używam , a jak mam coś to ComboFix lub ewentualnie Formata i nie mam problemu.

Opublikowano

Używam Windows Defendera. Nie ściągam syfu i nie wchodzę na dziwne stronki, więc nic lepszego mi nie potrzebne.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Ja używam programu Malwarebytes Anti-Malware już od jakiegoś czasu i szczerzę mogę Ci go polecić, jest bardzo dobry. W porównaniu do takiego Avasta chroni dobrze i nie zżera 99% użycia CPU xD

Opublikowano

Nie używam antywirusa od ponad roku. Nie potrzebuje tego ścierwa. Raz na 3 miesiące walnę skan MBAM'em i to wszystko. Jeżeli korzystasz z komputera z głową, antivirus nie będzie ci w żadnym wypadku potrzebny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie używam antywirusa od ponad roku. Nie potrzebuje tego ścierwa. Raz na 3 miesiące walnę skan MBAM'em i to wszystko. Jeżeli korzystasz z komputera z głową, antivirus nie będzie ci w żadnym wypadku potrzebny.

Nie powiedziałbym że taki niepotrzebny. Nieraz nawet nieumyślnie ściągniesz jakiś plik a okaże się że jest tam keylogger, tak samo z odwiedzaniem niektórych stron internetowych. Tyczy się to nawet jeśli korzystasz z internetu/komputera umiejętnie. Sam kiedyś nie używałem antywirusów, shackowali mi wtedy pewnego dnia konto na Originie i zrozumiałem dlaczego jednak warto z tego korzystać.

Opublikowano

Używałem avasta ale świrował, usuwał mi gry na steam i blokował bezpieczne strony. Zmieniłem na AVG i też jest dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...