Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Steam z CS:GO/Premium MC

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

R

E

K

L

A

M

A

Nazwa rzeczy: Steam CS:GO
Metoda kontaktu: PW/Skype:Tzx1338
Opis rzeczy: Posiadam x2 Steam, 1 steam jest Gold 3, 10 meczy wygranych 2mecze przegrane. 2 Steam to Kalach 40meczy wygranych.
Oczekiwana/oferowana cena: Kupując od razu 2 steam 50zł psc/10euro skiny, osobno cena 30zł od steam
Zdjęcia/inne informacje: Konta nie są banowane, wszystkie dane posiadam i zmienię po odbiorze zapłaty.
_______________________________________________________________________________________________________
Nazwa rzeczy: Premium MC
Metoda kontaktu: PW/Skype:Tzx1338
Opis rzeczy: Premium MC bez banów na serwerach, jedynym problemem są hasła na serwery na których gra po 15 osób więc raczej chyba to nie jest problem.
Oczekiwana/oferowana cena: Cena 40zł PSC/Skiny 10euro
Zdjęcia/inne informacje: Wszystkie dane posiadam i zmienię po odbiorze zapłaty.

Opublikowano

Ja również za jedno z kont mogę zaoferować konto Minecraft,a jeśli to Cię nie zadowala,dorzucę jeszcze konto LOL

Devisssssss_eune_67_4.png

Opublikowano

ref

Dam Steam z CS:GO Gold 3/4 za konto z Rangą Silver 1/2/3/4 ! Zainteresowanych zapraszam na PW/Skype:Tzx1338

Opublikowano

Uwaga, kalach ma aktualnie 49wygranych a na 2 koncie z Golda 3 awansowałem na golda 4. 18 Wygranych. Dodatkowo dodaje skiny które wygrałem na CSGOLounge są to AWP Worm god field tested i Deagle Bronze Deco Factory New !

Opublikowano

Nie obchodzą mnie konta w LOL'u ludzie, napisałem PSC/SMS ! Czy to kurde tak trudno zrozumieć?

Opublikowano

Kałach już jest zakupionny przezemnie tylko musze chyba poczekać aż mi da ponieważ w trakcie chatu na skype gdy już podałem mu e-mail i wyłałem jego sms zniknął ...

Opublikowano

Dziś napisze po 18, wczoraj nie miałem Internetu i bardzo przepraszam. Dziś wszystko dam i sprawdzę czy kod działa. Jeszcze raz przepraszam, jak wrócę z pracy to się dogadamy. Będę na skype na telefonie.

Opublikowano

Jak widać Leo jest chyba nie prawdomównym użytkownikiem... 
Sprzedam SMS 30zł na numer 92520 o treści HPAY.ZASMS

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie ponownie. ErooS przepraszam cię bardzo lecz wynikła nie przewidywana sytuacja iż jak wracałem z Niemiec wynikł niespodziewany wypadek w którym niestety ucierpiałem. Straciłem również telefon dlatego nie odpisywałem. Aktualnie leżę w szpitalu. Teraz posiadam już telefon i powiem mojej dziewczynie aby zapisała te kody które jeszcze mam i przysłała mi sms'em albo przyniosła do szpitala. Jeżeli jeszcze czytasz ten temat ErooS to proszę zgłoś się do mnie na Prywatną Wiadomość przyśle ci kodzik.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...