Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Pytanie o postać

ProSuraxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć jakie postacie są najbardziej (Tricky) ogólnie ze trzeba troche pograć nimi żeby ogarniać i można fajne akcje robić? Jeżeli ktoś kojarzy lola to najbardziej lubie Riven - Rengara i tak sie zastanawiam czy ktoś mi coś poleci? :) Dzięki

Opublikowano

Moim zdaniem tak jak napisałeś fajne "tricky"  tymi postaciami można robić jak się troche pogra  :ninja:

Thor, Awilix, Chronos, Hercules, Janus, Loki, Tyr, Ullr , Bellona 

Opublikowano

Chronos jest bardzo dynamiczną postacią. Bardzo niski CD umiejętności, wysokie obrażenia + dobra wytrzymałość dzięki ultimate. Postać ta, jest dość trudna do opanowania - głównie jej pasywka.

Opublikowano

Zastanawiam się nad Awilix, Chronosem lub Vulcanem co sądzicie ? 

Właśnie miałam Ci pisać o Awilix. Ona jest kapitalna, zadaje naprawdę ładne dmg, a do tego combo nią jest bardzo efektowne + trzeba nauczyć się je ogarniać. Vulcan ma powera, ale gra nim jest dość schematyczna. Ao Kuang, to moja zmora, której do teraz nie umiem ogarnąć. :c

Opublikowano

Zastanawiam się nad Awilix, Chronosem lub Vulcanem co sądzicie ? 

Awilix - jest bardzo mobilna, ma super damage i ulti - fajnie wychodzi jej współpraca z bogami defensywnymi. 

Chronos - równie mobilny, damage wysoki i świetne ulti (no może trochę nie dopracowane, bo podczas używania można go i tak zabić, a w przypadku np. Ao Kuanga nie ma takiej możliwości) - na wszystkie mapki bardzo dobra klasa.

Vulcan - osobiście uważam, że nie jest już aż tak bardzo mobilny, ale ma bardzo ciekawie dobrane umiejętności, którymi zadaje wysoki damage; ponadto jest jak najbardziej idealny na początek gry. Bardziej stawiałbym na rozgrywanie z jego udziałem meczyków na mapie Arena, ew. 3 vs. 3.

Powracając jeszcze do głównego wątku, myślę, że taka postać to też po części Loki, Thor, Janus, Ullr. 

Musiałbyś sobie pograć na prywatnych mapkach i ocenić. ;) Polecam ew. pooglądać różnorodne filmiki na temat ów postaci.

Opublikowano

Awilix-fajna junglerka, mobilna postać.

Chronos-wysoki dmg, wytrzymały.

Vulcan-teraz nie jest aż taki dobry jak wcześniej, ale ma kozackie skille i duży dmg.

Ja osobiście polecam ci Janusa, Cupida, Athene (tylko, że ona jest banowana na prawie all ligówkach ;/), Afro.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ao Kuang, Scylla, Chronos, Kali i większość hunterów. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...