Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting pod sfgame

GrabsonPL

Ankieta dot. hostingu  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skorzystał byś z hostingu?

• Nie
      3
    • Tak
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Miałem pewien pomysł, a mianowicie otwarcie darmowego hostingu serwerów www nadających się do sf, czyli mocnych serwerów. Ktoś by skorzystał?

Strona i zasady pod hosting są już gotowe, start planuję na niedzielę. Pytania proszę kierować w odpowiedziach.

Opublikowano

Jakieś parametry? Z góry zakładam, że jeśli free hosting to chodzi o wykradnięcie plików. 

@GILUxDILU nikt z autorskimi plikami raczej nie będzie korzystał za darmowych serwerów, oferujemy kilka GB dysku, na start 10 GB transferu i więcej szczegółów podam wkrótce.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGrabsonPL

Moim zdaniem nikt nie skorzysta, ponieważ będziesz i Ty miał dostęp.

Ja obecnie hostuję 5 stron dla kogoś.

@Norbertsons

Wiem, że to internet, ale na swego czasu nie swojej fantassi nie zrobiłem nic, czego nie życzył sobie właściciel, a wtedy nawet panelu nie było, nie lubię komuś w plikach grzebać, a tak na każdym hostingu jest

Opublikowano

Pomysł może i dobry i nawet bym się skusił, ale jak to ktoś wyżej napisał, mam pliki z autorskimi skryptami i boję się o ich udostępnienie. Wolę zapłacić i mieć pewność :)

Opublikowano

Hosting wystartował. W zakładce serwery można się zalogować, kliknąć w profil i tam będzie ,,przycisk" poproś o serwer. 

Prosząc o serwer akceptujesz regulamin hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...