Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EKO-TECHCRAFT

HusamPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten plugin kiedy dodacie?

Pierw czeka nas aktualizacja modów, może zostanie to naprawione, czas pokaże 

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^jaki jest sens zabijania się na serwerze typowo technicznym?

Jak ktoś cie wkurwi to możesz go zabić raz, dwa może trzydzieści razy :D

Opublikowano

Wieczorem po godz 23:00 będzie update paczki, zostania aktualizowane mody oraz poprawiony i odblokowany carpenters mod. 

Prawdopodobnie dogramy plugin na ścinanie drzew. Jak na razie AuthMe nie zostało poprawione więc nadal quarry i miner nie będą działać.

Myślimy nad zmiana pluginu oraz skopiowanie haseł na nowy plugin ale jeszcze zobaczymy.

post-986925-0-82585200-1436911647.png

Już po przerwie technicznej zapraszamy na serwer i do pobrania nowej paczki.

Znawca
Opublikowano

Server mega ! 

Wszystkich serdecznie zapraszam, wszystko dopracowane do końca, zero lagów, administracja ogarnięta, przyjazna atmosfera na serverze. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Znawca
Opublikowano

Na serverze zero lagów, 0 crashy, a administracja jak robi aktualizacje czy prace konserwacyjne to w nocy.

Opublikowano

No słabo.. Serwer generalnie spoko, ale zrobiłem harvester na którego jak by nie patrzeć straciłem surowce, bo to i planter, kable zrobiłem AE żeby dostarczało sadzonki, zabierało drzewo i zablokowali.. Surowce stracone, co prawda nie dużo więc bez większych problemów mogę to pominąć.. Ale.. na początku gdy tylko uzbierałem surowce zrobiłem digital minera.. było to chyba z dwa tygodnie temu, nie kopie.. Zrobiłem quarry.. Nie kopie.. Co ja mam ciągle siedzieć w kopalni?!

Opublikowano

No słabo.. Serwer generalnie spoko, ale zrobiłem harvester na którego jak by nie patrzeć straciłem surowce, bo to i planter, kable zrobiłem AE żeby dostarczało sadzonki, zabierało drzewo i zablokowali.. Surowce stracone, co prawda nie dużo więc bez większych problemów mogę to pominąć.. Ale.. na początku gdy tylko uzbierałem surowce zrobiłem digital minera.. było to chyba z dwa tygodnie temu, nie kopie.. Zrobiłem quarry.. Nie kopie.. Co ja mam ciągle siedzieć w kopalni?!

Do końca tygodnia zostanie naprawione.

Opublikowano

Grałem. Lagów prawie nie ma, crasha żadnego nie doświadczyłem. Niestety serwer nie dla mnie.. zbyt łatwa rozgrywka. Z mobów lecą małe torebki, w których jest spora szansa na unikalne itemki.. na tyle spora, że przestają być unikalne. Totem Tool, który pozwala zamienić np rudę diaxów w blok diaxów, czyli zamiast jednego diaxa dostajemy 9. Nie dla mnie takie "ułatwienia". Pozdrawiam.

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg
Opublikowano

Grałem. Lagów prawie nie ma, crasha żadnego nie doświadczyłem. Niestety serwer nie dla mnie.. zbyt łatwa rozgrywka. Z mobów lecą małe torebki, w których jest spora szansa na unikalne itemki.. na tyle spora, że przestają być unikalne. Totem Tool, który pozwala zamienić np rudę diaxów w blok diaxów, czyli zamiast jednego diaxa dostajemy 9. Nie dla mnie takie "ułatwienia". Pozdrawiam.

Dziękujemy za powyższe opinie. Każda została wzięta pod uwagę i rozpatrzona.

PS: Totem Tool będzie unikalny dla nowych graczy, ponieważ drop jego został zmniejszony prawie do zera.

Opublikowano

Już działa :), jutro zostanie wrzucona poprawka na serwer

Opublikowano

Przerwa Techniczna od godziny 20:00
Dnia 18-07-2015

Powód: Poprawa stabilności serwera, poprawka która umożliwi działanie quarry i digitala.

Już przerwie technicznej ZAPRASZAMY :)

Opublikowano

Serwer działa wspaniale. Zaczęło się od tego, że szukałem serwera gdzie mogę się nauczyć modów. Administracja z ochotą mnie przyjęła i zawsze dąży ku pomocy użytkownikom na forum i graczom. Uwielbiam takie zadbane serwery. Podstawowy atut na tym serwerze jest "Idealna i pomocna administracja", nie jak na innych serwerach gdzie admini olewają serwer. Tutaj jest atmosfera sprzyjająca grze. Nie ma bugów, lagów, ddosów, olewającej administracji, głupich graczy. Po prostu perełka wśród serwerów. Dlatego proszę was wszystkich, zapraszajcie na serwer swoich znajomych aby serwer stał się częścią wspaniałości.

Uwielbiam ten serwer i administracje. Mam nadzieje że nigdy nie padnie.

Pozdrawiam Sodaastream. <3  

Kappa.

Opublikowano

Digital Miner i Quarry już działają. Quarry jest zablokowane na mapie głównej. Żeby Digital Miner działał na działce trzeba do dodać do cuboida jako gracza [Mekanism].

Opublikowano

Serwer jak dla mnie spełnia moje wymagania ją ciekawe mody i fajnie się gra quarry i dikitaly są już naprawione i jest jeszcze fajniej serwer jak na razie nie ma żadnych lagów i jest wspaniale miła administracja a i nie da się zgifować działek i klonować (próbowałem :D) i to jest najlepsze w tym serwerze bo jest dopracowany polecam ten serwer :) Zapraszam 

banner-3.png

Znawca
Opublikowano

Teraz jak zostało naprawione quarry i digital miner to całkiem się gra przyjemnie, brawo dla administracji, że tak szybko poradziła sobie z tym problemem, bo to nie jest takie proste znaleźć ten błąd a następnie go zlikwidować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...