Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EKO-TECHCRAFT

HusamPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. Zobaczyłem coś dziwnego na serwerze, czerwony księżyc. Co on dokładnie robi? Więcej potworów czy jak?

Kappa.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

post-986925-0-75501200-1436107158.png
Już po przerwie technicznej. Zapraszamy!

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Osobiście nie zagram bo zakończyłem a przynajmniej zawiesiłem granie w minecrafta, aczkolwiek polecam eko-techcrafta z racji, iż serwery od Husama są zawsze stabilne i przyjemnie się na nich gra, grałem na 2 edycjach eko-techa i moge stwierdzić, że był, jak i zapewne jest to najlepszy serwer minecraft na modach.

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów nad serwerem ;)

Opublikowano

Mam takie pytanie. Zobaczyłem coś dziwnego na serwerze, czerwony księżyc. Co on dokładnie robi? Więcej potworów czy jak?

To jest: "The Blood Moon is rising...", który zwiększa pojawianie się agresywnych mobów

Aby zaktualizować paczkę trzeba pobrać od nowa?

Trzeba pobrać paczkę od nowa :)

Opublikowano

0 osób gra czy mi się zbugowało?

Aktualnie 6 graczy na serwerze

Opublikowano

Moim zdaniem server jest godny polecenia, są mili gracze, nie ma wyzywających się dzieci, a co najważniejsze są genialne mody, które umilają rozgrywkę. Kilku mi jeszcze brakuje do ideału, ale to nie istotne :) Jeszcze nie poznałem administracji, więc zdania o nich nie mam, ale słyszałem, że administracja jest równie dobra jak sam server. Szkoda tylko, że mało osób gra na modach :c

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Aktualnie nie mogę uruchomić minecraft ale gorąco próbuje by zagrać :) pozdrawiam wszystkich

Ktoś może wie jak ten problem rozwiązac ?

Attempting to download D:\Users\dowolny\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.7.10-LiteLoader1.7.10-1.7.10-Forge10.13.4.1481-1.7.10\1.7.10-LiteLoader1.7.10-1.7.10-Forge10.13.4.1481-1.7.10.jar for job 'Version & Libraries'... (try 5)
java.lang.RuntimeException: Server responded with 403
at net.minecraft.launcher.updater.download.EtagDownloadable.download(EtagDownloadable.java:48)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(DownloadJob.java:112)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$000(DownloadJob.java:15)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(DownloadJob.java:94)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Job 'Version & Libraries' finished with 1 failure(s)!
Opublikowano

Nową ? to tutaj jest link do starej ? tamto poprawilem ale przy ladowaniu staje na 99% mam win7 32 3gb ram 2,5x2ghz amd athlon xII, java 8 32bit ktos moze pomóc ?

ja już nie wiem co jest ;/ na javie 7 32 bit w ogóle nie rusza na javie 8 32 bit odpala i na 99% zacina się 

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć jave 7 update 67 x64 bit, a tą co masz odinstaluj.

usuń cały folder .minecraft, pobierz paczkę ze strony nową i zainstaluj. Potem uruchom ponownie kompa i powinno śmigać.

Kappa.

Opublikowano

GregTech fajnie urozmaica rozgrywkę lecz nie będzie go na serwerze. Staramy się ograniczać listę modów tak aby paczka działała dość płynnie na każdym sprzęcie.

Opublikowano

Dajcie paczke na porzadny hosting nie bede czekal 2h na paczke -.-

Paczka jest na porządnym hostingu, może masz coś z internetem ?

Opublikowano

Paczka jest na porządnym hostingu, może masz coś z internetem ?

Nie na innych po 1.5mb/s tutaj 60kb/s

Opublikowano

Nie na innych po 1.5mb/s tutaj 60kb/s

Na PW Ci dałem linka do paczki z innego hostingu...

Opublikowano

Na PW Ci dałem linka do paczki z innego hostingu...

Ty to masz stalowe nerwy kolego przyjacielu :D Zazdroszczę, a co do servera to skoro Harvester crashował to dodacie jakiegoś zastępce ?

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

W najbliższym czasie dodamy plugin aby móc ścinać mniejsze i średnie drzewa. Oprócz największych żeby nie generowało lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...