Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]PandoraMT2-Zamknięcie serwera 11.07!

Kaerad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie? Troche szkoda serwera.

Komunikat od Admina!

http://pandoramt2.pl/forum/index.php?/topic/367731-zamkniecie-serwera-pandoramt2/LINK!

Postanowiłem nie przedłużać i wydać komunikat o zamknięciu serwera.

Kilka słów na temat podjętej decyzji.
Nie ma co ukrywać jak widać od dłuższego czasu na serwerze panuje tendencja spadkowa jeśli chodzi o ilość aktywnych graczy, wiąże się to z kilkoma czynnikami, po pierwsze brak zainteresowania z mojej strony jako administracji, czego jestem świadom, niestety wyszło jak wyszło, wiem że w kwestii administracji/gm/supportu było go po prostu brak.
Po drugie uważam że najzwyczajniej temat metina jak i privów stracił na popularności i zainteresowaniu graczy, czego dowodem jak łatwo zauważyć są inne privy jak i nawet sam PL.
Po trzecie nic nie trwa wiecznie, PandoraMT2 ma aż 5 lat, co osobiście uważam za ogromny sukces, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że Pandora była największym privem w Polsce/Świecie? (zarejestrowanych: 2.045.000)

Dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas i mam nadzieje że mimo tej całej złej atmosfery która krąży nad Pandorą to pozytywnie i dobrze będziecie wspominać chwile spędzone na serwerze.

Serwer zostanie zamknięty dnia 11.07.2015

PandoraMT2 11.07.2010-11.07.2015
Opublikowano

Nie grałem przez ilość botów i 0 zainteresowania przez administracja,ale szacunek że utrzymał sie przez 5 lat :D Może kiedyś zagram,jak wystartuje od nowa ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Według moich informacji z tego co powiedział mi Detronix (Admin XenoxMT2) ok. 30 sekund temu u nich na serwerze jest dużo ponad 3.600.000 rejestracji :)

Więc jednak nie był największym pod tym względem, nigdy tam nie grałem no, ale ładnie, 5 latek :)

Ciekawe w południe widziałem max 30 osób na ch1, więc raczej nikt już tam nie gra.

Opublikowano

Według moich informacji z tego co powiedział mi Detronix (Admin XenoxMT2) ok. 30 sekund temu u nich na serwerze jest dużo ponad 3.600.000 rejestracji :)

Więc jednak nie był największym pod tym względem, nigdy tam nie grałem no, ale ładnie, 5 latek :)

Co to za serwer ;)

Serwer który ma ponad 5 lat ;o Szkoda że zamykają,ale cóż w sumie to było można się zorientować :/

0 Aktywności GM'ów etc

#Pandora_My_Life

Opublikowano

Co to za serwer ;)

Serwer który ma ponad 5 lat ;o Szkoda że zamykają,ale cóż w sumie to było można się zorientować :/

0 Aktywności GM'ów etc

#Pandora_My_Life

Co z tego ze mial 5 lat ? zaraz lece kupic dedyka postawie server oplace na 10 lat i server bedzie stal 10 lat :D.To nawet server nie byl kazda osoba na wh czy innym skrypcie napierdalala :D jak ktos tam gral to byl chory psychicznie albo mial duzo kkkk i szkoda mu bylo servera :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Trudno. Kiedyś musiał paść. Szkoda tylko że teraz już nie robią takich serwerów które przetrwałyby chociaż rok. Nadszedł czas serwerów stojących około miesiąc. Skoro padła największa ostoja privów, to teraz tylko czekać na upadek xenoxa. Z drugiej strony, skoro padła pandora to może inne serwery będą miały więcej graczy?

Opublikowano

­Jeden z moich pierwszych privów, na którym grałem [*]

Pozdrawiam ludzi, którzy w czerwcu zdążyli wymienić eq :v

Btw. na tym serwerze jest dalej po 500 osób, więc nie wiem czemu wyłączają. Pewnie maszyna jest opłacona do 11.07.

tenor.gif

Opublikowano

i dobrze że padło, czekać jeszcze aż elite i te inne poupadają

­Jeden z moich pierwszych privów, na którym grałem [*]

Pozdrawiam ludzi, którzy w czerwcu zdążyli wymienić eq :v

Btw. na tym serwerze jest dalej po 500 osób, więc nie wiem czemu wyłączają. Pewnie maszyna jest opłacona do 11.07.

śmieszny jesteś

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

i dobrze że padło, czekać jeszcze aż elite i te inne poupadają

śmieszny jesteś

­

DiamondMT2, DragonMT2, Pandora, Avalon, Tiveria, Glador, Divine, Virtual, Elite, Xenox - tyle kojarzę ze starych czasów, a żyją jeszcze tylko 3 ostatnie, gdzie xenox podobno wymiera.

Zresztą, jak te padną to już nie będzie żadnego stałego serwera, wszystkie, które teraz powstają padają zwykle po max. 6 miesiącach (no może oprócz dreikona), ale co się dziwić, skoro wszyscy skaczą z serwera na serwer za swoimi youtuberami lub, żeby zrobić eq, wbić topkę i sprzedać konto.

tenor.gif

Opublikowano

Osobiście nie grałem, ale jeśli ktoś zaczął grę jakieś pół roku temu, to teraz na pewno mu będzie szkoda. 5 lat szmat czasu...

to było jasne do przewidzenia, posiadają baze około 2mln kont więc pewnie wykorzystają to na nowym serwerze, który na pewno zrobią

­

DiamondMT2, DragonMT2, Pandora, Avalon, Tiveria, Glador, Divine, Virtual, Elite, Xenox - tyle kojarzę ze starych czasów, a żyją jeszcze tylko 3 ostatnie, gdzie xenox podobno wymiera.

Zresztą, jak te padną to już nie będzie żadnego stałego serwera, wszystkie, które teraz powstają padają zwykle po max. 6 miesiącach (no może oprócz dreikona), ale co się dziwić, skoro wszyscy skaczą z serwera na serwer za swoimi youtuberami lub, żeby zrobić eq, wbić topkę i sprzedać konto.

wystarczy im nie płacić i tyle im z tego wyjdzie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wielka szkoda serwera  :unsure:  Najpierw Avalon, teraz Pandora.... Moje ukochane serwery odeszły...

Opublikowano

Nie ma się co dziwić.. Stare serwery są wygryzane przez te nowe i tak w kółko. Tutaj w dodatku administracji brak ^^...

Opublikowano

I bardzo dobrze, serwer gdzie masa dzieci i pełno bugów. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Oby w najbliższej przyszłości powstał jakiś projekt typu DragonMT2,Pandora... Może wspólnie połączone siły. Były to dwa najlepsze serwery medium przynajmniej jak grałem lata 2011/2012.Piękne czasy, teraz wychodzą same ścierwa...

Łezka się w oku kręci :')

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Koniec pandory i także koniec EliteMT2

link do tematu.....

http://elitemt2.org/forum/index.php?/topic/182626-zamkni%C4%99cie-serwera-elitemt2/

Z tym, że to fake :D

Postanowiłem nie przedłużać i wydać komunikat o zamknięciu serwera.

Kilka słów na temat podjętej decyzji.

Nie ma co ukrywać jak widać od dłuższego czasu na serwerze panuje tendencja spadkowa jeśli chodzi o ilość aktywnych graczy, wiąże się to z kilkoma czynnikami, po pierwsze brak zainteresowania z mojej strony jako administracji, czego jestem świadom, niestety wyszło jak wyszło, wiem że w kwestii administracji/gm/supportu było go po prostu brak.

Po drugie uważam że najzwyczajniej temat metina jak i privów stracił na popularności i zainteresowaniu graczy, czego dowodem jak łatwo zauważyć są inne privy jak i nawet sam PL.

Po trzecie nic nie trwa wiecznie, EliteMT2 ma aż 4 lata, co osobiście uważam za ogromny sukces, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że Elite była jednym z największych privow w Polsce/Świecie? (zarejestrowanych: 1.980.320)

Dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas i mam nadzieje że mimo tej całej złej atmosfery która krąży nad Elitą to pozytywnie i dobrze będziecie wspominać chwile spędzone na serwerze. Drugi swój serwer zamykam również 11 lipca.

Serwer zostanie zamknięty dnia 11.07.2015

EliteMT2 01.11.2010-11.07.2015

91.jpg

Opublikowano

Całe szczęście nie robi żadnych reworków czy s2... jak reszta pseudo ;)

kiedyś musieli zamknąć chociaż tam nadal sporo ludzi grało.

@1361622928-U485574.pngCloudFlare

Zadnych reworków

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

I dobrze, jednego syfu mniej ;d wystarczająco zarobili i teraz mogą balować ;p Przynajmniej tutaj poinformowali a nie jak na diamondzie wyłączyli i nikt nie wiedział o co chodzi xD 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...