Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]PandoraMT2-Zamknięcie serwera 11.07!

Kaerad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dobrze, jednego syfu mniej ;d wystarczająco zarobili i teraz mogą balować ;p Przynajmniej tutaj poinformowali a nie jak na diamondzie wyłączyli i nikt nie wiedział o co chodzi xD

Jeżeli pandore nazywasz syfem to chyba ci się w głowie lekko piehdoli mój kolego. Syfem to można nazwać grę którą masz na avku na pandorze nie jeden dzieciak się wychował i nie jeden człowiek do dziś trzyma się z ludźmi których poznał na pandorze. Ten serwer to legenda więc morda w kubeł i się nie wypowiadaj jak masz takie pierdoły tutaj wypisywać : - )

Opublikowano

Jeżeli pandore nazywasz syfem to chyba ci się w głowie lekko piehdoli mój kolego. Syfem to można nazwać grę którą masz na avku na pandorze nie jeden dzieciak się wychował i nie jeden człowiek do dziś trzyma się z ludźmi których poznał na pandorze. Ten serwer to legenda więc morda w kubeł i się nie wypowiadaj jak masz takie pierdoły tutaj wypisywać : - )

Jeżeli ty szukasz przyjaciół w metinie zamiast wyjść na dwór to pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie. a Dlaczego uważam, że ten serwer był syfem ? kompletnie brak zaangażowania administracji (0 nowości) 70% serwera to boty. 

xD 

Opublikowano

Tak mnie zastanawia ludzka głupota... wielcy technicy i administratorzy robią te „reworki” serwerów typu. Divine albo innych xenoxów gdzie połowa osób zapomniała, że takie serwery istnieją. Kiedy pada taki serwer jak Pandora, moim zdaniem najlepszy serwer metina, jaki jest/był w tym zacofanym kraju, to nikt nie robi „reworka” a wszyscy krzyczą, że serwer był c**j*wy (szczególnie ci, co gówno o nim wiedzą) Z czasem wydaje mi się, że niektórzy piszą tylko po to, by nabić posty np. ci wyżej. A co do tematu to szkoda, bo z*******y serwer był.  ;)

Na prawdę jestem pod wrażeniem ile serwer stał. Biorąc pod uwagę ile teraz statystycznie stoi serwer to legenda!

Racja, ten serwer jest legendą i niektóre serwer powinny się uczyć od tej administracji choć jej całkiem nie było. 

Opublikowano

Na prawdę jestem pod wrażeniem ile serwer stał. Biorąc pod uwagę ile teraz statystycznie stoi serwer to legenda!

Opublikowano

Dobrze,że padł. Zapychał tylko miejsce lepszych serwerom.

PS:Nie róbcie rework'ów bo nikomu się to nie uda. Dajcie spokój. Niech ten serwer już zostanie w pamięci graczy.

#rein

Opublikowano

Pandora była jednym z pierwszych serwerów, dlatego miała taką popularność, gdyby się nią zajmowali to by do dziś grało na nich multum ludzi a tak to mieli wyebane, hajs się skończył i wyłączają. 

xD 

Opublikowano

Jeżeli ty szukasz przyjaciół w metinie zamiast wyjść na dwór to pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie. a Dlaczego uważam, że ten serwer był syfem ? kompletnie brak zaangażowania administracji (0 nowości) 70% serwera to boty. 

Nom szukałem przyjaciół w metinie a teraz spotykam się z nimi co tydzień i melanżujemy :) Człowieczku nie każdy jest dzieckiem które zakochuje się przez kabel. Jeżeli uważasz iż pandora jest c*****a bo administracja się nie angażuje to po prostu nie wiesz nic na temat serwera a mierzysz to jaki jest serwer jego administracją według twojej reguły stwierdziłbym iż 99% serwerów metina na MPC jest gównem bo ma chujową administracje.. Mowa tu o samym serwerze a nie jego administracji : ) Nie potrafisz wspomnieć czasów pandory z 2k11 bo pewnie jeszcze mama Ci dupę podcierała na kibelku a teraz wielki hejter naczelny w internetach. Głupota takich ludzi jak ty po prostu mnie przerasta.

Opublikowano

Nom szukałem przyjaciół w metinie a teraz spotykam się z nimi co tydzień i melanżujemy :) Człowieczku nie każdy jest dzieckiem które zakochuje się przez kabel. Jeżeli uważasz iż pandora jest c*****a bo administracja się nie angażuje to po prostu nie wiesz nic na temat serwera a mierzysz to jaki jest serwer jego administracją według twojej reguły stwierdziłbym iż 99% serwerów metina na MPC jest gównem bo ma chujową administracje.. Mowa tu o samym serwerze a nie jego administracji : ) Nie potrafisz wspomnieć czasów pandory z 2k11 bo pewnie jeszcze mama Ci dupę podcierała na kibelku a teraz wielki hejter naczelny w internetach. Głupota takich ludzi jak ty po prostu mnie przerasta.

Jesteś nołnejmem więc podjebanie domeny gówno Ci da. Już był taki serwer Mortal czy jako tako i miał wszystko dosłownie odwzorowane jak na Pandorze a graczy nie miał bo chodzi tu o to, że Pandora sama na siebie zapracowała. Miała reklamę na zagranicznych forach (grało tam sporo czechów i szwedów) a Ty co masz co zaproponowania? Ojebanie na hajs? Schowaj sie.

Jakby to było takie łatwe to dawno by ludzie porobili perełki pokroju csyt2 a nie robią bo wiedzą, że to nie wypali.

Opublikowano

Jesteś nołnejmem więc podjebanie domeny gówno Ci da. Już był taki serwer Mortal czy jako tako i miał wszystko dosłownie odwzorowane jak na Pandorze a graczy nie miał bo chodzi tu o to, że Pandora sama na siebie zapracowała. Miała reklamę na zagranicznych forach (grało tam sporo czechów i szwedów) a Ty co masz co zaproponowania? Ojebanie na hajs? Schowaj sie.

Jakby to było takie łatwe to dawno by ludzie porobili perełki pokroju csyt2 a nie robią bo wiedzą, że to nie wypali.

Syniu nołnejmem? To teraz mierzymy człowieka po ilości serwerów które stworzył i na jaką kwotę ludzi okradł? Bo z twojego posta można wywnioskować iż każdy jest tutaj złodziejem :) Domenę podjebie? Okej widzę kolega nie ma zielonego pojęcia o domenach i czym jest "Opcja" dla danej domeny. Zaoferuje wiele ale to w swoim czasie i zaufaj mi że reklama będzie huczna.

Opublikowano

To może czas zmienić nazwę tego serwera z Pandora na sympatiamt2 ? Skoro nie liczy się gra a liczą się ludzie którzy na niej grają, tak racja gracze mają ogromny wpływ na serwer no ale jeżeli administracja ma totalną wyebke przez lata nic nie robi to chyba gra sensu nie ma ? czy się mylę ? Bo w tej chwili wygląda na to, że twoja gra wyglądała tak : wbiłeś sobie lv, zrobileś EQ i przez 2-3 lata siedziałeś koło rybaka i pisałeś z innymi, to już nie lepiej wyjść gdzieś i pogadać w realu ? Ja Ciebie rozumiem, sam poznałem wiele wspaniałych ludzi w metinie którymi mam kontakt do dziś, no ale grałem na serwerach gdzie się nim zajmowali i było co robić a nie na takiej pandorce gdzie ostatni update był 3 lata temu, także proszę Ciebie pomyśl i zadaj sobie pytanie " czy akurat pandora" była zajebistym serwerem ? (nie wnikając graczy) bo moim zdaniem to był jeden z większych syfów na których nie było co robić, i gdyby nie tacy wytrwali graczy jak ty to by serwer już padł lata temu. 

xD 

Opublikowano

To może czas zmienić nazwę tego serwera z Pandora na sympatiamt2 ? Skoro nie liczy się gra a liczą się ludzie którzy na niej grają, tak racja gracze mają ogromny wpływ na serwer no ale jeżeli administracja ma totalną wyebke przez lata nic nie robi to chyba gra sensu nie ma ? czy się mylę ? Bo w tej chwili wygląda na to, że twoja gra wyglądała tak : wbiłeś sobie lv, zrobileś EQ i przez 2-3 lata siedziałeś koło rybaka i pisałeś z innymi, to już nie lepiej wyjść gdzieś i pogadać w realu ? Ja Ciebie rozumiem, sam poznałem wiele wspaniałych ludzi w metinie którymi mam kontakt do dziś, no ale grałem na serwerach gdzie się nim zajmowali i było co robić a nie na takiej pandorce gdzie ostatni update był 3 lata temu, także proszę Ciebie pomyśl i zadaj sobie pytanie " czy akurat pandora" była zajebistym serwerem ? (nie wnikając graczy) bo moim zdaniem to był jeden z większych syfów na których nie było co robić, i gdyby nie tacy wytrwali graczy jak ty to by serwer już padł lata temu. 

Tak, akurat pandora, ponieważ tam nie było administracji a ci wszyscy ludzie, którzy teraz robią serwery powinni się od nich uczyć... a nawet administracji nie było, wiesz co chce przez to powiedzieć? Co mi z całego teamu adminów na nowych serwerach skoro są to w większości serwerów idioci i nachalne na hajs larwy? Lepiej by było, gdyby ich nie było, ponieważ klimat sam się tworzy. Wszystko można ułożyć, tylko trzeba chcieć. Pandorze się to udało, a wam nie i teraz mówicie że syf bo nie ma tam świecących gówien oraz chujowych mieczy od grafików z mpc, wbudowanego 7 slotowego bsa ani innych bajerów. ;)

Opublikowano

Dobrze,że padł. Zapychał tylko miejsce lepszych serwerom.

PS:Nie róbcie rework'ów bo nikomu się to nie uda. Dajcie spokój. Niech ten serwer już zostanie w pamięci graczy.

Zapychał miejsce lepszym serwerom ? Tym gównom które stoją max 3/4 miesiące bo youtuber już skonczyl serie? Teraz serwer stoi 5 miesięcy to jest z*******y,ten stał 5 lat a mówisz że zapychał miejsce:D Jak dla Ciebie lepsze są serwery które pól roku nie wytrzymują a te co stoją 4/5 lat są gorsze no to pozdrawiam :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pandora - Legenda, pamiętam jak w 2k10 zaczynałem grać w metka wpisałem w google - Prywatny Serwer Metin2 i pierwszym serwerem jaki zobaczyłem była Pandora.

Pobrałem i zacząłem ciupać. xD

Skończyłem tam gre w grudniu 2k12. :D

Poznałem tam wiele ludzi, których na innych privach więcej nie zobaczyłem prócz jednej takiej co tera ze mną tu siedzi. :DDDDDDDDDDD

OQqSOv4.png

Opublikowano

W gruncie rzeczy osób było sporo jak na takie zaangazowanie, wiekszosc startujących serwerow chcialoby mieć taką frekwencje na serwerze jaką miala/ma pandora. Nie spodziewalem się, ze kres pandory przyjdzie (paradoksalnie) tak szybko. Byłem przekonany, ze po wyłączeniu dragona następnym serwerem będzie elite a dopiero pozniej pandora. Z drugiej zaś strony brakowalo nowych graczy, wiekszosc jak nie wszyscy biegali w perfach i max eq, w efekcie admin nie mial juz zysków zwlaszcza ze w item shopie nie bylo nic sensownego poza pdkiem.

Szkoda serwera, bezapelacyjnie był on legendą.

@Zatem najstarszym serwerem jest teraz VirtualMt2? :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak mnie zastanawia ludzka głupota... wielcy technicy i administratorzy robią te „reworki” serwerów typu. Divine albo innych xenoxów gdzie połowa osób zapomniała, że takie serwery istnieją. Kiedy pada taki serwer jak Pandora, moim zdaniem najlepszy serwer metina, jaki jest/był w tym zacofanym kraju, to nikt nie robi „reworka” a wszyscy krzyczą, że serwer był c**j*wy (szczególnie ci, co gówno o nim wiedzą) Z czasem wydaje mi się, że niektórzy piszą tylko po to, by nabić posty np. ci wyżej. A co do tematu to szkoda, bo z*******y serwer był.  ;)

Racja, ten serwer jest legendą i niektóre serwer powinny się uczyć od tej administracji choć jej całkiem nie było. 

Ogarnij przekleństwa moderatorze od siedmiu boleści.

Co do reworka nie ma sensu robić go dla 300 osób bo Ci starzy gracze nie bd robić kolejny raz tego samego...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Tu już nawet nie chodzi o to, ale sam fakt, iż stał 5 lat a ciągle był popularny, ciągle miał pond 600 osób graczy a w 2k11-2k12 miał ponad 3-4 tysiące. On nawet bez reworka, bez administracji, bez opieki stał cały czas i miał ponad 600-650+/- osób.
Dzisiejsze serwery? 500 osób - mało, robią rework i tak im nic to nie daje bo wciąż posiadają tą samą liczbe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...