Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..tguik

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że gdzie? Na Teriosa? Ten easy z pseudo tłumem, bieganiem pare godzin za metinem na pustyni, tłuczenie się o Wodza Orków? Najgorszy easy jaki powstał, już Arianea lepsza.

CQwFbVp.png

Widać, że musisz być graczem na "wysokim poziomie", skoro sprawia Ci problem zrobienie podstawowych misji na serwerze.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koledzy piszą że serwer staję się monotonny w 100% sie w tym zgadzam początek może i jest ciekawy ale dalej robisz w kółko to samo na nim.

Opublikowano

Szkoda, że to już koniec pandory. Wystarczy, że Admin zacząłby banować boty i robić od czasu do czasu eventy to gracze by grali, ale nawet tego się nie chciało. 

Na Teriosie może i bym zagrał, ale jest za dużo graczy, średnio mam ochotę szukać wolnego spota w środku nocy :P (nie że mam coś do serwera, bo jak jest tyle graczy, to musi być bardzo dobry). ;)

denzel.png

Opublikowano

Nic nie trwa wiecznie. Nieważne jak dobry byłby serwer to z czasem staje się monotonny. Mimo tego póki stoi - wraca się na niego po jakimś czasie ^_^ 5 lat minęło - to i tak bardzo wiele. Który priv teraz tak długo działa?  Trochę pograłem swojego czasu na Pandorze. ­Aktualnie jestem na Terios'ie. Dzisiaj jeszcze obczaję Tevia'e :)

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów jaki istniał.. wiadomo czemu zapadła taka decyzja ?

może jest możliwosć przejęcia serwer?

No oczywiście, padł NAJLEPSZY PRYWATNY SERWER, CO TERAZ BĘDZIE? A tak to tylko hejty leciały i nikt go nie lubiał, bo to, bo tamto :C 

Opublikowano

CQwFbVp.png

Widać, że musisz być graczem na "wysokim poziomie", skoro sprawia Ci problem zrobienie podstawowych misji na serwerze.

Grałem u was do 134, gra się szybko znudziło. Do poziomu 80 biegałem za wodzem orków, z królową było już prościej. Potem znowu zaczęło się bieganie za bossami. No, chyba że wydasz na IS! Oh, masz już szkatułkę? Nie przyjmę jej, chyba, że kupisz eliksir w IS! Inaczej nie dostaniesz bonów i jesteś do niczego, więc leć do IS! Serwer to sztuczna publika, nic więcej. Niby można zdobyć eliksiry i przywołania i w grze, jednakże są tak rzadkie i tak mało dają, że są praktycznie bezużyteczne. Masz coś jeszcze do powiedzenia? Poza tym, skoro administracja jest taka pyskata jak wy, nie równacie się z innymi privami. Twa odpowiedź była na poziomie pyskatego gnojka.

Opublikowano

Grałem u was do 134, gra się szybko znudziło. Do poziomu 80 biegałem za wodzem orków, z królową było już prościej. Potem znowu zaczęło się bieganie za bossami. No, chyba że wydasz na IS! Oh, masz już szkatułkę? Nie przyjmę jej, chyba, że kupisz eliksir w IS! Inaczej nie dostaniesz bonów i jesteś do niczego, więc leć do IS! Serwer to sztuczna publika, nic więcej. Niby można zdobyć eliksiry i przywołania i w grze, jednakże są tak rzadkie i tak mało dają, że są praktycznie bezużyteczne. Masz coś jeszcze do powiedzenia? Poza tym, skoro administracja jest taka pyskata jak wy, nie równacie się z innymi privami. Twa odpowiedź była na poziomie pyskatego gnojka.

Potwierdzam, moim zdaniem to jeden wielki kał. Za wodzem 3 godziny biegasz, nie przyjmie szkatułki, a potem do isu :> Jak dla mnie już dreikon.pl lepszy, bo tam nocka dropienia i już jesteś ustawiony.

Opublikowano

Dokładnie tak, jak powiedział pan powyżej. Serwer easy, lecz jeżeli używasz IS'u OCZYWIŚCIE. Bez IS'u jest to zwykłe medium, dodatkowo te bony! Ponad godzinę musiałem bonować kolczyki, aby były chociaż troszkę sensowne, dodatkowo nie wchodzą pełne wartości. To ma być easy? No tak, z IS. To prawda, Dreikon jest o wiele, wiele lepszy. Szkoda tylko, że ma tak mało graczy już. Liczę, że odżyje on na nowo. Kiedyś był to najlepszy serwer na rynku, dobrze to pamiętam. Jeszcze sprzed reworku. Grało się miodnie. 

Opublikowano

@Immoral Już zaczęliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni, więc raczej nie. Na serwerze w dzień jest kilka tysięcy osób (nie stanowi to problemu, ze względu na dużą ilość channeli), rozgrywka jest ciekawa. :)

Też na początku fajnie mi się grało ;P Tylko potem..chodzenie na 1 dung jest monotonne.

Tevia dzisiaj startuje, ja tam będe grał.

Opublikowano

Tevia wydaje się być BARDZO dobrym serwerem. Administracja jest zdecydowanie dojrzalsza, lepiej dokształcona (administracja Terios robi błędy interpunkcyjne, składni jak i nieraz ortograficzne - Czasem ciekawie czyta się forum). Dodatkowo na Teriosie nie potrafią normalnie odpowiedzieć - TYLKO pyskówki, jak widzimy powyżej. Nie zwracają uwagi na propozycje graczy, mają w dupie przyjemną rozgrywkę. Tylko IS. Nie polecam za nic Terios, to serwer pod publikę. Administracja sztucznie miła. Bo przecież gdy nie będą pseudo-uprzejmi, nie będzie $$ za eliskiry do oddawania szkatułek. Za to na Tevii w pełni komunikuję się ze społecznością jak i wdrążają propozycje graczy, nawet myslą o tym w tej chwili. Widać różnice, spójrzcie wyżej, na wypowiedź Terios. Szkoda słów.

Opublikowano

Lepiej zacząć dzisiaj na Tevia.pl niż na tym teriosie czy jak to sie tam zwie...Dzisiaj start o 18 także wbijajcie ^^

Opublikowano

Jeżeli wybierać między Terioshitem a Arianeą, polecam Arianee. Jednakże dzisiaj startuje Tevia, która zdaje się przewyższać oba. Pod każdym względem.

Opublikowano

Najlepszy serwer, nie ma co. I tak, że tyle pociągnął bo adminów od dawna nie było na serwie, a każdy od kilku mies cisnął na hackach.. 

Serwer najlepszy i najdłuższy, na jakim grałem.

Opublikowano

ehh pamiętam , 4/5 lat temu. Po 2000 a nawet 3500 osób na pandorce wciągu godzinach szczytu . jakby zrobili restart to moze by cos z tego było.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na tym serwerze spędziłem naprawdę dużo czasu, tyle świetnych ludzi, mało niewychowanych dzieciaków, po prostu nie ma wytłumaczenia dlaczego nie nazwać tego sentymentem. Swojego czasu nawet grywałem z dziewczyną na jednym koncie, administrator Pandorki zamknął mi drogę do wspominania świetnych lat. Może i wybronił serwer od tego co się stało z PL. Chociaż mogę wrzucić capsa z pamiętnych chwil

4316414375016051412132.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam rework pandory arhia.eu lub laneris s2  :v

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...