Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsmak wakacji z MPCforum.pl - konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

K u r w a. Wyraża więcej niż 250 słów.

(Będą moje)

Edytowane przez ellanore

logo8.png

Niedługo...

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uf, trochę się namęczyłem. Mam nadzieję, że się spodoba. :3

Ozone to obecnie jedna z najlepszych firm produkujących sprzęt audio, która dwa lata temu zaprezentowała swoje nowe, innowacyjne słuchawki – Rage ST. Oto historia o tym, dlaczego właśnie ja powinienem je wygrać.
Kiedyś, odwiedzając kolegę, miałem okazję skorzystać z tego cudu techniki. Od tego momentu stałem się ich wiernym fanem. Pokochałem je i w myślach obiecywałem, że na pewno je sobie sprezentuje, jednak przez ograniczony budżet nie miałem takiej możliwości aż do teraz, kiedy pojawił się ten konkurs. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to ich wspaniały design i wytrzymałość, a różnorodność wersji kolorystycznych sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Kabłąk jest elegancki, miękki i sprawia, że sprzęt świetnie trzyma się na głowie, a dzięki skórzanemu obszyciu, które nań nałożono, jest on przyjemny, a same słuchawki można nosić godzinami, co przecież jest tak ważne przy wielogodzinnych sesjach z ulubioną grą. Same słuchawki natomiast, dzięki zastosowaniu dużych przetworników elektroakustycznych, okalają całe uszy i mocno, ale nie boleśnie – użyto bardzo miękkich materiałowych gąbek - przyciskają się do głowy, sprawiając, że są w pełni zamknięte i żaden odgłos z zewnątrz nie zepsuje dźwiękowej przygody. Jeśli już o dźwięku, warto wspomnieć o ich nadzwyczajnej jakości. Nawet przy standardowym korektorze graficznym, basy są wyraźne i pełne, a alty i soprany wyważone, co razem daje wspaniały efekt, jakiego nie da zaznać się w żadnych innych słuchawkach. Ten niezwykle świetny efekt idealnie sprawdza się nie tylko w różnych gatunkach muzycznych – od rocka po klasykę – ale i w każdym gatunku gier. Kroki przeciwników są łatwe do uchwycenia, a realistyczność strzałów, cięć czy wybuchów wciągnie do tego niezwyczajnego świata gier każdego, nawet sceptyka. Wspominając o grach, trzeba wspomnieć także o wbudowanym mikrofonie, który jest niemal niezbędny, kiedy chcemy zagrać w MMO. Dzięki temu rejestratorowi audio inni gracze z mojej drużyny będą wniebowzięci. Koniec z piskami, szumami czy przerywaniem. Ten mikrofon zapewni mi, że moi towarzysze będą mogli w pełnym skupieniu oddawać się rywalizacji, a nie analizie słów z mikrofonu o wątpliwej jakości.
Dlatego właśnie powinienem wygrać te słuchawki.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Uważam, że to ja powinienem dostać słuchawki, ponieważ są mi potrzebne. Widać, że to niezłe cacka dodatkowo z mikrofonem, który przydałby się do rozmów skype i rozmawiania w trakcie walki z osobami w mojej drużynie. Słuchawki są duże, więc bardzo się przydadzą do słuchania, czy wróg przypadkiem nie nadchodzi. Mam niestety tylko słuchawki douszne z mojego telefonu, więc jakość dźwięku nie jest wspaniała i jeszcze po 20minutach bolą uszy i tak to jest niewygodne z tym kablem co się plącze. Można by było jeszcze je użyć do słuchania muzyki i do jej edytowanie, by cieszyć się słuchawkami i jakością dźwięku z basem bez dręczenia innych w mieszkaniu. A to, że będe miał te słuchawki, to bardziej wczuje się w grę i będe bardziej efektywny, może nawet będe miszczu HelperOne :P i reprezentował MPCForum i tworzył poradniki do gier, żeby byli lepsi, efektywniejsi i przede wszystkim bardziej efektywni. Z tymi słuchawkami mogę też zrobić recenzję, żeby gracze lepiej wczuli się w grę i jak mówiłem - będzie lepiej dla wszystkich graczy i DJ'ów. Poza tym mam brata i siostrę, którzy też by użytkowali te piękne, funkcjonalne słuchawki od skype po GTA. Pogoda jeżeli nie będzie idealna to biorę laptop, muzyka i słuchawki Ozone Rage ST, by zabić tą śmiertelną nudę!! W minecraftcie bym ich nie używał, bo to strata możliwości tych "Głośników Usznych", ale dźwięk tam jest potrzebny np. by usłyszeć creepera, zombie, inne moby i lawę. Przeważnie jeśli bym grał to w strzelanki, bo w nich jest ważne, gdzie wróg, wybuch, jakaś akcja. Jak znam życie to słuchaweczki mają technologię usuwania szumu i mają wysoką jakość w max poziomie dźwięku. A słuch to w grach znacząca część, która może pomóc przeżyć. Będe o nie dbał, łatwo się nie zabrudzą bo mają błyszczącą czyli chyba śliską powierzchnię, machnę ścierką i już nie ma kurzu, poza tym na czarnym nie widać tak bardzo jak na białym kurzu.

Mam nadzieję, że dzięki tej wyczerpującej wypowiedzi dostanę słuchawki, dajcie mi tą przyjemność ;) .

Opublikowano

Witam opiszę dlaczego ja chciałbym dostać słuchawki od Ozone Rage ST

Otóż tak naprawdę szczerze nigdy nie miałem dobrych słuchawek , jedyne najdroższe słuchawki to było od gamestop za 30 euro ale zepsuły się po 2 miesiącach teraz mam słuchawki za 5 euro z tesco które bardzo maja słabą jakość dźwiękową 

Poczytałem na temat firmy Ozone Rage ST  i teraz wiem że takie słuchawki to moje marzenie, ponieważ raczej nie uzbierałbym nigdy w moim życiu na takie słuchawki a są one wspaniałe oraz wyglądają bardzo ładnie i są profesjonalne na dla gracza czyli mnie, jeszcze jedno co mnie naprawdę cieszy jest mikrofon wbudowany w słuchawki najlepsza rzecz jaką gracz może sobie wymarzyć jest on sprawny nie ma szumu oraz też ma swój fajny wygląd , jakoś głosu przez ten mikrofon jest płynny z tego co wyczytałem oraz przyjemnie leży przy buzi, ma bardzo fajne opcje do zmieniania głosu co mnie bardzo cieszy, są one profesjonalne i wystarcza mi na kilka dobrych lat nie szumią bardzo sprawny mikrofon oraz wygląd bardzo zachęcają mnie do wygrania tego konkursu, jak wygram nareszcie będę mógł zagrać w gry oraz posłuchać muzyki w najlepszej jakości oraz rozmawiać przez teamspeak z bardzo dobrą jakością głosu.

To wszystko co miałem do napisania myślę że mam jakieś szansę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Opowiem wam mój sekret. Mam nadzieję, że poruszy was na tyle, że otrzymam nagrodę.

Mój stary to fanatyk wędkarstwa. Pół mieszkania zaj***ne wędkami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżący na ziemi haczyk czy kotwicę i trzeba wyciągać w szpitalu bo mają zadziory na końcu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu hak w nodze. Druga połowa mieszkania zaj***na Wędkarzem Polskim, Światem Wędkarza, Super Karpiem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie wędkarskie tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla wędkarzy i kręci gównoburze z innymi wędkarzami o najlepsze zanęty itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypie**olić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wk***ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu karasie jedzo guwno. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę SUM, za naj***nie 10k postów." "Jak jest ciepło to co weekend zapie**ala na ryby. Od jakichś 5 lat w każdą niedzielę jem rybę na obiad a ojciec pie**oli o zaletach jedzenia tego wodnego gówna. Jak się dostałem na studia to stary przez tydzień pie**olił że to dzięki temu, że jem dużo ryb bo zawierają fosfor i mózg mi lepiej pracuje. Co sobotę budzi ze swoim znajomym mirkiem całą rodzinę o 4 w nocy bo hałasują pakując wędki, robiąc kanapki itd. Przy jedzeniu zawsze pie**oli o rybach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Polski Związek Wędkarski, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr niedostatecznie zarybiajo tylko kradno hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąc i idzie czytać Wielką Encyklopedię Ryb Rzecznych żeby się uspokoić. W tym roku sam sobie kupił na święta ponton. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj go rozpakował i nadmuchał w dużym pokoju. Ubrał się w ten swój cały strój wędkarski i siedział cały dzień w tym pontonie na środku mieszkania. Obiad (karp) też w nim zjadł Gdybym mnie na długość ręki dopuścili do wszystkich ryb w polsce to bym wziął i zapie**olił. Jak któregoś razu, jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent wziął mnie ze sobą na ryby w drodze wyjątku. Super prezent k***o. Pojechaliśmy gdzieś wp*zdu za miasto, dochodzimy nad jezioro a ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Rozłożył cały sprzęt i siedzimy nad woda i patrzymy na spławiki. Po pięciu minutach mi się znudziło więc włączyłem discmana to mnie ojciec pie**olną wędką po głowie, że ryby słyszą muzykę z moich słuchawek i się płoszą. Jak się chciałem podrapać po dupie to zaraz 'krzyczał szeptem', żebym się nie wiercił bo szeleszczę i ryby z wody widzą jak się ruszam i uciekają. 6 godzin musiałem siedzieć w bezruchu i patrzeć na wodę jak w jakimś j***nym Guantanamo. Urodziny mam w listopadzie więc jeszcze do tego było zimno jak sam sk***ysyn. W pewnym momencie ojciec odszedł kilkanaście metrów w las i się sp***ział. Wytłumaczył mi, że trzeba w lesie pierdzieć bo inaczej ryby słyszą i czują. Wspomniałem, że ojciec ma kolegę mirka, z którym jeździ na ryby. Kiedyś towarzyszem wypraw rybnych był hehe Zbyszek. Człowiek o kształcie piłki z wąsem i 365 dni w roku w kamizelce BOMBER. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził z żoną Bożeną na wigilie do nas itd. Raz ojciec miał imieniny zbysio przyszedł na hehe kielicha. Najebali się i oczywiście cały czas gadali o wędkowaniu i rybach. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczeli drzeć na siebie mordę, czy generalnie lepsze są szczupaki czy sumy. >WEŹ MNIE NIE Wk***IAJ ZBYCHU, WIDZIAŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIE SZCZUPAK MA ZĘBY? CHAPS I RĘKA Uj***nA! >k***A TADEK SUMY W POLSCE PO 80 KILO WAŻĄ, TWÓJ SZCZUPAK TO IM MOŻE NASKOCZYĆ >CO TY MI O SUMACH pie**olISZ JAK LEDWO UKLEJĘ POTRAFISZ Z WODY WYCIĄGNĄĆ. SZCZUPAK TO JEST KRÓL WODY JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI No i aż się zaczeli nak***iać zapasy na dywanie w dużym pokoju a ja z matką musieliśmy ich rodzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwoniła żona zbysia, że zbysio spadł z rowerka i zaprasza na pogrzeb. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec >I bardzo k***a dobrze Tak go za tego suma znienawidził. Wspominałem też o arcywrogu mojego starego czyli Polskim Związku Wędkarskim. Stał się on kompletną obsesją ojca i jak np. w telewizji mówią, że gdzieś był trzęsienie ziemi to stary zawsze mamrocze pod nosem, że powinni w końcu coś o tych sk***ysynach z PZW powiedzieć. Gazety niewędkarskie też przestał czytać bo miał ból dupy, że o wędkarstwie polskim ani aferach w PZW nic się nie pisze. Szefem koła PZW w mojej okolicy jest niejaki pan Adam. Jest on dla starego uosobieniem całego zła wyrządzonego polskim akwenom przez Związek i ojciec przez wiele lat toczył z nim wojnę. Raz poszedł na jakieś zebranie wędkarskie gdzie występował Adam i stary wrócił do domu z podartą koszulą bo siłą go usuwali z sali takie tam inby odpie**alał. Po klęsce w starciu fizycznym ze zbrojnym ramieniem PZW ojciec rozpoczął partyzantkę internetową polegającą na szkalowaniu PZW i Adama na forach lokalnych gazet. Napie**alał na niego jakieś głupoty typu, że Adam był tajnym współpracownikiem UB albo, że go widział na ulicy jak komuś gwoździem samochód rysował itd. Nie nauczyłem ojca into TOR więc skończyło się bagietami za szkalowanie i stary musiał zapłacić Adamowi 2000zł. Jak płacił to przez tydzień w domu się nie dało żyć, ojciec k***ił na przekupne sądy, PZW, Adama i w ogóle cały świat. Z jego pie**olenia wynikało, że PZW jak jacyś masoni rządzi całym krajem, pociąga za szurki i ma wszędzie układy. Przeliczał też te 2000 na wędki, haczyki czy łódki i dostawał strasznego bólu dupy, ile on by mógł np. zanęty waniliowej za te 2k kupić (kilkaset kilo). Stary jakoś w zeszłym roku stwierdził, że koniecznie musi mieć łódkę do połowów bo niby wypożyczanie za drogo wychodzi i wszyscy go chcą oszukać >synek na wodzie to się prawdziwe okazy łapie! tam jest żywioł! ale nie było go stać ani nie miał jej gdzie trzymać a hehe frajerem to on nie jest żeby komuś płacić za przechowywanie więc zgadał się z jakimiś wędkarzami okolicy, że kupią łódkę na spółkę, ona będzie stała u jakiegoś janusza, który ma dom a nie mieszkanie w bloku jak my, na podjeździe na przyczepie, którą ten janusz ma i się będą tą łódką dzielili albo będą jeździć łowić razem. Na początku ta kooperatywa szła nawet nieźle ale w któryś weekend ojciec się rozchorował i nie mógł z nimi jechać i miał o to olbrzymi ból dupy. Jeszcze ci jego koledzy dzwonili, że ryby biorą jak poj***ne więc mój ojciec tylko leżał czerwony ze złości na kanapie i sapał z wk***ienia. Sytuację jeszcze pogarszało to, że nie miał na kogo zwalić winy co zawsze robi. W końcu doszedł do wniosku, że to niesprawiedliwe, że oni łowią bez niego bo przecież po równo się zrzucali na łódkę i w niedzielę wieczorem, jak te janusze już wróciły z wyprawy, wyszedł nagle z domu. Po godzinie wraca i mówi do mnie, że muszę mu pomóc z czymś przed domem. Wychodzę na zewnątrz a tam nasz samochód z przyczepą i łódką xD Pytam skąd on ją wziął a on mówi, że januszowi zaj***ł z podjazdu przed domem bo oni go oszukali i żeby łapał z nim łódkę i wnosimy do mieszkania xD Na nic się zdało tłumaczenie, że zajmie cały duży pokój. Na szczęście łódka nie zmieściła się w drzwiach do klatki więc stary stwierdził, że on ją przed domem zostawi. Za pomocą jakichś łańcuchów co były na łódce i mojej kłódki od roweru przypiął ją do latarni i zadowolony chce iść wracać do mieszkania a tu nagle przyjeżdżają 2 samochody z januszami współwłaścicielami, którzy domyślili się gdzie ich własność może się znajdować xD Zaczęła się nieziemska inba bo janusze drą mordy dlaczego łódkę ukradł i że ma oddawać a ojciec się drze, że oni go oszukali i on 500zł się składał a nie pływał w ten weekend. Ja starałem się załagodzić sytuację żeby ojciec od nich nie dostał wpie**olu bo było blisko. Po kilkunastu minutach sytuacja wyglądała tak: -Mój ojciec leży na ziemi, kurczowo trzyma się przyczepy i krzyczy, że nie odda -Janusze krzyczą, że ma oddawać -Jeden janusz ma rozj***ny nos bo próbował leżącego ojca odciągnąć od łódki za nogę i dostał drugą nogą z kopa -Dwóch policjantów ciągnie ojca za nogi i mówi, że jedzie z nimi na komisariat bo pobił człowieka -We wszystkich oknach dookoła stoją sąsiedzi -Moja stara płacze i błaga ojca żeby zostawił łódkę a policjantów żeby go nie aresztowali -Ja smutnazaba.psd W końcu policjanci oderwali starego od łodzi. Ja podałem januszom kod do kłódki rowerowej i zabrali łódkę, rzucając wcześniej staremu 500zł i mówiąc, że nie ma już do łódki żadnego prawa i lepiej dla niego, żeby się nigdy na rybach nie spotkali. Matka ubłagała policjantów, żeby nie aresztowali ojca. Janusz co dostał w mordę butem powiedział, że on się nie będzie pie**olił z łażeniem po komisariatach i ma to w dupie tylko ojca nie chce więcej widzieć. Stary do tej pory robi z januszami gównoburzę na forach dla wędkarzy bo założyli tam specjalny temat, gdzie przestrzegali przed robieniem jakichkolwiek interesów z moim ojcem. Obserwowałem ten temat i widziałem jak mój ojciec nieudolnie porobił trollkonta >Szczepan54 >Liczba postów: 1 >Ten temat założyli jacyś idioci! Znam użytkownika stary_anona od dawna i to bardzo porządny człowiek i wspaniały wędkarz! Chcą go oczernić bo zazdroszczą złowionych okazów! Potem jeszcze używał tych trollkont do prześladowania niedawnych kolegów od łódki. Jak któryś z nich zakładał jakiś temat to ojciec się tam wpie**alał na trollkoncie i np. pisał, ze ch*jowe ryby łapie i widać, że nie umie łowić xD Z tych samych trollkont udzielał się w swoich tematach i jak na przykład wrzucał zdjęcia złapanych przez siebie ryb to sam sobie pisał >Noooo gratuluję okazu! Widać, że doświadczony łowca! a potem się z tego cieszył i kazał oglądać mi i starej jak go chwalą na forum.

­

Opublikowano

Uważom że zasługuje na te słuchawki nie tylko za wygląd, ale również za to że wymyślam zarąbiste poradniki specjalnie dla was.

No wiecie ja już się starzeje :D a wiec przydadzą mi się na starość aby cokolwiek słyszeć, Wiecie nic za darmo nie ma a w 250 słowach to prawie 10 minut mojego cudnego słuchu wiec, Jeśli macie dla mnie nagrodę to jest to właśnie ona może dupy nie urywa ale ujdzie :D

Jak se je "włoże" to ocenie jak narazie czegoś takiego nie miałem, i myślę że będę mieć ;), Ja tutaj nie żebrom tylko wspominam

że jo też się tutoj liczę :). ojc cos mi piszczy w uszach czyżbym tracił słuch ;) ?. Oj tam oj tam pisze dalej może zdążę a wiec tak, sami widzicie moja sytuacja z uszami jest nie najlepsza wiec tak jak wspominałem cza mi to cudo lezące w @topic, Gdy je dostane na pewno długo będziecie cieszyć się poradnikami a taktu nie usłyszę komunikatu prywatnej wiadomości ani żadnego innego komunikatu, Jak można pisać bez dobrego słuchu, wtedy gra nie sprawi ci tyle przyjemności, A głos stukania na klawiaturze tym bardziej, Jaki to sens tworzyć coś nowego nie wiedząc jak innej osobie się to podoba, Istnieją lepsze cuda od @topic no ale może to jakoś zaspokoi pragnienie mojej twórczości. Jeśli nic nie dacie to się nie rozczaruje, w końcu w takim zadupiu jak w Polsce nic nie ma za Darmo, ;) Nawet na wpier... Trzeba ładnie zasłużyć :), Taki okrutny ten kraj to nic że mamy nowego preska jak on i tak nic nie robi, jedynie co robią to jego koledzy po fachu, z telewizji tvn'a którzy przerabiają jego wystąpienia na potrzeby Tuska :D. Oj cieszko w tym kraju cieszko, niedługo każdy będzie musiał słuchać się psa zamiast pies pana, W Polsce nie trzeba Jungli, Już Jest Jungla Mieszkańcy o żarcie walczą, żebra ja jak murzyny, Wiec jeśli chcecie pomoc temu Kraju to przydadzą mi się te Głośniki nausznik owe aby słuchać co nowego w tym gównianym świecie :D 

Pozdrawiam @rresz 

Opublikowano

siemka i pozdrawiam ;D

Siemka może i nie jest to te 250 słów, ale powiem dlaczego powinienem wygrać gamingowe słuchawki Ozone Rage ST ?
Bo dla każdego maniaka, osoby ktora lubi sluchać i nie tylko
lub jak to dla nas ludzi z pasja, ktora jest muzyka
ktora towarzyszy nam chyba we wszystkich chwilach naszgeo zycia
W tych zlych i tych dobrych
szanujmy kazdego artyste i kazdego producenta niezaleznie od rodaju muzyki
bo jednak to ktos siedzial i sie nameczyl i wlozyl serce w ta muzke, oddal sie swojej pasji
ale kazdy wybiera swoj ulubiony gatunek. A na tych słuchawkach ten dzwięk byłby idealny.
Nie tylko do słuchania samej muzyki, ale tak że podczas najlepszego czyli grania
Te odgłosy napięcie podczas surrivaru czy innego gatunku gry, po prostu idealne
Jestem początkującym Youtuberem wiec taki prezent był by wręcz spaniały,
Nagrywać na kamerce bez słuchawek na lapku trochę głupio xD
Opening słuchawek z reklamą na Youtube każdy producent by tak chciał ;)

Ozone to świetna marka mam klawiaturę tej firmy więc mogę gorąco polecić

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Zaczęły się wakacje. Do komputera wreścię przysiadłem na poważnie, więc mogę na spokojnie nadrobić 10 miesięcy ciągłego uczenia. Całkowicie olałem wakacje z dala od domu, ponieważ tak jakoś wolałem je spędzić przy komputerze. Kiedyś bym sobie pomyślał, że jestem nienormalny. Zaczęłam troszkę szarpać myszką w ligę legend. Słucham playlist znanych osób przez słuchawki z chińczyka za 10 zł i nie za wygrodnie się na nich slucha. Czasem nadaży się okazja, że od brata pożycze, lecz nie można go prawie spotkać w domu. Przydało by mi się te cacuszko w moim gaming room. To na tyle strzalencja ! Kolorowych snów chyba, że jesteś przeciw współżycia ze sobą 2 mężczyzn to po prostu DOBRANOC

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Powodzenia!

Siemanko! Mam na imię Damian, a moją pasją jest granie. Gram od dłuższego czasu w Counter Strike : Global Offensive, a moje stare słuchawki Creative Fatal1ty Gaming, które były na dwukrotnej gwarancji się znowu psują,a  w lato strasznie grzeją się w nich uszy. Potrzebuje gamingowych słuchawek, ponieważ w CS:GO pozycja wroga zależy od dobrze wysłuchanych kroków. Aktualnie mam uzbieraną dość pokaźną sumę pieniędzy na nowy komputer wraz z sprzętem, lecz wyniesie mnie on do 10 tysięcy złotych, a dostanie tych słuchawek już by mnie obciążyły i mój portfel, a także mógłbym myśleć na poważnie o e-sporcie. Czytałem wiele o tych słuchawkach i widziałem wiele recenzji, i idealnie pasują one do moich wymagań. Dla mnie podstawą w grach jest komunikacja głosowa i bez zebranej drużyny na TeamSpeaku nie rozpoczynam zabawy, a ten sprzęt posiada na prawdę dobrej jakości mikrofon dzięki, któremu będę mógł rozmawiać z moimi kolegami oraz wydawać polecenia nieznajomym. Podczas grania naturalnie lubię posłuchać sobie muzyki, więc to kolejny powód dla którego chce wygrać te super słuchawki. Słuchawki mają bardzo ładny design, a ja lubię mieć ładne rzeczy na biurku ^^ Kiedyś bawiłem się w prezentera radiowego na różnych stronach internetowych i moje audycje nawet osiągały do 200 słuchaczy, więc z takim sprzętem mógłbym powrócić do świata electro z moim ukochanym vdj, a w przyszłości może zakupił konsolkę z mikserem. Mój kolega z klasy ma profesjonalny sprzęt, lecz szkoda mu wydać kasy na mikrofon przez co nie mam ochoty z nim grać, więc jakbym dostał je to stare mógłbym odstąpić mu i wtedy każdy byłby zadowolony. Trochę się tu rozpisałem i mam nadzieję, że wygram po naprawdę bardzo mi na tym zależy. I tyle. Cześć!

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano (edytowane)

Nadchodziła noc, księżyc zaczynał oświetlać śpiące, pokryte mrokiem miasto, w tle można było tylko usłyszeć świerszcze i ujadające psy, które za dnia słodko merdając ogonem wyły jak oszalałe niczym wygłodniałe wilkołaki, pod osłoną noc. Tajemnicze zjawisko, kiedy umiera dzień.  Natura staje się co raz bardziej dzika, tak jakby te wszystkie istoty przejmowały kontrole - kiedy ludzie śpią... utrzymując tempo zmierzałem do domu co chwilę oglądając się za siebie, tak jakby zaraz miało coś nadejść, nie ufam nocy - to pewne. Każdy szelest w trawie wzbudza we mnie dreszcze, moje zmysły wyostrzają się, znacznie bardziej niż za dnia a tętno przyspiesza bo wiem, że za chwilę ostatnia prosta do mojego domu, która paradoksalnie jest najbardziej krętą, to droga przez las. Do dzisiaj przed oczami mam widok uwiązanych psów przy jednym z drzew, ktoś je zostawił, na pastwę losu, gdy byliśmy dziećmi natrafiliśmy na nie zmierzając na pobliskie lodowisko, zmarły, z wycieńczenia... Pomoc nadeszła za późno, każdy trzask gałęzi we wspomnianym lasku przypomina mi o nich, tak jakbym czuł ich obecność, czuję jak w mroku patrzą mi prosto w oczy, tak jak wtedy gdy byłem dzieckiem... Nie za często pokonuję tą trasę, tak naprawdę nigdy nie pokonywałem jej pod osłoną nocy, okolicznośći spotkania zmusiły mnie po raz pierwszy, i po raz pierwszy nie miałem ze sobą słuchawek, tych które pomagają mi się wyłączyć i zmierzać prosto do celu, niczym zdobywanie checkpointów w Battlefieldzie, ale dzisiaj ich nie miałem, przez kota, zostałem ukarany za chwilę nieuwagi, moment nieobecności, instynkt futrzaka podpowiadał mu zaatakować wszystko co się wiję i przypomina sznurek do zabawy - i tak też było tym razem. Efektem był postrzępiony kabel i połamana obudowa, jakim cudem? Nie wiem, trzeba było użyć sporo siły, chyba siła uderzenia z jaką został pociągnięty zestaw z biurka za sznurek (yyy kabel?) spowodował takie straty. Kot nie chciał gadać, próbowałem go przycisnąć, jednak na nic, odnowię śledztwo niebawem, rozsądnie będzie w wigilię... tymczasem zostałem bez słuchawek do gry/muzyki, bez słuchawek bez których nie mogę się obejść. Nie pozwólcie, nie pozwólcie aby ta noc bez mojego ulubionego gadżetu się powtórzyła...

Edytowane przez duale
Opublikowano

Cześć, chociaż i tak nie ma możliwości bym mógł wygrać taki zestaw gdyż komuś się bardziej przyda / jest sławniejszy = Full lajków za free.

Ale może spróbuję..

Więc gdybym wygrał te Unikalne słuchawki na pewno nie byłyby "jednorazowego użytku" bo o sprzęt trzeba dbać. Komputer to mój/twój/wasz przyjaciel, uwielbiam nim manipulować pomimo iż mój sprzęt jest trochę słaby (laptop)  Uczę się programowania, trochę bawię się w pro grafika jak i ta ciemna strona internetu heh, gram.. Uwielbiam szczegółowo dopracowaną do perfekcji grafikę i dopracowaną & ciekawą fabułę Mimo skromnego arsenału nie powstrzymuje się.

Po za grami grafiką nauką i programowaniem. Kocham Muzykę <3 Nie tylko tworzę ale i śpiewam. Brakuje mi tylko wysokiej jakości słuchawek i sprawnego mikrofonu, tak czy inaczej wierzę w cuda. Może uda mi się dzięki temu zrobić kolejny krok w stronę spełnienia marzeń   :rolleyes: 

Nie jestem "pijawka" więc możliwe że kiedyś się odwdzięczę :)

z Wyrazami Szacunku ~ Heliors! :)

Opublikowano (edytowane)

­

Dlaczego właśnie ja miałbym dostać słuchawki Ozone Rage ST? Ponieważ kocham muzykę, która jest obecna przy mnie zawsze, kiedy jest to tylko możliwe.  Od niedawna pracuję również doskonaląc swoje umiejętności w programie do tworzenia muzyki, w którym ważny jest przede wszystkim dobry odsłuch, który z pewnością zapewniłyby Wasze słuchawki. Moje aktualne słuchawki są na tyle zasłużone, że zasługują na wypracowaną już przez siebie emeryturę, a w ostatnim czasie miałem inne, ważniejsze wydatki.  Mam nadzieję na wygranie tych słuchawek, ponieważ potrzebuję ich do kontynuowania swojego hobby jakim jest tworzenie muzyki jak i słuchanie jej, oraz gra wraz z przyjaciółmi. Kończąc mój krótki wywód chciałem pozdrowić wszystkich uczestników oraz życzyć im powodzenia. :)

Edytowane przez piotr11104
Opublikowano

Ty Młody Socjalisto ty pedale p********y. Ciebie i Trupa wziąłbym i k***a ukrzyżował j****y dziadu, wiesz? A potem was k***a podpalił wy pierdolone p****y jebane w dupę, Boga się nie boita? Wy k***y jebane. Podnosisz te dwukilogramowe k***a gówna i myślisz, że taki kozak jesteś? Jak bym ci wypierdolił na brode to byś się k***o zesrał. Bym cię technicznie zajebał ty szmato pierdolona. W Boga nie wierzysz? Jeden drugi k***a Truposz p********y, Młody Socjalista, Popiełusznik k***y pierdolone jebane cwele. Co jest k***a p****y pierdolone? Bóg kazał wybaczać, tak, kazał być dobry ale jak takich c**jów się ogląda to nawet Bóg się k***a przewraca w niebie. Że On ma jeszcze taką cierpliwość i was k***a do piekła żywcem nie wrzucił p****y jebane. I tak się za was pomodlę chociaż was k***y bym zajebał. Zajebałbym was ale bym wam podał ręcznik żebyście wytarli te swoje brzydkie mordy z krwi. Tak was k***y nienawidzę. Cwele pierdolone. Papieża wyzywacie a co on wam k***a zrobił? Że głosił dobro? Że mówił dobre rzeczy? Że nawoływał do pokoju? To jest k***a takie złe? Ty p********y pedale co dźwigasz te sztangi j****y ty k***a Młody Socjalisto zaj****y w dupę. Co ty k***a dźwigasz i... Sam jesteś c**ju polakiem. Co? Wyrzekniesz się polskości? Ni c**ja! Jesteś p********ym polakiem, niestety. Dźwigasz te k***a jakieś gówna i "hoh" ręczniki wielki kozak bym cię tak k***o kopał jak kurczaka ty j****y cwelu. Ty Trup k***a czy tam Trup Jana Pawła Drugiego co ty odpierdalasz ty pedale p********y. Bym cię k***o spotkał to bym cię zajebał tymi rękoma ty jebańcu. Byś k***a przepraszał, byś c**ju... przepraszałbyś k***a jakbym cię spotkał na ulicy ty pedale dwudziesto-k***a-kilogramowy. Cwele obrażajcie Boga, obrażajcie Jezusa. OK, możecie przyjąć taką k***a hipotezę, że nie ma Jezusa, nie ma Boga. W porządku. Ale k***a jeżeli on jest. Jeżeli umrzecie, jeżeli On wam się przedstawi, pokaże wam co wy ty k***a piszecie. I co wy mówicie? Posracie się k***a. Posracie się k***a obiecuję wam to! Dlatego ja mam to w dupie co wy se tu piszeta. Piszta se k***a dalej. Mam to w piździe. Ja i tak wierzę w Boga, w Jezusa mam k***a kochającą rodzinę, córkę. W c**ju was mam! Pisać k***a najgorsze głupoty. A wy tu mówicie o miłosierdziu, że i co ja mam nadstawić drugi policzek? Dupę wam mogę nadstawić żebyście oblizali p****y pierdolone. Co ja będę leżał, będziecie mnie kopać oczerniać moją wiarę k***a? Co wy myślicie, że katole to są k***a jakieś cioty? Pedały? Ja k***a.. Ja i murzyna kocham i k***a żółtka kocham i wszystkich, i żydów. Ja nie mówię, że ten jest taki, ten jest gorszy. Czy Polak czy Rumun czy Cygan. Jesteś człowiekiem to pomóż drugiemu człowiekowi c**ju k***a Młody Socjalisto śmiejesz się bo Polak ręcznik ukradł ty k***o j****a? Jakbym miał trójkę dzieci na wykarmianie to ręcznik sprzedał za dwa złote na chleb to byś się k***o śmiał ty c**ju? Taki jesteś kozak p********y bo się śmiejesz z cudzego nieszczęścia? Jakby miał pieniądze to by nie kradł tych ręczników ty p********y pedale j****y. Brak mi słów k***a na was cwele pierdolone. Popiełusznik j****y, Trup Jana Pawła, Młody Socjalista. Trup Jana Pawła teksty ma k***a j****y. Przepisuje to chyba z google to wyszukujesz ty k***a cioto pierdolona. A ten k***a Młody Socjalista następny p**** p********y ja mówię k***a, ja wierzę w Boga i wierzę w Jezusa i możecie ich wyzywać k***a bluźnić Ja jeszcze bardziej się cieszę i współczuję k***a. Współczuję waszych k***a mózgów. Przepraszam raczej k***a brak k***a tych mózgów. Bo jeżeli ktoś nie wierzy to OK p******e to. Jeżeli ty masz jakiegoś swojego Allaha k***a Budde to ja nie wejdę na stronę do kogoś kto k***a kocha Allaha czy Budde i nie będę mu wrzucał bo ty jesteś poj****y. Jeżeli ktoś wierzy w Jana Pawła Drugiego czy w Jezusa niech sobie wierzy niech mi nie wchodzi w drogę. Niech sobie wierzy. Ja też wierzę oczywiście w Jana Pawła Drugiego, że był dobrym człowiekiem i wierzę w Jezusa. Dlaczego k***a ubliżasz takim ludziom na przykład ty pedale j****y Młody Socjalisto p********y albo ty Janie Pawle k***a ty k***a Trup Jana Pawła Drugiego ty jesteś k***a trup duchowy ty pedale p********y a nie Trupie Jana Pawła Drugiego ty k***a cwelu bo brak mi na Ciebie słów. Ja jestem katolikiem jestem chrześcijaninem z krwi i kości i ty możesz se k***a krzyczeć na ulicy k***a niszczyć zdejmować bo mnie to pierdoli. Ja nie jestem k***a p****em i nie lubię k***a Radia Maryja i Ojca Rydzyka bo mnie to też w*****a ale jeżeli byś mi wszedł z butami do domu i zdjął krzyż k***a z mojego pokoju to bym cię k***o zabił. Bo ja mówię jestem wierzący, nie jestem k***a jakiś pop********y k***a katol, który nie wiem... Bo jestem katolikiem ale nie taki, że jak moher k***a, że będzie pierdolił od rzeczy tylko ja znam swoją wiarę. Wiesz co to jest k***a Ojciec Pio? Wiesz co to są objawienia w Fatimie? Wiesz ile jest k***a cudów potwierdzających istnienie Boga? Oczywiście ty będziesz k***a mówił, że to jest c**j, oszustwo! Wiesz co to są stygmaty? Poczytaj ty k***a pedale jeden z drugim. Kurwa ty Socjalisto ty k***o j****a ty, ty Truposzu i ty tam k***a ty Popiełuszniku zaj****y w dupę poczytaj o tym k***a. Wiesz ile jest cudów k***a boskich? Ty byś się... Ty się k***a nie boisz, ty jesteś takim kozakiem. A może masz dwa złote w kieszeni k***a i... A ty c**ju pop... Ty k***a Socjalista se kupiłeś sztangę i k***a taki kozak jesteś? Bo ty masz k***a... Bym cię pierdolnął k***a pełnym ciałem z obrotu to byś się k***a zesrał pedale j****y. Taki kozak na Youtube'ie. Taki prowokator jesteśta pierdolone? Ja nie muszę prowokować bo jestem sobą i nigdy w życiu bym czegoś takiego nie wstawił na Youtube'a. Bo wiecie, że jest katolików w c**j w Polsce i wiecie, że dużo reakcji... Co wy chcesz być w Uwaga TVN pedale j****y? Zapomnij k***o ty! Chcecie być sławni bo takie coś wstawiacie? Ludzi obrażacie, Boga? Jeden z drugim pisze na Youtube'ie, że to jest k***a niebieska na Boga. No ty jesteś k***a p**** p********y no. Ja to nie wiem, jak umrzesz... Jeżeli Bóg jest bo ja wierzę na sto procent, że jest. A jeżeli jest... Bo jest! Chociaż nie chcę ci tego wmawiać bo jesteś tak k***a głupi jeden z drugim, że k***a szkoda słów... To będziecie mieli przejebane. Tylko mówię... Jeszcze możecie się nawrócić k***a i przebaczy wam wszystko Jezus, Bóg to co mówicie. Ale k***a jeżeli tak będziecie dalej postępować, tak będziecie k***a propagować to życzę szczęścia. Życzę k***a szczęścia. I szczerzę wam powiem w c**ju was mam to co piszecie. P******* was szczerze mówiąc. Bo jestem za inteligentny żeby k***a musieć się k***a denerwować. Chociaż powiem, że mnie w*****ata niesamowicie tym co tu wstawiacie. Ten j****y p**** k***a Socjalista se ćwiczy, macha se rączką p********y jaki ma biceps. Co ty k***a masz za łapę? Ty łapy k***a c**ju nie widziałeś! Łapa... Jeszcze trzeba k***a umieć nią ruszać! A ty k***a ruszasz chyba tylko skórą swojego ojca ty pedale p********y. Masz łape? Bo ty pomachasz mi tu k***a sztangą? Ty c**ju wiesz co to jest szybkość k***a? Technika? Rotacją głową? Bym ci przypier... Byś k***a tą łapę zanim byś podniósł to byś k***a już leżał na ziemi ty k***a pedale He-Manie p********y chcesz tutaj mi k***a przykozaczyć? Myślisz, że się ktoś przestraszy? Na pewno nie ja! I ty k***a Truposz Jana Pawła Drugiego co ty tu k***a piszesz ty pedale? Kurwa, że stary cię już nie rucha w dupę to k***a musisz się wyładować tutaj na Bogu? A c**j wam w dupę! I wieżę, że Bóg mi to wybaczy. I drugiego policzka nie nadstawię i co? Wy będziecie mi bluźnić k***a na Boga na Jana Pawła a ja mam was głaskać i powiedzieć kocham was? Wybaczam wam to, wszystko wam wybaczam bo Bóg kazał ale p******e was jednocześnie w dupę! I c**j wam w dupę, do ciebie Młody Socjalisto zwłaszcza, Trup k***a Jana Pawła też kutasie i do Popiełuszki i do wszystkich kurew prowokatorów j****ych którzy wstawiają takie filmy. Chuj wam w dupę! O! I możeta mi k***a pysiora siorbać bo ja się was k***a nie boje. Bo ja mogę um... Ja mogę teraz k***a umrzeć k***a za Jezusa. Możesz mnie k***a zastrzelić i umrę k***a z uśmiechem na twarzy, że umarłem za Pana Boga. Bo to jest dla mnie sens życia jakby nie to, to bym se dawno k***a już podciął żyły. Dlatego się nie boje k***a z nikim bić, nigdzie k***a iść bo wierze, że k***a Bóg mnie zbawi i wierze, że jak umrę to wierzę, że umrę i będę potem z Bogiem. I was p******e w dupe dlatego się nikogo nie boje. Może jestem psychiczny... Tak! Piszcie, że jestem psychiczny, może i jestem bo kocham Boga i Jezusa. Jeżeli to jest psychiczne to pierdolta się! Ja się k***a nikogo nie boje. Nawet Boga się nie boje bo wiem, że jest miłosierny. A was p******e w dupę cwele i drugiego polika nie nadstawie. Tylko bym przekopał jednego drugiego, rzucił ścierę żebyśta se wytarły krew. I na koniec c**j wam w dupę! Na razie p****y pierdolone!

Opublikowano

Chciałbym te słuchawki, ponieważ taki słuchawki mogę się spodziewać jedynie na urodziny albo na gwiazdkę. Nie chce mi się tłumaczyć, że potrzebuje do cs, bo chce strzelać banie przez ścianę. Chce do normalnego użytku, czyli słuchania muzyki. Roznosze ulotki, żeby kupić jakieś. Ale jak bym wygrał je w tym konkursie zaoszczędzilbym pieniądze i kupił bym sobie jakieś bajery do komputera. Słucham muzyki na głośnikach i nie za bardzo mnie zadawała, że wszyscy słyszą to co słucham. Mam już jedne słuchawki na oku, ale spróbuje tutaj jeszcze wygrać najwyżej za roznoszenie ulotek kupię :) to na tyle cześć

Opublikowano

­Mam szansę na wygraną, bo mam więcej niż 250 słów.

Opublikowano

Dlaczego powinienem wygrać słuchawki ??
Spałem sobie normalnie jak to w wakacje i nagle świtem o 12:30.. obudził mnie dźwięk galaktycznych kosiarzy, ktorzy postanowili od rana walczyć z trawą pod moim domem. Powiedziałem sobie: O nie! Tak nie może być. Wchodzę sobie na MPCforum.pl jak to w każdy dzień patrze nowy konkurs, uważne czytam o co chodzi w konkursie. Mowię sobie spróbuje swoich sił, abym słuchawki wygrał ja i wygrać z galaktycznymi kosiarzami, I przyjemnie słuchać muzyki i przeglądać w przyjemnej muzyce Mpcforum.pl, nie da słuchać muzyki w moich słuchawkach gdyż kosiarze są zbyt głośno i w przyjemności pomagać graczom. ;)

... xD

Opublikowano

Nie będę nikogo oszukiwał. Nie zajmuję się produkcją muzyki i nie jestem wielkim maniakiem gier komputerowych. Nie mam talentu do decydowania kto w „Must be the music” powalił całą konkurencję na nogi swoim muzycznym wykonaniem i kto ma przejść do kolejnego etapu, a kto niestety powinien opuścić scenę. Moja umiejętność słuchu wychodzi poza zerowy poziom i prawdopodobnie nigdy nie wskoczę choć trochę wyżej. Z muzyki zgarniałem same jedynki i mam wrażenie, że nauczycielka puściła mnie tylko dlatego, żeby nie męczyć się kolejne lata z takim niezdarą jak ja. Serdecznie pozdrawiam panią Kwiatkowską. Nadziwić się nie mogę w jaki sposób pani ze mną wytrzymała. Przez trzy lata torturowali mnie różnymi dźwiękami, których nie umiałem rozróżnić. Mogliby mi w końcu darować, ale szkoła już taka jest, że niszczy kreatywność. Dobrze malujesz? Wkuwał funkcje i szukaj „x”. Umiesz nieźle tańczyć? Siedź przez pięć godzin nad wypracowaniem z lektury napisanej w języku staropolskim.  Nolens volens jestem słuchowym kaleką i już się z tym faktem pogodziłem. Jedynym dziełem muzycznym jakim się szczycę to - mogę się pochwalić, że dobrze wychodzi mi klaskanie do utworu „We are the champion” i do „Kaczuszek”. Doskonale zdaję sobie sprawę, że nie brzmię zbyt przekonująco, ale przecież każdy uczestnik konkursu może wygrać te słuchawki, więc dlaczego nie mógłby być to ktoś, kto nie doznał jeszcze potężnych wrażeń korzystając z narządu słuchu. Kto nie osiągnął nirwany słuchając genialnego utworu muzycznego i kto nie ma żadnej wiedzy w totalnie żadnej dziedzinie muzycznej. Jeśli rzekome słuchawki pomogłyby mi odkryć prawdziwą radość płynącą z czystych dźwięków i mógłbym się na dobre zagubić w odsłuchiwaniu ulubionej piosenki to chyba byłby to wyczyn godny specjalnego miejsca w Księdze Rekordów Guinesa.    

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...