Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnie pliki klasycznego serwera Divine

BennQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , temat kieruje do osób którym marzy się założenie klasycznego serwera takiego jak Divine World s2. Wydaje mi się ,że każdy tam grał ,lub kojarzy serwer. Taki serwer do kopalnia złota ,dla osób które mają czas . Oczywiście "udostępniam" je. W paczce daje Pliki serwerowe , clienta , baze mysql. Wszystkich chętnych po warunki zapraszam na :

gg : 21310566

PW na forum

Pozdrawiam :)

sygna.png

Opublikowano

Jak ktoś chce to pliki mogę oddać za darmo gdyż były udostępnione na mpc, wystarczy na pw napisać xD

@BennQu nie żebym chciał ci jakoś zaszkodzić po prostu było już na mpc przez jakiś czas :D

Opublikowano

Wszystko to można znaleźć na necie, wystarczy potrafić szukać. A nie pisać na "Twoje warunki". Warunek pewnie taki, że jak ktoś zrobi serwer to masz dostać range w grze i dostęp do plików/bazy. xD

Ziom , akurat na randze mi tak zależy ,że jaciepier**** .Teraz ich nie ma i kto chce to pw. Proste ? Proste :)  Zluzuj gacie

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...